با 1.5 تومن چه كاري مي شه كرد؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

با 1.5 تومن چه كاري مي شه كرد؟
دوستان با 1.5 ميليارد تومان چه كاري پيشنهاد مي كنيد كه سودش خوب باشه؟

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
به نظر من اصلا به فکر کارهای تولیدی نباش.
بهتره چند تا محل تجاری تو بر خیابون اصلی و مهم در بهترین مناطق بخری .هیچ چی به این اندازه سود نداره.هم اجاره اش خوبه و ترقی اش.نه مالیات داره. نه خطر ورشکستگیو...........................
بهتره چند تا محل تجاری تو بر خیابون اصلی و مهم در بهترین مناطق بخری .هیچ چی به این اندازه سود نداره.هم اجاره اش خوبه و ترقی اش.نه مالیات داره. نه خطر ورشکستگیو...........................
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
اگر من باشم اين پول رو توي يك حساب بلند مدت مي گذارم مثلا 5 ساله فكر كنم سودش به 20% هم برسه سالي 300 ميليون !
البته من براي شرايط خودم اين كار رو مي كنم شرايط براي هر فرد مي تونه خيلي متفاوت باشه و به طبع و ذايقه ي افراد هم مربوط ميشه
اگر هم قصد داشتم تجارت كنم به صادرات بيشتر اهميت مي دادم شايد واردات براي خودم سود بيشتري داشت اما منافع ملي برام مهمتره البته اخيرا جوايز صادراتي هم بالا رفته
البته من براي شرايط خودم اين كار رو مي كنم شرايط براي هر فرد مي تونه خيلي متفاوت باشه و به طبع و ذايقه ي افراد هم مربوط ميشه
اگر هم قصد داشتم تجارت كنم به صادرات بيشتر اهميت مي دادم شايد واردات براي خودم سود بيشتري داشت اما منافع ملي برام مهمتره البته اخيرا جوايز صادراتي هم بالا رفته

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
اگر من باشم اين پول رو توي يك حساب بلند مدت مي گذارم مثلا 5 ساله فكر كنم سودش به 20% هم برسه سالي 300 ميليون !

-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
سلام دوست عزيز
اين سوالي بود كه حدود سه چهار ماه پيش بين خودمون پيش اومده بود و درمورد واردات ميشه خيلي موارد رو در نظر گرفت كه منجر به فروش سريع و تضميني با حداقل ريسك باشه چون در مورد واردات يك اصل وجود داره كه ميگن بايد اول بفروشي بعد وارد كني چون ممكنه رو دستت بمونه يا حتي با يك افت قيمت حتي ضرر هم بكني.
مواردي مثل واردات آهن از اوكراين و روسيه ميتونه خوب باشه من ميتونم در موردش كمكت كنم
در مورد ملك هم ميتوني روي يكسري زمينهاي خاص سرمايه گذاري بسيار مطمئن و عالي داشته باشي با سرعت رشد سرسام آور.
با تشكر
اين سوالي بود كه حدود سه چهار ماه پيش بين خودمون پيش اومده بود و درمورد واردات ميشه خيلي موارد رو در نظر گرفت كه منجر به فروش سريع و تضميني با حداقل ريسك باشه چون در مورد واردات يك اصل وجود داره كه ميگن بايد اول بفروشي بعد وارد كني چون ممكنه رو دستت بمونه يا حتي با يك افت قيمت حتي ضرر هم بكني.
مواردي مثل واردات آهن از اوكراين و روسيه ميتونه خوب باشه من ميتونم در موردش كمكت كنم
در مورد ملك هم ميتوني روي يكسري زمينهاي خاص سرمايه گذاري بسيار مطمئن و عالي داشته باشي با سرعت رشد سرسام آور.
با تشكر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Yahoda جان
ثروت Ali.boeing747 رو لااقل بنده هيچ تعجبي برام نداره ...
انشاالله خدا قدرت حفظ و افزايشش رو هم به ايشون بده
Ali.boeing747 جان
چرا کار بلور عمو و پدرتون رو ادامه نميديد؟
ثروت Ali.boeing747 رو لااقل بنده هيچ تعجبي برام نداره ...
انشاالله خدا قدرت حفظ و افزايشش رو هم به ايشون بده
Ali.boeing747 جان
چرا کار بلور عمو و پدرتون رو ادامه نميديد؟

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ولي حداقل بگو چه مدل كاري ميخواي بكني؟