فایل MDI با چی باز می شه؟

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

فایل MDI با چی باز می شه؟

پست توسط MARZIEH1364 »

با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم. من یک فایل MDI دارم که نمی دونم با چه نرم افزاری باید بازش کنم. خواهش می کنم کمک کنید که خیلی به اون نیاز دارم..... :) :)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

Re: فایل MDI با چی باز می شه؟

پست توسط googooli2008 »

MARZIEH1364 نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم. من یک فایل MDI دارم که نمی دونم با چه نرم افزاری باید بازش کنم. خواهش می کنم کمک کنید که خیلی به اون نیاز دارم..... :) :)

دو حالت داره :

1.فایل هایی که توسط برنامه Microsoft Office Document Imaging ایجاد شده اند.
که با ریختن کامل برنامه Microsoft Office می توانید باز کنید یا از لینک زیر دریافت کنید.
[External Link Removed for Guests]

2.فایل هایی که توسط برنامه Visual Basic Studio ساخته شده اند.
که با ریختن برنامه Visual Basic Studio قابل اجرا می باشد.
New Member

Re: فایل MDI با چی باز می شه؟

پست توسط shahabe33 »

googooli2008 نوشته شده:
MARZIEH1364 نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم. من یک فایل MDI دارم که نمی دونم با چه نرم افزاری باید بازش کنم. خواهش می کنم کمک کنید که خیلی به اون نیاز دارم..... :) :)

دو حالت داره :

1.فایل هایی که توسط برنامه Microsoft Office Document Imaging ایجاد شده اند.
که با ریختن کامل برنامه Microsoft Office می توانید باز کنید یا از لینک زیر دریافت کنید.
[External Link Removed for Guests]

2.فایل هایی که توسط برنامه Visual Basic Studio ساخته شده اند.

که با ریختن برنامه Visual Basic Studio قابل اجرا می باشد.

سلام. فايل متني MDI اي كه من از جايي كپي پيست كردم با اين لينكي هم كه گذاشتين باز نميشه . يعني موقع unzip ارور ميده من office2010 دارم ولي انگار تو مسير نصبش دنبال 2003 ميگرده. چطوري بايد نصبش كنم تا اين فايل mdi ما باز بشه؟ اينم بگم اين فايلو از فايل چاپي Sanjesh ERegistration _ Arshad (2) گرفتم مال سايت سنجشه. يعني فرمت پرينت داره.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”