کاهش خطر سرطان با داروی ضد مالاریا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 220
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۸۵, ۸:۰۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 113 بار

کاهش خطر سرطان با داروی ضد مالاریا

پست توسط siavash45 »

محققان اسپانیایی در كنگره سالانه بیماریهای روماتیسم گزارش می کنند، داروهایی که جهت درمان مالاریا بکار می روند بنظر می رسد که خطر بدخیمی را در بیماران با لوپوس اریتماتوزسیستمیک کاهش می دهند.

محقق سرپرست دکتر G.Ruiz-Irastorza به سلامت رویتر گفت " داروهای ضد مالاریا همواره نشان داده اند که زنده ماندن را در بیماران با لوپوس اریتماتوزسیستمیک بهبود می بخشند." ممکن است که این داروها در برخی از انواع اثرات محافظتی علیه سرطان که ممکن است به توضیح این مشاهده کمک کند دخیل باشند.
لوپوس می تواند به اشکال متعددی رخ دهد، اما لوپوس اریتماتوزسیستمیک- - معمولاً به نام لوپوس اشاره می شود- - جدی ترین نوع است. این یک بیماری غیر قابل درمان است که با التهاب و تخریب بافت و اعضاء سراسر بدن شامل مفاصل، پوست، قلب، کلیه و سیستم اعصاب مرکزی مشخص می شود. لوپوس یک اختلال اتوایمون است به این معنی که سیستم ایمنی اشتباهاً به بافت خود بدن حمله می کند.
Ruiz-Irastorza از دانشگاه Bizkaia, Basque Country و همکارانش پس از تکمیل مطالعه ای از 235 بیمار مبتلا به لوپوس اریتماتوزسیستمیک که به طور متوسط هر سه ماه ارزیابی شدند به این نتیجه رسیدند. 66% (156بیمار) با داروهای مالاریا در برخی سطوح درمان شده اند.

پس از زمان تکمیلی متوسط 10 سال، تنها 3/1درصد(2بیمار) که داروهای ضد مالاریا دریافت کردند به سرطان مبتلا شدند، در مقایسه با 13% (11بیمار) که با این داروها درمان نشده بودند. محققان تخمین زدند که بیمارانیکه داروهای مالاریا دریافت کردند 85% کمتر احتمال ابتلا به سرطان را در مقایسه با آنها که دارو مصرف نکردند، داشتند.

محققان برای مطالعات بیشتر فراخوانده می شوند. Ruiz-Irastorza پیشنهاد می کند که داروهای مالاریا در درمان هر بیمار مبتلا به لوپوس اریتماتوزسیستمیک بدون توجه به شدت بیماری آنها داخل شود مگر اینکه بیماران دلیلی داشته باشند که آنها نباید این داروها را دریافت کنند.
[External Link Removed for Guests]
مترجم دکتر نگار اصغربیک
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”