به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل تبليغات وزات دفاع ،همه مراحل طراحي، ساخت و توليد انبوه اين شناورها به دست تواناي متخصصين افتخارآفرين وزارت دفاع در صنايع دريايي وزارت دفاع صورت گرفته است.
محمد نجار در آيين تحويلدهي اين شناورها طي سخناني اظهار داشت: دريادلان عرصه علم و فناوري دريايي در وزارت دفاع، امروز با بوميسازي انواع شناورهاي مورد نياز نيروهاي مسلح، حلقههاي وابستگي به خارج را كاملاً گسستهاند.
وزير دفاع اقتدار دريايي جمهوري اسلامي ايران در منطقه خليج فارس و درياي عمان را مرهون مدافعان مؤمن، شجاع و با انگيزه و تجهيزات پيشرفته كامل بومي دانست.
وي با بيان اينكه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران بزرگترين حافظ اميت و ثبات در منطقه خليج فارس است تصريح كرد: اجازه نخواهيم داد نيروهاي فرامنطقهاي امنيت و آرامش اين منطقه بويژه تنگه حساس هرمز را به مخاطره بيندازند.
نجار با اشاره به توانمندي بسيار بالاي صنايع دريايي وزارت دفاع در طراحي و توليد شناورهاي دريايي اعلام كرد: آمادگي داريم نيازمنديهاي دفاعي كشورهاي همسايه و برادر در حاشيه جنوبي خليج فارس در حوزههاي مختلف بويژه دريايي را تأمين كنيم.
وزير دفاع تأكيد كرد: همكاري، تعامل، وحدت و همدلي كشورهاي حوزه خليج فارس عامل بسيار مهم در تحكيم صلح و ثبات در منطقه و استقرار امنيت پايدار و بومي ذكر كرد و افزود: ايران اسلامي در اين مسير همواره پيشتاز و پيشقدم بوده است.
نجار در پايان از تلاش و زحمات بيوقفه مديران و متخصصين صنايع دريايي شهيد درويشي كه در گرماي طاقت فرساي اين منطقه هر روز جلوهاي از اقتدار و خودباوري به نمايش ميگذارند قدرداني و تشكر كرد.
Please Login or Register to see this code








