نما هنگ مهد دليران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
نما هنگ مهد دليران
سلام
دوستان ديشب شبكه 3 بين دو نيمه مسابقه فوتبال استقلال و راه اهن يه نماهنگ و موسيقي زيبا از اقاي افتخاري پخش كرد كه راجع به نيروي هوايي بود. در اون كليپ هواپيماهاي نظامي و جنگنده ايران رو به تصوير كشيده بود .
مهمترين قسمتش نشان دادن هواپيماهاي سوخو 30 ايران در اواخر كليپ بود . من خودم خيلي تعجب كردم كه چرا اينارو نشون دا اونم وسط يه كليپ موسيقي
البته من به شخصه تشخيص اين هواپيما رو دادم و احتمال اينكه اشتباه باشه هست. چون خيلي با ميگ 29 فرق داشت
ايا كسي از دوستان متوجه اين مساله شده ديشب؟
دوستان ديشب شبكه 3 بين دو نيمه مسابقه فوتبال استقلال و راه اهن يه نماهنگ و موسيقي زيبا از اقاي افتخاري پخش كرد كه راجع به نيروي هوايي بود. در اون كليپ هواپيماهاي نظامي و جنگنده ايران رو به تصوير كشيده بود .
مهمترين قسمتش نشان دادن هواپيماهاي سوخو 30 ايران در اواخر كليپ بود . من خودم خيلي تعجب كردم كه چرا اينارو نشون دا اونم وسط يه كليپ موسيقي
البته من به شخصه تشخيص اين هواپيما رو دادم و احتمال اينكه اشتباه باشه هست. چون خيلي با ميگ 29 فرق داشت
ايا كسي از دوستان متوجه اين مساله شده ديشب؟
کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

- محل اقامت: سلماس
- سپاسهای ارسالی: 1256 بار
- سپاسهای دریافتی: 1595 بار
منم متوجه شدم بعد با خودم گفتم نه بابا اين قدر ها هم نيست ولي سوخو 30 دو سرنشينه بود بدون بالچه ها خيلي جالب بود شما هم ديديد ضمنا فکر کنم انتقاد ها جواب داد ديروز فقط نيروي هوايي رو نشون داد اميد وارم اين روند ادامه پيدا کنه و اميدوارم سوخو 30 واقعي باشه

دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
انصافا ديروز نماهنگهاي زيبايي از سوي ادارهء عقيدتي سياسي نهاجا تهيه شد.
البته بيشتر صحنه هاي اين نماهنگها قبلا در برنامه هاي ارتش نشان داده شده بود و از اونها در نماهنگ استفاده شد.
مجموعا ديروز 3 نماهنگ پخش شد.
روز گذشته نيز دو نماهنگ.
در ميان تصاوير نماهنگها اشتباهاتي هم ديده ميشد.
نشان دادن MiG-29 هاي روماني حين پرواز جمع به جاي ميگ هاي ايراني.
نشان دادن F/A-18D نيروي دريايي آمريکا.
شليک موشک امرام از يک اف 16 آمريکايي.
و تصويري از پرواز جمع دو فروند F-15C اسراييلي
و از همه مهمتر فيلمي از کابين جنگنده هاي سوخو 30 تيم آروجت نيروي هوايي روسيه.
البته اين صحنه ها دو يا سه ثانيه ادامه داشت.
البته بيشتر صحنه هاي اين نماهنگها قبلا در برنامه هاي ارتش نشان داده شده بود و از اونها در نماهنگ استفاده شد.
مجموعا ديروز 3 نماهنگ پخش شد.
روز گذشته نيز دو نماهنگ.
در ميان تصاوير نماهنگها اشتباهاتي هم ديده ميشد.
نشان دادن MiG-29 هاي روماني حين پرواز جمع به جاي ميگ هاي ايراني.
نشان دادن F/A-18D نيروي دريايي آمريکا.
شليک موشک امرام از يک اف 16 آمريکايي.
و تصويري از پرواز جمع دو فروند F-15C اسراييلي
و از همه مهمتر فيلمي از کابين جنگنده هاي سوخو 30 تيم آروجت نيروي هوايي روسيه.
البته اين صحنه ها دو يا سه ثانيه ادامه داشت.

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
sand_fighter نوشته شده:MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:اون سوخو-30 ها که می گویید در حال اورهال و با رنگ خاکستری تیره بودند؟
بعید میدونم ایران سوخو-30 رو به رنگ خاکستری در بیاورد احتمالا مال هند بوده من که این تصاویر زیبارو ندیدم اگه دوستان
لینکشو قرار بدن یا خودشو برای دانلود بزارند ممنون می شیم .
من نماهنگی که در آن سوخو-30 واقعی مربوط به کشور دیگری باشد را متاسفانه ندیدم ولی می دانم که در نماهنگ"مهد دلیران" در آخرین لحظات نماهنگ 2 فروند میگ-29 یو بی نیرو هوایی خودمان در حال اورهال بودند که چون رنگشان تراشیده شده بود حالت خاصی پیدا کرده بودند که انگار خاکستری رنگ هستند
که احتمال می دهم دوستان عزیز آنها را با سوخو-30 اشتباه گرفته باشند.
در ضمن خیلی اتفاق عجیبی بخواد بیافته سوخو-27 دیده میشه نه سوخو-30 تازه اگر هم به فرض سوخو-27 هم دیده شد شاید اجاره کرده باشند شاید هم التماس کرده باشند که روسیه یکی از سوخو-27 هاشو الکی پرچم ایران بزنه از پایگاه روسی بیاره ایران یه چرخی بالای جمعیت بزنه برگرده به روسیه.
تو شرایط فعلی بعید به نظر نمی رسه.ولی یه مشکلی برای این نظریه بوجود میاد و اون هم اینه که ممکنه روسیه "آش نخورده و دهن سوخته بشه" یعنی بیخودی محکوم به فروش هواپیما به ایران می شود.
هنوز به طور 100% وجود سوخو-27 نیروهوایی مردود نشده ولی اگر هم باشه مسلما 2 -3 فروند هست.همشون زمینگیر.فقط به درد نمایش هوایی خواهند خورد و در نهایت باید بگم فایده شان این است که اگر ماکت سوخو-27 داشتید حتما لازم نیست آرم اجنبی!!! روی آن بزنید بلکه می توانید آن را بعد از رنگ زدن مزین به پرچم سه رنگ ایران کنید.
راستی به فرض محال هم که 25 فروند سوخو-27 درست باشد همگی آنها MIG-29A هایی خواهند بود که در رادار بهتر دیده شده و تنها مزیتشان برد بیشتر و حمل سلاح بیشتر(که البته از این ظرفیت استفاده نخواهد شد مثل میگ-29 ها که حداکثر 4 موشک می برند)است.

دوست عزیز من حرف های شما رو رد نمی کنم
ولی مخفی کاری بیش از اندازه و نا بجای سپاه و نهاجا است که بعضی از دوستان در این مورد اشتباه می کنند !! یکی از دوستان من توی تبریز یک سوخو 27 با آرم IRIAF و رنگ اف 14 های تازه اورهال شده دیده بود البته من خودم تا زمانی که نبینم توی شک میمونم این رو هم بگم ایشون در تشخیص جنگنده یک حرفه ای است !!
ولی گفته های شما درست و قابل تعمل است !!

ولی مخفی کاری بیش از اندازه و نا بجای سپاه و نهاجا است که بعضی از دوستان در این مورد اشتباه می کنند !! یکی از دوستان من توی تبریز یک سوخو 27 با آرم IRIAF و رنگ اف 14 های تازه اورهال شده دیده بود البته من خودم تا زمانی که نبینم توی شک میمونم این رو هم بگم ایشون در تشخیص جنگنده یک حرفه ای است !!
ولی گفته های شما درست و قابل تعمل است !!