سلام
من ورژن 3 به بالای nod32 رو نصب کردم ولی برای آپدیت کردن اون مشکل سرعت دارم. چطور می تونم از کافی نت پر سرعت استفاده کنم و فایل آپدیت رو توی خونه بکار ببرم؟
nod32 رو آپديت کنم؟
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
فایل را دریافت کنید و از حالت فشرده خارج کرده و در مسیرهایی که در زیر ذکر می شود کپی کنید. برای به روز شدن تاریخ Update برنامه کافی است یک سریال از سایت [External Link Removed for Guests] دریافت و یک بار برنامه را به روز کنید. اگر همین امروز این کار را انجام دهید فایلی دریافت نمی شود و فقط تاریخ Update برنامه به روز می شود. در Update های بعدی نیز اطلاعات کمی دریافت می شود.این فایلها برنامه را تا تاریخ سوم می 2008 مصادف با 14 اردیبهشت 87 به روز می کند. توجه داشته باشید این فایلهای Update فقط مخصوص NOD32 است و فعلا راهی برای Update برنامه Smart Security وجود ندارد. این روش به روز کردن در مورد نسخه NOD32 Antivirus 3.0.650.0 تست شده است.
مسیر کپی کردن فایلها در ویندوز XP:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در ویندوز ویستا:
C:\ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
منظور از درایو C درایوی است که ویندوز در آن نصب شده است.
[align=left]Download
Please Login or Register to see this code
منبع: [External Link Removed for Guests]
یكی از مشكلاتی كه ممكنه براتون پیش بیاد اینه كه بعد تعویض ویندوز آپدیتهای آنتی ویروستون از بین میرن. خوب این راه حل داره! چطوری؟
به محلی كه آنتی ویروس رو نصب كردید برید.مثلاً اگه اون رو توی درایو C نصب كردید مسیرش اینه:
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus
حالا هرچی فایل با پسوند DAT اونجا هست رو انتخاب و اونا رو توی یه پوشه كپی كنید و اسم اون پوشه رو هر چی كه خواستید بذارید.
نكته مهم: این پوشه باید توی درایوی غیر از C باشه تا وقتی ویندوز رو عوض می كنید(در صورت فرمت كردن درایو C)پاك نشن.
حالا با خیال راحت ویندوزتون رو عوض كنید.
بعد از اینكه ویندوز جدید رو نصب كردید و آنتی ویروس هم نصب شد، به پوشه ای كه فایلهای DAT رو توش ذخیره كردید رفته و همه ی اونا رو توی محل نصب آنتی ویروس كپی كنید.
می بینید كه هنوز اتفاقی نیفتاده. حالا شما باید ویندوز رو دوباره راه اندازی كنید تا تغییرات روی آنتی ویروس اعمال بشن و دوباره نخواد حدود 9 مگابایت رو برای آپدیت دانلود كنید.
این مطلب برای كابرانیه كه از NOD32 ورژن 3 به بالا استفاده می كنن
مسیر کپی کردن فایلها در ویندوز XP:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در ویندوز ویستا:
C:\ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
منظور از درایو C درایوی است که ویندوز در آن نصب شده است.
[align=left]Download
Please Login or Register to see this code
یكی از مشكلاتی كه ممكنه براتون پیش بیاد اینه كه بعد تعویض ویندوز آپدیتهای آنتی ویروستون از بین میرن. خوب این راه حل داره! چطوری؟
به محلی كه آنتی ویروس رو نصب كردید برید.مثلاً اگه اون رو توی درایو C نصب كردید مسیرش اینه:
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus
حالا هرچی فایل با پسوند DAT اونجا هست رو انتخاب و اونا رو توی یه پوشه كپی كنید و اسم اون پوشه رو هر چی كه خواستید بذارید.
نكته مهم: این پوشه باید توی درایوی غیر از C باشه تا وقتی ویندوز رو عوض می كنید(در صورت فرمت كردن درایو C)پاك نشن.
حالا با خیال راحت ویندوزتون رو عوض كنید.
بعد از اینكه ویندوز جدید رو نصب كردید و آنتی ویروس هم نصب شد، به پوشه ای كه فایلهای DAT رو توش ذخیره كردید رفته و همه ی اونا رو توی محل نصب آنتی ویروس كپی كنید.
می بینید كه هنوز اتفاقی نیفتاده. حالا شما باید ویندوز رو دوباره راه اندازی كنید تا تغییرات روی آنتی ویروس اعمال بشن و دوباره نخواد حدود 9 مگابایت رو برای آپدیت دانلود كنید.
این مطلب برای كابرانیه كه از NOD32 ورژن 3 به بالا استفاده می كنن
[External Link Removed for Guests]
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)