نظر سنجي آنتي ويروس
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
نظر سنجي آنتي ويروس
سلام.بچه ها.يه نظر سنجي گذاشتم كه كدوم آنتي ويروس بهتره ملاك اينهاست
1-آپديت از ايران ميشه؟
2-سرعت كامپيوتر رو پايين مياره يا نه؟
3-آنتي ويروس قوي هست و فاير وال هم داره؟
4-برا هر كاري زياد پيغام نده
در كل خوب باشه
اگه لطف كنيد و تو نظر سنجي شركت كنيد ممنون ميشم.لطفا ورژن هر آنتي ويروس رو كه تو نظر سنجي راي ميديد رو بنويسيد
اگه آنتي ويروس ديگه اي هم خوبه و تو گزينه ها نيست بنويسيد
پيشاپيش متشكرم
1-آپديت از ايران ميشه؟
2-سرعت كامپيوتر رو پايين مياره يا نه؟
3-آنتي ويروس قوي هست و فاير وال هم داره؟
4-برا هر كاري زياد پيغام نده
در كل خوب باشه
اگه لطف كنيد و تو نظر سنجي شركت كنيد ممنون ميشم.لطفا ورژن هر آنتي ويروس رو كه تو نظر سنجي راي ميديد رو بنويسيد
اگه آنتي ويروس ديگه اي هم خوبه و تو گزينه ها نيست بنويسيد
پيشاپيش متشكرم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
بهترین آنتی ویروس NOD 32 هست به این دلایل :
1 - سرعت سیستم پایین نمیاد
2 - بعضی از ویروس ها هنگام نصب آنتی ویروس هایی مثل کسپر و نورتون از نصبش جلوگیری می کنن در صورتی که
NOD32 از ویژگی ویروس به راحتی عبور می کنه !
3 - آپ دیت آنتی ویروس هایی مثل مکافی و نورتون 7 تا 8 ساعت طول میکشه در صورتی که NOD32 فقط 2 ساعت طول میکشه !
4 - سرعت عکس العملش نصبت به سایر آنتی ویروس ها بالا تره جوری که تمام کسانی که دانلود آفلاین دارن به خاطر همین ویژگی ازش استفاده می کنن
1 - سرعت سیستم پایین نمیاد
2 - بعضی از ویروس ها هنگام نصب آنتی ویروس هایی مثل کسپر و نورتون از نصبش جلوگیری می کنن در صورتی که
NOD32 از ویژگی ویروس به راحتی عبور می کنه !
3 - آپ دیت آنتی ویروس هایی مثل مکافی و نورتون 7 تا 8 ساعت طول میکشه در صورتی که NOD32 فقط 2 ساعت طول میکشه !
4 - سرعت عکس العملش نصبت به سایر آنتی ویروس ها بالا تره جوری که تمام کسانی که دانلود آفلاین دارن به خاطر همین ویژگی ازش استفاده می کنن

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Danial_4139, جان تایید میشه.
کاسپر واقعا شورش رو در اورده،فایلهای کرک رو میبنده و بسیاری فایل ها رو مشکوک تلقی میکنه.
جالب بسیاری از قسمت های گوگل و بسیاری از سایتها رو میبنده ،مثلا [External Link Removed for Guests]
نمیدونم تو سیستم من فقط این حالت روی میده یا نه ،کلمه acid رو توی گوگل نمیتونم سرچ کنم،
فکر کنم کاسپر احساس میکنه خطرناکه
حالا باید دید که آیا Nod به دلیل شناخت از این سایت ها یا فایل ها و .... پیغام اخطار کم میده و یا به خاطر ضعفش ،اصلا اونها رو نادیده میگیره؟
آیا چون kasper اخطارهای بیشتری میده ،دلیل برتریش هست ؟ یا خیر؟؟

کاسپر واقعا شورش رو در اورده،فایلهای کرک رو میبنده و بسیاری فایل ها رو مشکوک تلقی میکنه.
جالب بسیاری از قسمت های گوگل و بسیاری از سایتها رو میبنده ،مثلا [External Link Removed for Guests]
نمیدونم تو سیستم من فقط این حالت روی میده یا نه ،کلمه acid رو توی گوگل نمیتونم سرچ کنم،
فکر کنم کاسپر احساس میکنه خطرناکه
حالا باید دید که آیا Nod به دلیل شناخت از این سایت ها یا فایل ها و .... پیغام اخطار کم میده و یا به خاطر ضعفش ،اصلا اونها رو نادیده میگیره؟
آیا چون kasper اخطارهای بیشتری میده ،دلیل برتریش هست ؟ یا خیر؟؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Irachem,
اگر KIS تنظيمات پيشفرض رو بالا نبريد، چنين مشکلاتي نخواهيد داشت، سيستم anti banner و ... رو هم ميتونيد از firewall غير فعال کنيد، همينطور حتما زمان نصب Self Defence رو غير فعال کنيد
اگر KIS تنظيمات پيشفرض رو بالا نبريد، چنين مشکلاتي نخواهيد داشت، سيستم anti banner و ... رو هم ميتونيد از firewall غير فعال کنيد، همينطور حتما زمان نصب Self Defence رو غير فعال کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- تماس:
Mahdi1944, جان
جواب این سوال رو اگر بدید ممنون میشم :
که آیا Nod به دلیل شناخت از این سایت ها یا فایل ها و .... پیغام اخطار کم میده و یا به خاطر ضعفش ،اصلا اونها رو نادیده میگیره؟
در ضمن تمامی تنظیمات روی حداقل قرار داشت، چندین بار گوگل آنالیست رو trust کرده بودم، ولیبی ثمر بود.
ولیکن هنگام نصب self defense را غیر فعال نکرده بودم
کاسپر پیغامی میداد مبنی بر حمله از فلان ip ، می دونم این شاید به دلیل باز کردن برخی سایت ها باشه،ولیکن تنها سایتهایی که باز بودند،CC , IC بودند.
IPها رو چک که می کردم معمولا از چین و سریلانکا بودند
در هر صورت Nod رو نصب کردم . واقعا کاسپر سرعت اینترنت بنده رو نصف می کنه
جواب این سوال رو اگر بدید ممنون میشم :
که آیا Nod به دلیل شناخت از این سایت ها یا فایل ها و .... پیغام اخطار کم میده و یا به خاطر ضعفش ،اصلا اونها رو نادیده میگیره؟
در ضمن تمامی تنظیمات روی حداقل قرار داشت، چندین بار گوگل آنالیست رو trust کرده بودم، ولیبی ثمر بود.
ولیکن هنگام نصب self defense را غیر فعال نکرده بودم
کاسپر پیغامی میداد مبنی بر حمله از فلان ip ، می دونم این شاید به دلیل باز کردن برخی سایت ها باشه،ولیکن تنها سایتهایی که باز بودند،CC , IC بودند.
IPها رو چک که می کردم معمولا از چین و سریلانکا بودند
در هر صورت Nod رو نصب کردم . واقعا کاسپر سرعت اینترنت بنده رو نصف می کنه

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Irachem,
پيغامها که براي آگاهي شما هست، و وقتي پيامي ميده فلان کار صورت گرفت فقط براي آگاهي شما هست که به راحتي ميتونيد اون رو غير فعال کنيد، Nod هم سيستن امنيتي قدرتمندي هست، اما بنده KIS رو بيشتر ميپسندم
بنده هيچ يک از مشکلاتي که شما ميفرماييد رو ندارم با اين آنتي ويروس
پيغامها که براي آگاهي شما هست، و وقتي پيامي ميده فلان کار صورت گرفت فقط براي آگاهي شما هست که به راحتي ميتونيد اون رو غير فعال کنيد، Nod هم سيستن امنيتي قدرتمندي هست، اما بنده KIS رو بيشتر ميپسندم
بنده هيچ يک از مشکلاتي که شما ميفرماييد رو ندارم با اين آنتي ويروس
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- تماس:
Mahdi Mahdavi, جان
متشکرم که دقیقا سوال بنده رو پرسیدید
Mahdi1944, عزیز
علاوه بر 2 سوال بالا،
همانطور که در انجمن شاهد هستیم بسیاری از کاربران برای انتخاب نوع و ورژن آنتی ویروس ها و یا آپدیت
ویا key و ...... اون وقت بسیاری رو صرف می کنند و شاید مثل بنده گیج هم بشوند.
لذا خواهش دارم:
1 معرفی یک آنتی و ورژن آن (فکر کنم kis باشه) و دادن لینک
2 نحوه آپدیت آن و ....
3 تنظیمات آن و ....
4 مشکلات و نقاط قوت آن و ....
5 ترفند هایی که مطمئنا برای بهینه سازی آن استفاده می کنید.
را مفصلا برای استفاده بنده و بسیاری از دوستان قرار دهید.
فکر می کنم ،جواب مدیر یکی از بهترین و کاربردی ترین پست های انجمن خواهد شد، انشا الله
متشکرم که دقیقا سوال بنده رو پرسیدید
Mahdi1944, عزیز
علاوه بر 2 سوال بالا،
همانطور که در انجمن شاهد هستیم بسیاری از کاربران برای انتخاب نوع و ورژن آنتی ویروس ها و یا آپدیت
ویا key و ...... اون وقت بسیاری رو صرف می کنند و شاید مثل بنده گیج هم بشوند.
لذا خواهش دارم:
1 معرفی یک آنتی و ورژن آن (فکر کنم kis باشه) و دادن لینک
2 نحوه آپدیت آن و ....
3 تنظیمات آن و ....
4 مشکلات و نقاط قوت آن و ....
5 ترفند هایی که مطمئنا برای بهینه سازی آن استفاده می کنید.
را مفصلا برای استفاده بنده و بسیاری از دوستان قرار دهید.
فکر می کنم ،جواب مدیر یکی از بهترین و کاربردی ترین پست های انجمن خواهد شد، انشا الله