سلام
من در تغییر زبان کامپیوترم دچار 2 مشکل هستم :
1- با زدن کلیدهای شیفت و کنترل تغییری صورت نمی گیرد و ناچارم با موس و از قسمت نوار پائین دستکتاپ این کار را انجام دهم
2- می خواهم زبان پیش فرضم انگلیس باشد نه فارسی
چکار باید کنم
ممنون
مشکل در تغيير زبان
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
1.پایین روی قسمت زبان راست کلیک کن و در قسمت settings صفحه اب که باز میشه پایین صفحه کلیدی بنام Key Settings داره اونو بزن و ببین برای تغییر زبان چه کلیدی فعاله میتونی عوضش کنی
2. بازهم توی همان صفحه settings وسط صفحه زبانهای سیستم رو می بینی زبانی رو که میخواهی پیشفرض باشه باید بالای این لیست باشه میتونی با دکمه Add و Remove زیانها رو جابجا کنی
2. بازهم توی همان صفحه settings وسط صفحه زبانهای سیستم رو می بینی زبانی رو که میخواهی پیشفرض باشه باید بالای این لیست باشه میتونی با دکمه Add و Remove زیانها رو جابجا کنی
ta.abad نوشته شده:1.پایین روی قسمت زبان راست کلیک کن و در قسمت settings صفحه اب که باز میشه پایین صفحه کلیدی بنام Key Settings داره اونو بزن و ببین برای تغییر زبان چه کلیدی فعاله میتونی عوضش کنی
دوست عزیز تمام این اقدامات را انجام داده ام ولی باز هم مشکل من پابرجاست دیگه نمی دانم چه کار کنم.