با سلام به همه عزیزان.
چند روزیه که وقتی مودم ADSL رو به خط مربوطه وصل می کنم، حتی بدون اینکه مودم روشن باشه، خط تلفن خونه اشغال می شه و هر کس که با تلفن خونه تماس بگیره، پیام «اشغال بودن خط» رو میشنوه. جهت اطلاع باید بگم که من برای مودم ADSL از همون ابتدای خونه، سیم مجزایی رو به اطاق کشیدم و همه سیم کشی خونه رو هم برای حل این مسئله چک کردم.
به نظر شما ایراد از مودمه یا از مخابرات و یا کلا مسئله چیز دیگه ایه ؟
مشکلي در استفاده از مودم ADSL
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
nasdel,
شما از spliter استفاده کرديد؟ کابل و سوکت ورودي به مودم سالم هست؟ سيمها با هم اتصال کوتاه ندارند؟
شما از spliter استفاده کرديد؟ کابل و سوکت ورودي به مودم سالم هست؟ سيمها با هم اتصال کوتاه ندارند؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
سلام. امروز اين کارا رو انجام دادم.
به دم در منزل رفته و تمام سيم هاي تلفن رو از سيم اصلي خط تلفن که از مخابرات مياد، جدا کردم. بعد مودم رو به خط اصلي وصل کردم و با موبايل شماره اون خط رو گرفتم. خط مربوطه بوق اشغال ميزد. مودم رو جدا کردم و دوباره شماره گيري کردم، خط آزاد بود.
حالا به نظرتون پرتقال فروش کجاست ؟
يا به عبارتي، به نظرتون مودم خرابه يا خط ايراد داره يا مخابرات مشکل داره يا من سيمام قاطي شده يا ...
به دم در منزل رفته و تمام سيم هاي تلفن رو از سيم اصلي خط تلفن که از مخابرات مياد، جدا کردم. بعد مودم رو به خط اصلي وصل کردم و با موبايل شماره اون خط رو گرفتم. خط مربوطه بوق اشغال ميزد. مودم رو جدا کردم و دوباره شماره گيري کردم، خط آزاد بود.
حالا به نظرتون پرتقال فروش کجاست ؟
يا به عبارتي، به نظرتون مودم خرابه يا خط ايراد داره يا مخابرات مشکل داره يا من سيمام قاطي شده يا ...