با سلام خدمت تمام دوستان
من یک برگه را اسکن کردم تبدیل به JPG شد حالا با Word نمیتوانم آنرا باز کنم.
چکار باید کنم؟
يک سوال
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Sami_74,
شما بايد فايل تصويري رو insert کنيد
شما بايد فايل تصويري رو insert کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Sami_74,
هر چيزي که اسکن کنيد به فرمت تصوير اسکن ميشه، نه متن که بتونيد به سادگي اون رو ويرايش کنيد
برنامههايي براي تبديل متن تصويري به متن قابل ويرايش مثلا doc وجود داره که هيچ يک نه کامل هستند و نه قابل استفاده گسترده، همچنين براي زبان فارسي هم مسلما بسيار ضعيفتر از انگليسي
پس تنها راه شما ويرايش توسط برنامههاي کار روي تصوير مانند فتوشاپ هست، فکر اين کار با ورد رو هن نکنيد!
هر چيزي که اسکن کنيد به فرمت تصوير اسکن ميشه، نه متن که بتونيد به سادگي اون رو ويرايش کنيد
برنامههايي براي تبديل متن تصويري به متن قابل ويرايش مثلا doc وجود داره که هيچ يک نه کامل هستند و نه قابل استفاده گسترده، همچنين براي زبان فارسي هم مسلما بسيار ضعيفتر از انگليسي
پس تنها راه شما ويرايش توسط برنامههاي کار روي تصوير مانند فتوشاپ هست، فکر اين کار با ورد رو هن نکنيد!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Sami_74, عزیز
تاپیک اختصاصی فتوشاپ و آموزش آن در سایت وجود داره.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... c&start=24
سوالاتتون در زمینه فتوشاپ رو می تونید در تاپیک مذکور بفرمایید.

تاپیک اختصاصی فتوشاپ و آموزش آن در سایت وجود داره.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... c&start=24
سوالاتتون در زمینه فتوشاپ رو می تونید در تاپیک مذکور بفرمایید.