مصاحبه ارتش به چه نحوي است؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

مصاحبه ارتش به چه نحوي است؟

پست توسط gordafarin »

سلام مجدد:
كسي ميدونه سوالات مصاحبه براي ارتش نيروي هوايي چطوريه چي چيزايي هست؟فقط مصاحبه براي اشنايي منظورمه مرسي اگه ميدونين لطفا بگين يا مثلا اطلاعات خاصي خوبه ادم داشته باشه بعد اينكه سوالا ي خانوم ها با اقايون فرق ميكنه يا نه و كلا هرچي راجع به مصاحبه ارتش هست......................................................
مرسي :shock:
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

منظورتون ارتش ایرانه؟ :grin: (واسه خانوما؟)
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

بله واسه خانوما ارتش ايران
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

لطفا جواب بدين ديگه............... :-o
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

مرسي ديگه جوابم ندادين ندادين راستيتش امشب يك خبر فوق العاده حال گرفتني بهم دادن چقدر سخته اين وروديه ارتش مثل اينكه مدافع وطن نميخوان اينا يكي از راهاش كه بخوام دانشگاه از طرف ارتش تو رشته مورد نظرم برم اينه كه بعد از پيش دانشگاهيم 2سال قم الهيات بخونم اخه دشمن مياد درس ديني بپرسه؟ :-?
من نميدونم والا با چه ذوق و شوقي واسه وطنم گفتم ميرم ارتش اينا چي ميخوان مگه سرباز نميخوان؟مگه نفر نميخوان؟
يك ادم متخصص بهتره يا يكي كه الهيات خونده؟كدومو ميفرستن عمليات مگه ميخوام امام جمعه ارتش بشم يك نفر به من بگه هرچند كه خودم ميدونم چه خبره واقعا ....به هرحال من نااميد نشدم يك روز ميرسه كه خود اينا دنبال من بيان منو تو ارتش راه نميدين(يعني نميامبب ا اين شرايتطون)باشه من نواده كوروش كبيرم اتم بدن اون الان سارنده منه خودم ميدونم چيكار كنم ميدونم شايد از ارتشياي گرامي اينجا بيان به هرحال من نوش افرينم يادتون باشه فقط يادهمه باشه
من سركوب نميشم
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

يك ادم متخصص بهتره يا يكي كه الهيات خونده؟

هیچکدام. متخصصی که ایمان درست و حسابی نداشته باشه، خوراک آمریکا و انگلیس هست، می دونند چطور رامش کنند. الهیات خونده بدون تخصص هم چون استفاده از ابزار رو بلد نیست و شناخت کافی نداره، یک آدم ضعیف از آب در میاد که هر کسی می تونه اونو دور بزنه. پس باید هر دو شاخصه با هم وجود داشته باشه.

با چه ذوق و شوقي واسه وطنم گفتم ميرم ارتش

اگر واسه وطن هست، پس باید هر جا که امکان خدمت به وطن باشه، برای شما شیرین باشه. فقط ارتش نیست که توش به وطن خدمت می کنند. اگر دیدید همچین حسی ندارید، پس علاقه شخصی و هوس شما هست که شما را به سمت ارتش کشونده، نه لزوما عشق وطن.
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

نيروهاي مسلح خانومها را فقط در رسته هاي اداري و پزشکي ثبت نام مي کنند.

و نيروي انتظامي هم براي پليس زنان نيرو جذب مي کند .
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

از نظراتتون ممنون ديگه فرقي نداره كه شما بگين هوس بوده خواسته من يا عشق به وطن چون گذشت من ميخواستم بدون هيچ مشكلي در اختيار يك ارگان نظامي دولتي باشم من چيزي و از دست ندادم اين اونا هستن كه من و از دست دادن براي من همه جا كار و...ضمنا يكي از دوستان كه گفتن هوس بوده و...بايد بگم اگر هوس اين كارو تنها داشتم ميتونم برم ارتش امريكا هم بهم راحت اقامت و... ميده و هم ميتونم با بهترين سلاح ها و بهترين امكانات به خواسته هام برسم ...اما پشت به وطنم نميكنم نميدونم چرا اينقدر ضربه ميخورم بازم دوست دارم ايران باشم و با ايرانيا زندگي كنم به دوست عزيز ام كه براي ناجا گفتن بله درسته اما من دوست ندارم توي نيروي انتظامي باشم ضمنا الهيات و...اونم براي 2 سال خيلي وفت گير هست وقتي من از راه علم تثبيت شده به خدا رسيدم و ايمان دارم لازم نميبينم كه 2سال وقتم رو هدر بدم ...به هرحال از نظرات گرمتون واقعااااا---- :P مچكرم اميدوارم هركسي به ارزوش برسه شايد خودم روزي اين اوضاع رو سامان ببخشم معذرت ميخوام از اينكه اينقدر رك حرفامو ميزنم اما واقعا مدت كميه كه اينجام اما ارشيو و ميخونم و سعي ميكنم اطلاعتم بالا بره در بين اشخاصي چون شماها احساس خوبي دارم حداقل يك ارتش مجازي با افرادي مخلص
موفق باشين :razz:
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”