پرشيا يا پروتون؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پرشيا يا پروتون؟

پست توسط Almighty »

دوستانی كه تجربه و اطلاعاتی دارند ممنون ميشم منو راهنمايي كنند كه از اين دو برای خريد كدوم بهتر هستند ؟ :?

يا تو همين رنج قيمتی ديگه چه ماشينی رو پيشنهاد ميكنيد ؟ :-( :D
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

پروتون رو اطلاعات زيادي در رابطه اش ندارم و اين دقيقا بزرگترين عيب اين خودرو هستش يعني هنوز جا نيفتاده. ولي در مقابل شنيدم كه خدمات فوق العاده اي را ارائه ميده.شنيدن كي بود مانند ديدن!
پرشيا اي ال ايكس هم كه شاهكار ايران خودرو هستش رو من همين عيد امسال تست كردم ،خوب راه ميره و خوشگل هم هست(نسبت به پروتن , مزدا يا حتي زانتيا) ولي نه زانتيا سواري و نه به اندازه پرشيا پول دادي
به نظر من اگه يه زانتيا كاركرده مدل پايين هم بخري بهترين انتخاب رو كردي
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 339 بار

پست توسط jamal_khodamam »

سلام دوستان

من خودم يه پرشيا اي ال ايکس دارم البته مدل 3 سال پيش که خيلي خيلي هم ازش راضيم در کل ماشين واقعا فوق العاده و بروي هستش به نظرم بايد از لحاظ قطعات يدکي و تعميرات هزينه پايين تر و دسترسي بيشتري رو به تعميرگاهاي مجاز داشته باشه در ضمن الان توي هر کدوم از دهات هاي کشور بريد ميتونن ماشينهاي ايراني رو تعمير کنن اما فکر نميکنم در مورد پروتون اين قضيه صادق باشه که اين خودش يه مزيته و در ثاني همنطور که دوستمون هم اشاره کردن ماشيني هستش که خلي جا افتاده نسبت به پروتون و براي فروشش مشتريش نسبت به پروتون بيشتره

در کل اين نظرات شخصي بنده بودش

از دوستان عزيز و کارشناس در زمينه خودرو خواهش ميکنم براي کمک بيشتر به اين دوستمون يه مقايسه ايي در تمامي مسائل از لحظ قدرت موتور گيربکس و..... قرار بدن تا همگي استفاده کنيم
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط farzad_sh_2020 »

سلام .من هم پارس elx مدل 84 دارم .

واقعا كه عالي هست از همه نظر . ولي دوست من اگه يه زانتيا مدل پايين سالم و تميز پيدا كني خيلي بهتره .

من خودم عاشق زانتيا هستم . :)
بهترين سايت براي دانلود

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

اگر از پس خرج زانتیا بر میای خوب یک زانتیا 1800 مدل های 83 و 84 بردار البته تمیز ، اگر هم می خوای یه ماشین
صفر برداری پارس ELX و اگر هم به شکل ماشین برات مهم نیست و حاضری سوار یک میتسوبیشی مدل 92 بشی بهترین
انتخاب پروتون هست .
Frenzied Poster
Frenzied Poster
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

هر دو ماشينهاي خوبي هستند ولي به نظر من روي بدنه پژو 405 خيلي بازي شده به همين ديلي پرشيا كه فرزند لايق و رشيد 405 هست چهره خيلي جديدي نداره ولي پروتون به خصوص اون مدل هاچ بك با رنگ مسي اش از زيباترين ماشينهاي موجود در ايران هست در عوض درصورتي كه خواستي بفروشي به راحتي و قيمت مناسب فروش نميره درصورتي كه پرشيا مثل پول نقد هست خدمات پي از فروش پروتن هرچي باشه از ايران خودرو بهتره . البته اگر خانواده نسبتا پر جمعيتي داري و علاقه مند به سفر هستي پرشيا ارجهيت داره .

تمام اين ها را نوشتم كه بگم هردو خوبه ولي سمند سورن باتوجه به پولي كه پرداخت ميكني يك چيز ديگه است .
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Almighty »

دوستان عزيز و ناديده ، ممنون از همگی به خاطر راهنماييهای سازنده تون . مطمئنا نقش خيلی زيادی در خريدم خواهد داشت

سپاســـــــــــــــگذارم :( :)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

Almighty,

دوست عزیز بهترین انتخاب در این رنج قیمت 206 SD هست فقط تنها مشکلش کمی جای سرنشینان عقب است که اگه با این کنار بیایید قابل مقایسه با پرشیا و پروتون نیست از هر لحاظ.

امکانات ، ایمنی ، قدرت و ... کاملاً برتره.

موفق باشید :D
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

دوست عزيز من سورن رو پيشنهاد مي کنم.(البته اگه خانواده ايد وگرنه فقط 206 تيپ 6)
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”