تشييع شهيدي كه پيكر خودش را تفحص كرده بود

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

پيكر يك شهيد دوران دفاع مقدس روز گذشته در حالي بر شانه‌هاي بسيجيان و مردم مهران تشييع شد كه خود، پيكرش را تفحص كرده بود.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي نيروي مقاومت بسيج، پيكر مطهر اين شهيد گمنام در منطقه "كنجانچم" شهرستان ايلام و توسط جمعي از بسيجيان كشف شد.

فرمانده سپاه مهران كه يكي از همرزمان اين شهيد بود، در اين خصوص اظهار داشت: اين شهيد گرانقدر كه از شهداي گمنام ارتش جمهوري اسلامي در دوران دفاع مقدس است، چند شب قبل به خواب اين حقير آمد و ضمن گله‌مندي از اينكه شهدا را فراموش كرده‌ايم، دعوت كرد كه به سراغش بروم كه بسيجيان ايثارگر با تلاش و كوشش خود پيكر پاك اين شهيد را كشف كردند.

سرهنگ تركتاز افزود: خودم اين شهيد را كه بدون سر بود در منطقه‌اي كه هم اكنون پيكرش كشف شد در زمان شهادتش با لباس و پوتين ارتش دفن كرده بودم.

عصرايران
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

به شهدا خیلی علاقه مندم و هر وقت دلتنگ می شوم برای دل خودم به شلمچه میرودم و فضای بسیار معنوی آنجا مرا می گیرد.
خیلی فراموشکار شده ایم

به قول شاعر
اونا تو آسمون من ستاره های سحرن به جون تو برای من عزیز تر از برادرن
به کی بگم چه جور بگمم بعضیاشون تو بیداری بعضی هاشون تو رویا ها جلوه آقا رو دیدن جذبه مولا رودیدن

اما میون جبهه ها شلمچه بیشتر از همه گرفته بوی فاطمه گرفته بوی فاطمه
شب حمله همهمه بود روی لبا زمزمه بود کی تو دلا واهمه بود دعوا سر بند یا فاطمه بود

ذکر لبا وقتی که یا زهرا می شد همه گره هامون وا می شد.
  بی  
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

قدرداني

پست توسط amovlavi »

روحش شاد ویادش گرامی این افتخار افرینان میهن
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”