برنامه نویسی وب با سی شارپ

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به برنامه نويسي تحت وب به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 77 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

برنامه نویسی وب با سی شارپ

پست توسط rayneso »

سلام
من درمورد سی شارپ هیچی نمی دونم و می خوام تو این تابستون این زبان رو یاد بگیرم ولی نمی دونم که برنامشو باید از کجا گیر بیارم منظور من برنامه نویسی وب هست و نمیدونم از کدوم نسخه c# باید استفاده کنم
یا محیطی که برنامه ، سی شارپ نوشته می شه و اجرا می شه رو به من بگید ( البته برنامه نویسی وب با سی شارپ)
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

محیطی که برنامه ، سی شارپ نوشته می شه و اجرا می شه رو به من بگید

Visual Studio ؛ آخرین نسخه رسمی 2005 هست، نسخه 2008 هنوز آزمایشی هست.
برای کار تحت وب از ASP.Net استفاده میشه که می تونید از #C برای نوشتن کدهای آن استفاده کنید. محیط توسعه آن هم Visual Studio است.
سعی کنید درباره Microsoft .Net بیشتر تحقیق کنید تا بهتر متوجه #C و کاربردهای آن و همچنین نقش تکنولوژی هایی مثل ASP.Net و ابزارهایی مثل Visual Studio بشوید.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دوست عزیز کتا ب ASP.NET مربوط به قمی نژاد هم خوب هست وبهتر است که ابتدا کدهای HTML .javascript را یاد بگیرید
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دوست عزیز کتا ب ASP.NET مربوط به قمی نژاد هم خوب هست وبهتر است که ابتدا کدهای HTML .javascript را یاد بگیرید
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: برنامه نویسی وب با سی شارپ

پست توسط kavand »

[QUOTE]دوست عزیز کتا ب ASP.NET مربوط به قمی نژاد هم خوب هست وبهتر است که ابتدا کدهای HTML .javascript را یاد بگیرید[/
QUOTE]
سلام دوست عزیز!
اول: ورودت رو به دنیای شگفت انگیز و قدرتمند دات نت تبریک می گم
دوم: به هیچ عنوان از کتابای جعفر نژاد استفاده نکن چون حروم کردن پول و وقتته (توضیح: بنده نه این آقا رو دیدم و نه هیچ خصومتی باهاش دارم، فقط تجربه و البته دلیل دارم:: مثلا همین کتابی که دوست عزیزمون سفارش کردن، فتوکپی برابر غیر اصل کتاب مرجع کامل Asp.Net انتشارات ساحر هستش که البته اگه مثل من برای هر دوش پول میدادی و هر دوشون رو میخوندی و با هم قیاس می کردی هم معنی فتوکپی برابر غیر اصل رو می فهمیدی و هم این توصیه اکید برای نخوندن کتابای این آقا، البته این یه مثال بود متاسفانه وقتی من هم مثل شما تازه کار بودم، از این پولا زیاد دادم و از این تجربه ها زیاد دارم. برو سراغ کتابای ناقوس، ساحر و دیباگران تهران. هر چند اونا هم خوب و بد توشون داره، ولی من سعی می کنم یه لیست مفید و امتحان شده برات بفرستم.)
سوم: با این جمله که اول بری سراغ html کاملا موافقم؛ چون متاسفانه به دلیل سطح بالای asp.net کسایی که برنامه نویسی وب رو با اون شروع می کنن معمولا یه استفاده کننده ی بی دانش محض باقی میمونن، چون درکی از فرایند ها ندارن، حتما قبل از شروع asp.net سعی کن با html , xml , javascript, http , css , و به طور کلی مفاهیم پایه ای آشنا بشی تا مثل من گیج نزنی و عمرت تلف نشه. یادت باشه برنامه نویسی با asp.net نداریم، aspnet فقط یه جور نشانه گذاریه توی صفحه که کامپایلر دات نت نشانه های شما رو تفسیر و متناسب با اونا کلاس هایی رو مینویسه، یعنی در واقع وقتی برنامه aspnet شما کامپایل شد دیگه اثری از کد های aspnet که نوشته بودی باقی نمیمونه و همش شده کد های IL دات نت. البته یادت باشه که اگه خودت برنامه رو کامپایل نکنی و سورس ها رو تو سرور قرار بدی، باز هم به محض رسیدن اولین درخواست به سایت یعنی درست قبل از رویداد Application_Start خود موتور دات نت این کار رو برات انجام میده و تو کامپیوتر خودت هم در واقع همین اتفاق می افته و برنامه کامپایل شده ات رو می تونی تو آدرسPlease Login or Register to see this code ببینی. بنابر این شما برای شروع برنامه نویسی وب نیاز مبرم به اجزای زیر داری، قبل از اینکه بخوای aspnet کار کنی:

xhtml (یادت باشه حالا که داری یاد می گیری درست یاد بگیر برو سراغ استاندارد ها، xhtml و استاندارد هاش رو بشناس)
css ( برای چیدن صفحه ات حتما از css استفاده کن و استاندارد های w3c رو رعایت کن، مثلا استفاده از table برای صفحه چینی یعنی ... نمیدونم چی بگم؛ خلاصه اینکه css رو بشناس و یاد بگیر و روش مسلط شو)
javascript ( بدون هیچ شک و شبهه ای بهش نیاز داری، حتا تو aspnet هم وقتی رویداد ها رو بررسی می کنی یا لینک باتون رو بکار می بری در واقع داری از js استفاده می کنی؛ اگه ذاتش رو ندونی حتما به مشکلات عدیده ای بر می خوری)
همزمان که داری اینا رو کار می کنی، بهتره برنامه نویسی با C# رو هم شروع کنی، که از اون ور عقب نمونی، چون aspnet در واقع وجود خارجی نداره و هر چی هست و نیست یکی از زبان های اصلی دات نت یا زبان هاییه که باهاش مچ شدن. مثلا حتا الان php.net هم اومده و برنامه های aspx رو می تونی با اون هم بنویسی. شاید الان حرف هام برات گنگ باشه و وقتی مثلا می گم aspnet در واقع وجود خارجی نداره متوجه منظورم نشی، ولی اگه این مراحل رو پله پله بری راحت درک می کنی که چی میگم.
تو xhtml حواست به چند تا عنصر اصلی باشه: div , span , label , br , p , h , form.
div رو معجزه web2 اسم گذاشتن پس ازش به راحتی نگذر. با form هم زیاد کار کن چون تو aspx مهمترین عنصر html که باهاش کار داری و اساس WebForm های aspx رو تشکیل میده همین عنصر هستش.
بعد می تونی بری سراغ aspx ولی با یه اندیشه و دانش قدرتمند، اونوقت کار با کنتر ل های aspx برات مثل خوردن یه لیوان آب خنک تو دل تابستونه.
راستی xml به عنوان یکی از مهمترین بخش های دات نت یادت نره.
پیروز باشی
سوالی داشتی در خدمتم.تصویر
ارسال پست

بازگشت به “Web Programming”