دوستان با سلام
برنامه اي ميخواستم كه بتونم از ويندوز ايكس پي و برنامه هاي نصب شده روي اون بطور كامل back up يا image بگيره كه در صورت مشكل دار شدن ويندوز بشه ازش اسنفاده كرد البته غير از برنامه Ghost كه باهاش مشكل دارم چون يكبار حسابي حالم رو گرفته موقعي كه بك آپش رو integrity check انجام ميدم error داره
يه برنامه درست و حسابي و قوي ميخوام كه از Dos هم پشتيباني كنه.
با تشكر و آرزوي سلامتي
درخواست معرفي برنامه اي جهت بك آپگيري از كل ويندوز و برنامه هاي اون
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
دوست عزيز من مدت سه سال هستش كه مرتب دارم از گوست استفاده ميكنم و بسيار ازش راضي هستم و البته چند نكته در استفاده از اون هست كه بايد رعايت بشه يكي از مهمترين اونا اينه كه از فشرده سازي براي ساخت ايميج استفاده نكنيد.
و دوم اينكه بهتره اونو اكسپندش كنيد مثلا به چند فايل به اندازه ظرفيت سي دي يعني 700 مگابايت تقسيم كنيد.
با تشكر
و دوم اينكه بهتره اونو اكسپندش كنيد مثلا به چند فايل به اندازه ظرفيت سي دي يعني 700 مگابايت تقسيم كنيد.
با تشكر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
taktaz جان
برنامهاي بهتر از Ghost پيدا نخواهيد کرد، اين برنامه قابل اعتمادترين برنامه در اين زمينه هست، ميتونيد آخرين نسخهي اون رو از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد
برنامهاي بهتر از Ghost پيدا نخواهيد کرد، اين برنامه قابل اعتمادترين برنامه در اين زمينه هست، ميتونيد آخرين نسخهي اون رو از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد