دوست عزيز و گلم ممنون که راهنمائيم کرديد ولي بهتر ميبينم کمي سوالم را واضح تر بيان کنم
من واقعا در مورد راه اندازي و طراحي سايت اطلاعات کمي داشتم تا اينکه يک سي دي آموزشي در اينترنت
ديدم که در مورد آموزش گام به گام طراحي سايت بود ولي چون يک بار گول يکي از همين تبليغات را خوردم و يک
پکيج آموزشي کامل را تهيه کردم ولي هيچ فايده اي نداشت اين بار گفتم مشکلم را در انجمن سنترال کلاب
مطرح کنم تا دوستان عزيزم من را راهنمايي بيشتري کنند
را ستش من دنبال راهنمايي در مورد اين مطالب هستم
1- طراحي و راه اندازي سايتهاي اينترنت
2-چگونگي قراردادن يک سايت بر روي اينترنت
3-نکات راه اندازي يک سايت
4- استفاده از قالبهاي آماده براي راه اندازي يک سايت و چگونه آپلود کردن آنها روي يک سرور و تغيير در آنها مثل توضيح زير:------>
ين بسته نرم افزاري مجموعه اي است جامع متشكل از صد سايت با بيش از پانصد صفحه فعال از سايتهاي معتبر جهاني كه توسط كمپاني Monster طراحي و پياده سازي شده است.كه شركت نرم افزاري .... با گردآوري اين مجموعه امكان دسترسي كاربر به پيكره و Source اين سايتها را فراهم آورده است . در اين مجموعه كليه فايلهاي Flash مربوط به عناصر متحرك موجود در سايتها ، هم به صورت باز (Flash Document) و هم به صورت فيلم فلش (Flash Movie) در نظر گرفته شده است.
همچنين در اين مجموعه كليه فايلهاي PSD مربوط به عناصر گرافيكي موجود در اين سايتها كه به لحاظ گرافيكي بسيار پربار مي باشند نيز گنجانده شده است. بنابراين كاربر قادر است از طريق منابع موجود، سايت مورد نظر خود را با تغييراتي كه در اين منابع اعمال مي كند طراحي نموده و در سايت خود Upload نمايد. تنوع قابل ملاحظه سايتهاي موجود در اين مجموعه جاي هيچ گونه مشكلي در مورد طراحي سايت براي كاربر باقي نمي گذارد.
و همچنين + سوالهايي که قبلا مطرح کردم
از دوستان گلم ميخواهم من را راهنمايي کنند.
1- چطوري ميتونم با يک هاست کار کنم و اگر قالب آماده اي دارم روي آن آپلود کنم
2-دوستان عزیز اگه میشه من را راهنمایی کنید برای طراحی وبسایت از چه ابزارهایی میتوانم بهره بگیرم که نتیجه بهتری بگیرم
3-آیا متوان بر روی قالب های آماد تغییر و تحول داد
3- هاستی که بر اساس ویندوز باشد مثل هاستهایی که ماکروسافت به فروش میرساند به آدرس
[External Link Removed for Guests] چگونه میتوان تمپلیت
و قالبهای آماده و جدید نصب کرد
4-آیا قالبهای آماده vBulletin برای ساخت یک انجمن به شکلهای مختلف موجود میباشد و یا خود شخص یا شرکتی تغییر کلی در محتوای آن میدهد و شکل ظاهری
آن را تغییر میدهد. منظورم مثل این فرم است-----------> forum . najafabad . c o m جدا کردم که تبلیغ محسوب نشه.
5-آیا خودمان میتوانیم فرمی مانند vBulletin طراحی کنیم و حتی بهتر.
و در کل اگه میشه من را راجع به طراحی وب یک راهنمایی استادانه و کلی بکنید.
متشکر میشوم دوستان و سروران عزیز من را راهنمایی کنند
+ آموزش کنترل پنل - سی پنل لینوکس و ویندوز