((((سجيل)))) = نشانگر قدرت موشکي ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

((((سجيل)))) = نشانگر قدرت موشکي ايران

پست توسط taztazoooon »

در روز 22 اّبان ماه سال 1387 (سال نواوری و شکوفایی) جوانان ایران حماسه ای بزرگ آفریدند.

[External Link Removed for Guests]

این موشک به وسیله ی جوانان برومند وزارت دفاع طراحی و از مایش شد.

این موشک دارای دو موتور و سوخت جامد مرکب است که پس از ورود به فضا قسمت اتهایی آن جدا شده و موتور دوم آن روشن شده و آن را پیش می برد . سپس بهد از اتمام سوخت آن قسمت سر آن یعنی مواد منفجره ی آن جدا شده و به سمت هدف پیش میرود.

این مکانیزم انهدام موشک را سخت کرده(حتی به وسیله ی سپر دفاع موشکی آمریکا) اما موشک شهاب 3 دارای این مکانیزم نیست و با ابعاد بزرگ خود به راحتی توسط ضد موشک ها نشانه روی و منهدم می شود.

قطر این موشک 1.5 متر و قطر کلاهک آن حدود 70 سانتی متر است و حدود 2000 کیلومتر برد دارد.

از دیگر مزایای این موشک قابلیت حمل سریع از طریق سکوی پرتاب خود کششی و هدف گیری و پرتاب سریع آن میباشد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

Re: ((((سجيل)))) =قدرتمند ترين موشک زمين به زمين ايران

پست توسط taztazoooon »

taztazoooon نوشته شده:در روز 22 اّبان ماه سال 1387 (سال نواوری و شکوفایی) جوانان ایران حماسه ای بزرگ آفریدند.

[External Link Removed for Guests]

این موشک به وسیله ی جوانان برومند وزارت دفاع طراحی و از مایش شد.

این موشک دارای دو موتور و سوخت جامد مرکب است که پس از ورود به فضا قسمت اتهایی آن جدا شده و موتور دوم آن روشن شده و آن را پیش می برد . سپس بهد از اتمام سوخت آن قسمت سر آن یعنی مواد منفجره ی آن جدا شده و به سمت هدف پیش میرود.

این مکانیزم انهدام موشک را سخت کرده(حتی به وسیله ی سپر دفاع موشکی آمریکا) اما موشک شهاب 3 دارای این مکانیزم نیست و با ابعاد بزرگ خود به راحتی توسط ضد موشک ها نشانه روی و منهدم می شود.

قطر این موشک 1.5 متر و قطر کلاهک آن حدود 70 سانتی متر است و حدود 2000 کیلومتر برد دارد.

از دیگر مزایای این موشک قابلیت حمل سریع از طریق سکوی پرتاب خود کششی و هدف گیری و پرتاب سریع آن میباشد.

و اما پاسخ مهندسان و دانشمندان اسراییلی:

دود سفید این موشک نشان دهنده ی سوخت جامد آن است.

این موشک دو مرحله ایست بنابر این ایران حتی میتواند چهار مرحله ای آن را هم بسازد.

این موشک بسیار پیشرفته است و توسط چهار موتور قسمت دوم آن هدایت میشود.

قطر موشک شهاب 3 (1.5) متر است اما با توجه به لانچر و ... قطر این موشک 1.5 متر بیشتر از شهاب 3 است.

هدف گیری و پر تاب شهاب 3 توسط لانچر حداقل بیشتر از 45 دقیقه طول میکشد اما این موشک حداکثر در 15 دقیقه نشانه روی و فعال میشود.(با توجه به زمان کم استقرار و پرتاب موشک هدف گیری و انهدام این موشک توسط سپر دفاع موشکی آمریکا تقریبا ناممکن و نسبت انهدام موشک 1 به 100 میباشد)

با توجه به سوخت جامد مرکب اظهارات ایران دروغ است و این موشک حداقل 4500 کیلومتر برد دارد.

در شهاب 3 دقت و جابه جایی هدف 2 کیلومتر بود اما با توجه به 4 موتور هدایت کننده ی قسمت دوم موشک اختلاف متری موشک با هدف حداقل 100 متر خواهد بود.

با توجه به اینکه قطر موشک 3 متر است کلاهک آن 1.5 متر قطر داشته و دارای قدرت انفجار بالایی تقریبا 2 برابر قدرت انفجار شهاب 3 را دارد. البته اگر این موشک به کلاهک خوشه ای مجهز شود محدوده ی انفجار آن 3 برابر خواهد شد.

خلاصه آزمایش این موشک آمریکا رو ترسونده و وحشت آمریکا و اسراییل نسبت به ایران دو چندان شده.
We are nice and relax peoples
We are Iranian
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

سايت دبکا لالمونی گرفته :-D
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

به نظر من هم برد این موشک بیشتر از 2000 کیلومتره.
کلا برای اینکه حساسیت زیاد ایجاد کنه می گن 2000 کیلومتر یا نزدیک 2000 کیلومتر.

قبلا گفته شد که برد شهاب 3 2000 کیلومتره شده.
بعد گفته شد برد سجیل 2000 کیلومتره.
بعد گفتن برد سجیل خیلی بیشتر از شهاب 3 است.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

قبلا گفته شد که برد شهاب 3 2000 کیلومتره شده.

برد شهاب حتی 2500 کیلومتر هم اعلام شد. من نمیتونم این دو جمله رو کنار هم قرار بدم
برد سجیل 2000 کیلومتر است
برد سجیل بسیار بیشتر از شهاب 3 است

دو حالت داره
1- منظور وزیر دفاع از شهاب 3 شهاب 3 اولیه با برد 1300 کیلومتر بوده
2- غیر مستقیم بیان میکنند که برد سجیل بیشتر از این حرفاست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

navid missle,

به نظر من اينگونه نيست.

عمق استراتژيک ايران 2000 کيلومتر است مگر کجت را مي خواهيم فتح کنيم که 2500 کيلومتر نياز داريم.

احتمالا ناقل اين گونه خبرها به قطب جنوب و شمال و شايد کره ماه نيز به چشم هدف نظامي نگاه مي کند.

ضمنا اگر اگرهم صحت داشته باشد کجا اين موشک آزمايش شده است و ثابت کرده اند 2500 کيلومتر است.

قطر ايران از شمال غربي يعني مرز بازرگان و ماکو تا جنوب شرقي ايرانشهر و گواتر بيش از2200 کيلومتر است.

هميشه هر حرفي را بايد سنجيد.
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

Darya salar MILAD, عزيز اشتباه ميکنيد برد شهاب 3 دي 2500 کيلومتر اعلام شده است. خيلي جاها هم بيان شده و چيز معروفيه. قضيه ازمايش موشک رو نميدونم. شايد تو اب هاي بين اللملي ازمايش ميکنند. شايد اصلا با برد نهايي ازمايش نکنند. نميدونم.
ولي اگه اينجوري باشه پس اسراييل موشک هاي جريکو رو کجا ازمايش کرده؟
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

navid missle,

عزيزم

اسرائيل اگر آزمايش ميکنه آمريکا بش اجازه استفاده از تاسيسات موشکي در جزاير سليمان-مارشال و نيز گوام را مي دهد.

من نميگويم اين اتفاق محال است.

ولي بايد منطقي قضيه را بررسي کرد من حداکثر قطر ايران را گفتم .2200 km

اگر در جاي ديگري آزمايش شده من که چيزي نشنيده ام.

2500 کيلومتر( :-O يا حضرت عباس)
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

ميلاد عزيز حتي اگر بپذيريم موشک شهاب 3 دي اين مقدار برد نداشته باشد باز هم موشک هاي قدر 2500 -3000کيلومتر برد دارند. پس به گفته ي شما اونها رو کجا ازمايش ميکنند؟
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

navid missle,

درباره برد 3000 کيلومتري موشک ساخت ايران مطلب اثبات شده اي نديده ام و نشنيده ام.

بيشتر تحقيق مي کنم.
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

من هم نگفتم 3000 کيلومتر گفتم 2500-3000 کيلومتر
علت اين امر هم اين است که وقتي موشک قدر معرفي شد گفته شد 500 کيلومتر بيشتر از شهاب 3 برد داره.
اگر برد شهاب 3 رو 2000 کيلومتر بگيريم ميشه 2500 کيلومتر
اگر 2500 کيلومتر بگيريم ميشه 3000 کيلومتر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط M_Tomcat »

نيازي نيست براي آزمايش برد موشك,موشك كل مسير رو طي كنه
موشك هاي بالستيك يك مسير خاصي رو طي مي كنند براي همين ميشه مثلا اونو تا 1000 كيلومتري بفرستند و ادامه ي مسير رو از روابط رياضي پيدا كنند
عاقلانه نيست كه موشك حتما حداكثر بردش رو طي كنه كه اگه اين طور بود موشك هاي قاره پيما اصا قابل آزمايش نبودند!
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”