سینمای ما - پخش مجموعه «مثلث شيشهاي» با اجراي «رضا رشيدپور» از 16 ارديبهشت ماه در شبكه تهران آغاز ميشود.
«مثلث شيشهاي» نام برنامه جديد«رضا رشيدپور» است كه پخش آن از روز 16 ارديبهشت ماه آغاز و تا اول ماه رمضان ادامه خواهد داشت.
بنابر اين گزارش، اين برنامه كه هر شب به جز روزهاي يكشنبه روي آنتن خواهد رفت، تركيبي از دو برنامه «مثلث» و «شب شيشهاي» است و با رويكرد گفت و گو محوري و صريح تر و شفاف تر از دو برنامه قبلي برخي موضوعات فرهنگي، هنري، اجتماعي و سياسي را در قالبي كاملا جدي نقد ميكند.
تهيه كنندگي اين برنامه را «محمد قنبري» به همراه «رضا رشيدپور» بر عهده دارند و اين برنامه در دكوري جديد با طراحي «پيمان قانع» به روي آنتن خواهد رفت. تيتراژهاي آغاز و پايان اين برنامه نيز با اشعاري از «رضا رشيدپور» با خوانندگي «ماني آرام» و «امير تاجيك» ساخته شده است.
در اين برنامه كه براي اولين بار با 5 دوربين سوئيچ خواهد شد، تا به حال حضور افرادي چون مهران مديري، محمدرضا شريفينيا، افسانه بايگان و برخي از مقامات سياسي قطعي شده است.
«مثلث شيشهاي» رضا رشيدپور در شبكه ي پنج
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
مهر- برنامه "مثلث شیشهای" با اجرای رضا رشیدپور با تاخیری یک هفتهای از 23 اردیبهشت از شبکه تهران روی آنتن میرود.
به گفته قنبری تهيه كننده مثلث شيشه اي علت تاخیر پخش آن تدارک مقدمات اولیه برای تولید برنامهای روتین، آمادهسازی دکور و هماهنگی بوده است.
به گفته قنبری تهيه كننده مثلث شيشه اي علت تاخیر پخش آن تدارک مقدمات اولیه برای تولید برنامهای روتین، آمادهسازی دکور و هماهنگی بوده است.
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار