مشکل با يو اس بي هاي جلوي کيس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مشکل با يو اس بي هاي جلوي کيس

پست توسط saeed_2007 »

با سلام.....من نمیخواستم طبق قوانین تاپیک ایم مدلی باز کنم.ولی تاپیک با عنوان مشکلات سخت افزار نبود تا اونجا سوال کنم.....
من تازه کیسک رو بستم....یو اس بی های جلوی کیسم قطع هست...با رجوع به دفترچه ی مادربوردم سوکت های داخل کیس رو به مادربوردم وصل کردم.....و مطمئن هستم که درسته...ولی بازم کار نمیکنه.....می خواستم از دوستان بپرسم ایا جامپر خاصی نیست که من تغییر بدم...یا تو بایوس سیستمم نباید چیزی رو تغییر بدم؟
ممنون میشم کمکم کنید :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

saeed_2007 جان
هيچ مورد ديگه‌اي وجود نداره در اين زمينه، مشکل در اتصال نادرست و يا عدم سلامت کابلها و يا خود پورت USB جلو کيس هست، هيچ نوع تنظيم و يا نکته‌اي نداره در اين مورد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

البته اين رو كه عرض مي كنم شايد فقط واسه من و سيستم خود من اتفاق افتاده باشه :?
بعد از كلي كلنجار من يو اس پي هاي جلوي كيس رو راه انداختم ،ولي سرعت ارتباطش بسيار پايين تر از يو اس پي هاي پشت كيس بود، (با جوي استيك توي بازي فوتبال تست كردم :-) )
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط AMIRSEDA »

اين مورد رو حتما کابل هارو اشتباه زدي يا اين که يو اس پي هاي جلوي کيست خراب است واگر نه مورد ديگه اي نيست ولي يک کمي باهاش کلنجار برو شايد درست شد :( :razz: :P
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6131 بار
سپاس‌های دریافتی: 15152 بار

پست توسط zoornachi »

USB جلوی کامپیوتر من و دوست من هم کار نمی کند از اول اول
تنظیمات هم کاملا درست است.مشکل از کجاست؟
ISTA OLSOON
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

zoornachi,
اگر کابلها درست وصل شده و مشکل داره، مشکل به خود کابل و يا پورت روي کيس مربوط هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: مشکل با يو اس بي هاي جلوي کيس

پست توسط Solver »

saeed_2007 نوشته شده:با سلام.....من نمیخواستم طبق قوانین تاپیک ایم مدلی باز کنم.ولی تاپیک با عنوان مشکلات سخت افزار نبود تا اونجا سوال کنم.....
من تازه کیسک رو بستم....یو اس بی های جلوی کیسم قطع هست...با رجوع به دفترچه ی مادربوردم سوکت های داخل کیس رو به مادربوردم وصل کردم.....و مطمئن هستم که درسته...ولی بازم کار نمیکنه.....می خواستم از دوستان بپرسم ایا جامپر خاصی نیست که من تغییر بدم...یا تو بایوس سیستمم نباید چیزی رو تغییر بدم؟
ممنون میشم کمکم کنید :)

اگر از اتصالات مطمئن هستي. بد نيست به اطلاع ديگر دوستان هم برسانم كه در بايوس برخي از انواع مادربرد امكان غير فعال شدن درگاه USB وجود دارد. حتي ديگر درگاه ها مانند: كارت شبكه، درگاه موس و كيبورد و ...

شما لطفاً مدل مادربرد خود را بگوييد بنده در صورت موجوديت چنين بخشي، آدرس را در بايوس براي شما ارسال مي كن و شما كافي است كه در آن جا درگاه 1 و 2 را فعال كنيد. :-o
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”