یکوتین باعث کاهش سرعت پیشرفت آرتریت روماتوئید می شود.

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 220
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۸۵, ۸:۰۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 113 بار

پست توسط siavash45 »

نیکوتین باعث کاهش سرعت پیشرفت آرتریت روماتوئید می شود.


نیویورک، در بیماران آرتریت روماتوئید، کشیدن سیگار سنگین باعث کاهش سرعت تخریب مفاصل می شود. این اثر ممکن است به علت خاصیت ضد التهاب نیکوتین باشد، دکتر اکسل فینکخ، رئیس بیمارستان دانشگاه ژنو، سوئیس به رویتر گفت. کشیدن سیگار فاکتور خطرزا برای آرتریت روماتوئید، (بیماری التهابی مزمن که پیشرفت مخرب مفاصل، ناتوانی و مرگ نابهنگام را باعث می شود) است. نتيجه تحقيق فینکخ و همکارانش در Diseases annual of the Rheumatic چاپ شد. اگر چه این سوال که آیا کشیدن سیگار باعث پیشرفت تخریب مفاصل و ناتوانی در آرتریت روماتوئید می شود یا خیر، نامشخص است. فنیکخ و همکارانش راديوگرافي مفاصل را ارزیابی کردند و نتیجه سوالهایی در مورد ناتوانی دربیش از 2000 بیمار بیمارستان را که دارای آرتریت روماتوئید در اوایل تا اواسط 50 سالگی بودند را ارزیابی کردند.

بیشتر بیماران (در حدود 1459) نفر سیگار نمی کشیدند و 489 نفر سیگاری متوسط بودند و 55 نفر از سیگاریهای شدید و مصرف کنندۀ بیش از یک پاکت درروز، طبقه بندی می شدند.

به طور کل، محققین دریافتند که سیگاری ها و غیر سیگاری ها دارای تخریب پیش روندۀ مفاصل و ناتوانی یکسان هستند. بطور غیر منتظره، آنها متوجه شدند که میزان پیشرفت تخریب مفاصل در راديوگرافي سیگاری های سنگین در مقایسه با سیگاری های متوسط و غیر سیگاری ها در طول سه سال مطالعه آهسته تر بود. این یافته ها پیشنهاد می کند که سیگار بیشتر در توسعه آرتریت روماتوئید و پیشرفت بیماری موثر است. فنیکخ می گوید، خطرات قلبی عروقی خیلی بیشتر از مزایای ضد التهاب نیکوتین است. بنابراین در کل خطر سیگار خیلی بیشتر از مزایای استفاده از سیگار در بیماری آرتریت است.


در نهایت، مطالعات بیشتری برای دانستن اثرات تنباکو و نیکوتین بر روی سیستم ایمنی بدن لازم است.


منبع: جولای 2007 . Annals of Rheumatic disease
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”