با سلام خدمت تمامی استادان و دوستان عزیز .
چند تا سوال داشتم میخواستم بی زحمت اگه میشه توی همین تاپیک جواب رو بدید و ممنون میشم.
1-هزینه آموزش خلبانی به صورت دولتی چقدر هست و شرایط پذیرفته شدن در آموزشگاه های دولتی چیست؟
2-آیا میشه به صورت قسطی در مراکز آموزش خصوصی آموزش دید و قسط بندی آن به چه صورت است؟
3-آدرس و تلفن چند مرکز آموزش رو میخواستم در ایران و بهتره در شیراز آگر تهران هم باشه خوبه.
4-آیا اگر کسی این دوره را بگزراند شغل گیرش میاد یا بیکار میمونه؟
5-و اینکه من مدرک فنی حرفه ای دارم میگیرم دیپلم میتونم شرکت کنم در آزمون خلبانی؟
پیشاپیش سپاسگزارم
آموزش خلباني و آموزشگاه خلباني
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار

- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
Eagle_of_sky, عزیز اگر شما کمی در قسمت هواپيماهاي غير نظامي جستجو می کردید جواب تمام سوالاتون را می گرفتید.
1- آموزشگاه خلبانی به صورت دولتی نداریم ، یه دونه داریم اون هم فقط PPL را یاد می ده ، قیمتش همونه که سایر آموزشگاه ها می گیرند همون 9 میلیون فقط فرقش اینکه دو سال می کشه تا PPL را بهتون بدن و پولش را هم دو سال می کشه بدید پس اصلا به درد نمی خوره...
2- از خودشون زنگ بزنید بپرسید.
3- آموزشگاه های ماهان ، ایران ایر ، آرتاکیش و غیره هست
IranAir.com
Mahan.aero
ArtaKish.ir
4- شما اگر مهندسی یا دکتری بخونید به محض اینکه مدرکتون را بگیرید شغل گیرتون می آد یا باید دنبالش بگردید و یک پارتی مناسب جور کنید؟ خلبانی هم همین طوره...
5- شما باید دیپلم ریاضی فیزیک داشته باشید.
1- آموزشگاه خلبانی به صورت دولتی نداریم ، یه دونه داریم اون هم فقط PPL را یاد می ده ، قیمتش همونه که سایر آموزشگاه ها می گیرند همون 9 میلیون فقط فرقش اینکه دو سال می کشه تا PPL را بهتون بدن و پولش را هم دو سال می کشه بدید پس اصلا به درد نمی خوره...
2- از خودشون زنگ بزنید بپرسید.
3- آموزشگاه های ماهان ، ایران ایر ، آرتاکیش و غیره هست
IranAir.com
Mahan.aero
ArtaKish.ir
4- شما اگر مهندسی یا دکتری بخونید به محض اینکه مدرکتون را بگیرید شغل گیرتون می آد یا باید دنبالش بگردید و یک پارتی مناسب جور کنید؟ خلبانی هم همین طوره...
5- شما باید دیپلم ریاضی فیزیک داشته باشید.
[External Link Removed for Guests]