حزب الله لبنان : اسرائيل براي ماجرجويي تازه آماده مي شود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 484 بار
سپاس‌های دریافتی: 517 بار

حزب الله لبنان : اسرائيل براي ماجرجويي تازه آماده مي شود

پست توسط vaispard »

جنبش مقاومت اسلا مي لبنان (حزب الله ) معتقداست كه مانور بزرگ نظامي
اسراييل نشان دهنده آمادگي جدي اين رژيم براي جنگ جديداست .به گزارش خبرگزاري قدس روزنامه "الوطن " چاپ عربستان سعودي به نقل از يك مقام رسمي نزديك به جنبش حزب الله نوشت كه اين مانور نظامي اسراييل يك اقدام عادي و معمولي نيست .اين مقام مسئول همچنين با اشاره به لغو سفر ايهود باراك وزير جنگ رژيم صهيونيستي به آلمان و واشنگتن گفت : لغو سفر برنامه ريزي شده باراك نشان دهنده آن است كه اتفاقي درحال رخ دادن است .به نقل ازاين عضو حزب الله، اسراييل آماده ماجراجويي جديد بويژه زماني كه آمريكايي ها نياز به توازن و تعادل استراتژيك از قدرت درلبنان و منطقه و نيزآرامش منطقه متحدين خود را دارند است بنابراين براي اينكه آنهابه اين هدف دست يابند"ناو شكن هايي رابه درياي مديترانه مي فرستند و موضع خود را عليه ايران و سوريه شدت مي بخشند".رژيم صهيونيستي يكشنبه مانور بزرگ نظامي خود را آغازمي كند.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

خب پس اسراييل تصميم گرفته با دست خودش گورش بکنه. آره ديگه بالاخره مرگ هم يه بار شيون هم يه بار. فکر کنم اين آخرين جنگ خاورميانه باشه. اين جنگ خيلي چيزهارو عوض ميکنه. خيلي چيزها از بين ميره ولي به جاش خيلي چيزهاي ديگه به وجود مياد. ما هم آماده ايم مخصوصا من. ديگه واسم بسه هر چه زودتر بريم بهتره من که بي صبرانه منتظرم اين جنگ شروع بشه بايد يه بار براي هميشه نسخه اين اسراييل پيچيده بشه. اسراييل مثل غده چرکي ميمونه که تا از بين نره دوباره سر باز ميکنه تو جنگ 33 روزه ادم نشد ولي اين بار ديگه براي هميشه نقشه کره زمين از وجود منحوس اين رژيم پاک ميکنيم. هر کي مردشه بسم الله.
( ولي خب بد موقع داره شروع ميشه نشد ما عشقمون سرانجام پيدا کنه حداقل نشد ازش قول بگيريم صبر کنه بعد از جنگ من بيام. ديگه اين هم از بد شانسي ماست يا ما الان نبايد عاشق ميشديم يا اين جنگ بايد يه خورده عقب بيافته اون بنده خدا هم که روحش خبر نداره ما شهيد ميشيم تو تپه هاي بنت جبيل يا تو کوچه پس کوچه هاي بيت المقدس يا وقتي که ميريم پرچم ايران بالاي بيت المقدس نصب کنيم ولي خب تنها شهيد ميشيم تنها و بي کس تنها تو اوج غربت و عشق ... به انتظار يار... :lol :lol: :lol: :lol: )
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

اسرائيل براي بدست آوردن آبروي از دست رفته اش در جنگ با لبنان نياز به يک جنگ ديگر دارد . جنگي که حتما بايد سربلند از آن بيرون بيايد . در غير اين صورت روحيه همه اسرائيلي ها بيش از پيش ضعيف خواهد شد .
اين جنگ قطعي خواهد بود , چرا که اسرائيل نميتواند داغ شکست در جنگ 33 روزه در برابر حزب ا... را تحمل کند .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 6304 بار
سپاس‌های دریافتی: 1753 بار
تماس:

پست توسط hamed_713 »

علي رغم پيشرفتهاي اسراييل در صنايع نظامي که غير قابل چشم پوشي است اجراي چنين مانورهايي از بعد روانی خبر از اهمیت بیشتری برای صهیونیست ها برخوردار است.اگر اخبار گذشته را دنبال کرده باشید در روزهاي اخير و به صورت هدف دار اخباری از تقویت نیرو های پدافندی و آفندی اسرائیل و آزمایش های مختلف موشکی و هوایی و توزیع ماسک های گاز بین مردم به گوش می رسید که می توان آن را آغاز ترفندی جدید برای فشار به ایران و تضعیف موقعیت و جایگاه ایران دانست.
اي ايران
اي سرزمين خوبيها

[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

renger نوشته شده:خب پس اسراييل تصميم گرفته با دست خودش گورش بکنه. آره ديگه بالاخره مرگ هم يه بار شيون هم يه بار. فکر کنم اين آخرين جنگ خاورميانه باشه. اين جنگ خيلي چيزهارو عوض ميکنه. خيلي چيزها از بين ميره ولي به جاش خيلي چيزهاي ديگه به وجود مياد. ما هم آماده ايم مخصوصا من. ديگه واسم بسه هر چه زودتر بريم بهتره من که بي صبرانه منتظرم اين جنگ شروع بشه بايد يه بار براي هميشه نسخه اين اسراييل پيچيده بشه. اسراييل مثل غده چرکي ميمونه که تا از بين نره دوباره سر باز ميکنه تو جنگ 33 روزه ادم نشد ولي اين بار ديگه براي هميشه نقشه کره زمين از وجود منحوس اين رژيم پاک ميکنيم. هر کي مردشه بسم الله.
( ولي خب بد موقع داره شروع ميشه نشد ما عشقمون سرانجام پيدا کنه حداقل نشد ازش قول بگيريم صبر کنه بعد از جنگ من بيام. ديگه اين هم از بد شانسي ماست يا ما الان نبايد عاشق ميشديم يا اين جنگ بايد يه خورده عقب بيافته اون بنده خدا هم که روحش خبر نداره ما شهيد ميشيم تو تپه هاي بنت جبيل يا تو کوچه پس کوچه هاي بيت المقدس يا وقتي که ميريم پرچم ايران بالاي بيت المقدس نصب کنيم ولي خب تنها شهيد ميشيم تنها و بي کس تنها تو اوج غربت و عشق ... به انتظار يار... :lol :lol: :lol: :lol: )

دوست عزيز اينقدرها هم كار ساده اي نيست كه شما داريد ميگيد اگه كسي اسرائيل رو نشناسه فكر ميكنه كه چه خبره مهم اينه كه حزب الله بتونه در حمله اسرائيل رو شكست بده نه در دفاع تو جنگ 33 روزه خودشون حمله كردند ولي نتونستن اهدافشون رو عملي كنن حالا بايد ديد كه حزب الله اگه حمله كنه ميتونه اهدافش رو عملي كنه يا مثل اسرائيل شكست ميخوره ؟؟؟ چون دفاع كردن با حمله كردن خيلي تفاوت داره و حزب الله نميتونه به تنهايي اسرائيل رو به قول شما از روي كره زمين محو كنه و براي اين كار ايران لازم هست يه چيز ديگه هم هست تا اسرائيل جنگ رو بنا به هر دليلي شروع نكنه مطمئن باش جنگي اتفاق نخواهد افتاد چون ايران گفته ما فقط در برابر تجاوزات دشمن درس بزرگي بهشون ميديم و گفته به هيچ كشوري حمله نخواهيم كرد .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”