اگر در هنگام جستجو در سایتهای خارجی کالایی نظر شما را جلب و خواهان خرید آن بودید لینک کالا را برای ما ارسال تا ما آنرا در اسرع وقت خریداری کرده و در ایران تحویل شما دهیم.
لطفآ سوالات و لینکها را در همین انجمن ارسال نمایید.
ممنون
خريد از کليه سايتهاي خارجي
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
سلام دوست عزیز
چندتا سوال دارم
نحوه دریافت پول از طرف شما به چه نحوی هست ؟ در چه مرحله ای از خرید شما قیمت کالا رو دریافت میکنید ؟
قیمت هر دلار یا پوند رو چقدر محاسبه میکنید ؟
ایا تحویل کالا رو کاملا تضمین میکنید ؟
محدودیتی در خرید اجناس دارید ؟
اگر لطف کنید و یک توضیح کلی هم در مورد نحوه کار بدید ممنون میشم

چندتا سوال دارم
نحوه دریافت پول از طرف شما به چه نحوی هست ؟ در چه مرحله ای از خرید شما قیمت کالا رو دریافت میکنید ؟
قیمت هر دلار یا پوند رو چقدر محاسبه میکنید ؟
ایا تحویل کالا رو کاملا تضمین میکنید ؟
محدودیتی در خرید اجناس دارید ؟
اگر لطف کنید و یک توضیح کلی هم در مورد نحوه کار بدید ممنون میشم

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

سلام
ميتونم نصف قيمت کالا رو قبل از خريد از شما بگيرم و بقيه هزينه خريد رو موقعي که دوستان در آمريکا کالا رو براي ما ارسال کردند و بدست ما در ايران رسيد دريافت کنم.
ما به ازاي هر دلار 1100 تومان از شما ميگيريم.
من به شما قول ميدم که کالا در ايران صحيح و سالم بدست شما برسد.
در ضمن هر نوع کالايي رو خريد ميکنيم بجز کالاهايي که در ايران غيرمجاز باشند مثل فيلمها و کتابهاي مبتذل،مشروبات الکلي و اين جور کالاها.
ميتونم نصف قيمت کالا رو قبل از خريد از شما بگيرم و بقيه هزينه خريد رو موقعي که دوستان در آمريکا کالا رو براي ما ارسال کردند و بدست ما در ايران رسيد دريافت کنم.
ما به ازاي هر دلار 1100 تومان از شما ميگيريم.
من به شما قول ميدم که کالا در ايران صحيح و سالم بدست شما برسد.
در ضمن هر نوع کالايي رو خريد ميکنيم بجز کالاهايي که در ايران غيرمجاز باشند مثل فيلمها و کتابهاي مبتذل،مشروبات الکلي و اين جور کالاها.

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
JavadRadical نوشته شده:
منظور من از محدودیت , تعدد کالا و قیمت اون بود
شما میتونید هرچقدر کالا خواستید سفارش بدید ولی هزینه گمرکی کالا با خود شماست.
H@med نوشته شده: آیا شما مکمل های ورزشی رو هم می تونید خرید کنید؟؟
خیر داروهای هورمونی رو نمیشه خرید کرد ولی یه نفرو میشناسم که از این داروها خرید کنه آدرس ایمیلشو براتون ارسال کردم.
-
- محل اقامت: ارومیه
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
Re: خريد از کليه سايتهاي خارجي
سلام
من تصمیم گرفتم که مدل هلی کوپتر uh-1 n gunship محصول شرکت dragon model به کد 0003540رو در مقیاس 1/35 بخرم قیمتش هم 33 دلاری هست
لطفا من رو راهنمایی کنید ممنونم!
من تصمیم گرفتم که مدل هلی کوپتر uh-1 n gunship محصول شرکت dragon model به کد 0003540رو در مقیاس 1/35 بخرم قیمتش هم 33 دلاری هست
لطفا من رو راهنمایی کنید ممنونم!