تغييراتي كه باعث افزايش شتاب و سرعت و... روي ماشينهاي ايراني ميشه
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
تغييراتي كه باعث افزايش شتاب و سرعت و... روي ماشينهاي ايراني ميشه
ممنون ميشم اگه هر كس اطلاعاتي در مورد چگونگي افزايش قدرت.سرعت.شتاب و...از طريق تغييرات شخصي مثل عوض كردن ديفرانسيل پيكان با توييتا كه باعث افزايش 20 كيلومتر در سرعت پيكان ميشه وموارد مشابه براي هر خودرو ديگه ( ماشين هاي ايراني مثل پيكان و پژو و...) رو به من بدهيد
ممنون ميشم اگه هر كس اطلاعاتي در مورد چگونگي افزايش قدرت.سرعت.شتاب و...از طريق تغييرات شخصي مثل عوض كردن ديفرانسيل پيكان با توييتا كه باعث افزايش 20 كيلومتر در سرعت پيكان ميشه وموارد مشابه براي هر خودرو ديگه ( ماشين هاي ايراني مثل پيكان و پژو و...) رو به من بدهيدgol27 نوشته شده:ممنون ميشم اگه هر كس اطلاعاتي در مورد چگونگي افزايش قدرت.سرعت.شتاب و...از طريق تغييرات شخصي مثل عوض كردن ديفرانسيل پيكان با توييتا كه باعث افزايش 20 كيلومتر در سرعت پيكان ميشه وموارد مشابه براي هر خودرو ديگه ( ماشين هاي ايراني مثل پيكان و پژو و...) رو به من بدهيد

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
gol27, سلام دوست عزيز
اجازه ميخام يک سوال هم من اضافه کنم
ممنون ميشم هر کس راه حلي .روشي چيزي براي تقيير در موتور وکاهش مصرف سوخت خودروهاي داخلي بده
مقامات شرکتهاي خودروساز که به فکر سود بيشتر هستند وبندگان خدا وقت براي اقدامات سازنده ندارند
پژو405 صدي 13 ليتر در بهترين حالت به نضر شما علامت چيه؟
اجازه ميخام يک سوال هم من اضافه کنم
ممنون ميشم هر کس راه حلي .روشي چيزي براي تقيير در موتور وکاهش مصرف سوخت خودروهاي داخلي بده
مقامات شرکتهاي خودروساز که به فکر سود بيشتر هستند وبندگان خدا وقت براي اقدامات سازنده ندارند
پژو405 صدي 13 ليتر در بهترين حالت به نضر شما علامت چيه؟
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]