نيروي بسيج:ارتش 11 ميليون نفري ايران وعظيم ترين دژ انساني جهان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

نيروي بسيج:ارتش 11 ميليون نفري ايران وعظيم ترين دژ انساني جهان

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

در ادامه بررسی نیروهای مسلح ایران امروز به نیرویی می پردازم که می دانم خیلی از شما شاید عضو ان باشید و خیلی از شما نیز میانه خوبی با ان ندارید و...

بله بسیج

دوستان در 5 آذر 58 در فرمان امام خمینی بسیج مستضعفین تشکیل شد وکه هدف اصلی اش مثل خیلی از نهاد های تازه تاسیس آن زمان انقلاب مثل:کمیته-سپاه-جهاد-بنیاد مستضعفان-بنیاد شهید و... ترویج فرهنگ جدید انقلاب در کشور و یاری رسانی به محرومین بود. و تا آغز جنگ در 31 شهریور 59 ادامه یافت.

ساعت 14:15 دقیقه بعد از ظهر 31 شهریور 59 ده ها جنگنده میگ عراقی با عبور از خط مرزی با بمباران پایگاه های هوایی تهران-همدان-دزفول و ... و نیز برخی تاسیسات اقتصادی مهم ایران مانند بندر خرمشهر و پالایشکاه عظیم آبادان جنگ نابرابر 8 ساله عراق علیه ایران را آغاز کردند.
بمباران پایگاه های هوایی خسارت چشمگیری نداشت چون هواپیماهای ایران در آشیانه های مستحکم نگهداری می شدند. و فقط چند فروند محدود که در محوطه پارک بودند خسارت دیدند.

ارتش به سرعت در اطلاعیه ای که از رادیو پخش شد همگی را به آرامش دعوت کرد و هزاران نفر از مردم در برابر ستاد ارتش اجتماع کردند و خواستار اعزام به سربازی شدند که ارتش به علت امکانات محدود قادر به پاسخگویی به خیل داوطلبانی که حتی چند سال از کارت پایان خدمتشان می گذشت و خواستار خدمت مجدد بودند را نداشت.
در خرمشهر قهرمان شهید جهان آرا زنان و دختران را برای جلوگیری از تجاوز بعثی ها از شهر بیرون برد و سرهنگ شهید اقارب پرست از وطن پرست ترین افسران شجاع ارتش یک تنه با نیروهای گردان 156 دژ خرمشهر در برابر تانک های عراقی ایستاد.
بهنام محمدی شهید 15 ساله و باهوش خرمشهری در کمک و دادن اطلاعات به ارتشی های غیر بومی خیلی کمک کرد و در همین را به شهادت رسید.
از این شهید کم شنیده ایم ولی داشتن هوش نظامی در 15 سالگی واقعا شایسته تحسین است.

سپاه مسئولیت بسیج را به عهده می گیرد و سیل جوانان روستایی و شهری از جای جای ایران به جبهه ها هجوم می اورند که بر اساس امار تا پایان جنگ نزدیک به 4 ملیون ایرانی در جنگ شرکت کردند و48000 ارتشی به شهادت رسیدند و 165000 پاسدار و بسیجی داوطلب و صدها هزار جانباز شیمیایی ودارای ترکش در بدن.
هزاران جاویدالاثر واسیر نیز از جمله نکات تلخ جنگ بود.

البته در آماری که صلیب سرخ اعلام کرد عراق نیز حدود 1ملیون کشته و زخمیو اسیر و مفقود الاثر داشت.

جالب است بدانیددر اکثر عملیات های سپاه در جنگ فرماندهان گردان و تیپ ها یک بسیجی ساده بوده است.
که عملیات بیت المقدس-والفجر 8-کربلای 5-الغدیر-مرصاد از ان نمونه است.

یک نکته درباره عملیات الغدیر:
این عملیات اخریتن درگیری ایران با عراق است که بسیجیان داوطلب حداکثر فقط ارپیجی در اختیار داشتند و با همین تجهیزات محدود حمله نهایی عراق که قصد اشغال مجدد خرمشهر و اهواز را داشت با شکست مواه کردند.
متاسفانه در این عملیات ارتش حضور نداشت و بر اثر حمله عراق به دهلران وستاد فرماندهی ارتش در جنوب ارتش روزهای پایانی جنگ در وضع وخیمی قرار داشت.

ولی در ظرف چند روز خود را بازیافت و در عملیات مرصاد با بمباران سنگین منافقین توسز فانتوم ها و کبرا ها+توپباران کوبنده توپخانه نیروی زمینی دوباره خود را نشان داد.

در این عملیات سپاه و بسیج نقش نیروی پیاده را بر عهده داشتند و جمعیتی عظیم بالغ بر 100 هزار ایرانی در آن شرکت کردند.و طومار مجاهدین در هم پیچید.

بعد از جنگ و رهبری آیت الله خامنه ای بسیج به عنوان یک سازمان نظامی و نیروی چهارم سپاه تبدیل شد
ونیروی مقاومت بسیج سپاه پاسدان انقلاب اسلامی(نمسا)لقب گرفت.

درجه دهی نظامی به موازات ارتش در آن صورت گرفت و سرتیپ حجازی در دوران فرماندهی سرلشکر صفوی فرمانده نیرو شد.
نیرو به شدت توسعه یافت و پس از موج جدید تهدیدات علیه ایران هم اکنون دارای بیش از 3000 گردان عاشورا-الزهرا-امام حسین-هوابرد-تفنگدار دریایی و... است.
هم اکنون 11 میلیون ایرانی دارای عضویت عادی و فعال در بسیج هستند که در دنیا بی نظیر است.
فرماندهی ان از 22 تیر سال جاری به آقای حسین طائب که غیر نظامی است واگذاز شده است.
البته سیستم نظامی آن با جانشینی سرتیپ همدانی همچنان برقرار است.
گشتهای عملیاتی ان در سراسر کشور آغاز شده است و از ساعت 12 شب به بعد ان ها را در همه جا خواهید دید.
اخیر تسلیحات جدیدی مانند موشکهای دوش پرتاب سام-تجهیزات نیروهی ویژه-قایق هی تندرو-خودروهای زرهی به ان واگذار شده است.
بر اساس تدبیر سرلشکر صفوی بسیجیان زبده به عضویت نیروی دریایی و زمینی سپاه در می ایند و این دو نیرو نیز امکانات خود را دراختیار بسیج خواهند گذاشت البته با اموزش حرفه ای.

عضویت فعال در بسیج سالانه 45 روز کسر خدمت دارد و مزایای زیادی در استخدامی های دولتی و قبولی در دوره فوق لیسانس دانشگاه آزاد.

پایگاه های ان در سراسر مساجد کشور وجود دارد.وعضویت درآن بسیار راحت.

ساختار فرماندهی ان

ستاد-منطقه-ناحیه-حوزه-پایگاه

بسیجیان داوطلب استانهای ساحلی خوزستان-بوشهر-هرمزگان-سیستان-گیلان-مازندران-گلستان دوره رزم دریایی را خواهند دید.

در تهران-اصفهان-شیراز-تبریز-مشهد-کرمانشاه نیز دوره هوابرد آغاز شده است.

اخیرا یگان ضد شورش نیز در بسیج اغاز به کار کرده است.

بسیاری از اعضای سی سی نیز بسیجی هستند و دوست عزیم بهنام41 نیز از دوران جنگ خاطرات بسیار دارد که ان شالله روزی خاطرات شیرین و جذاب و احیانا تلخش را در سی سی بیان خواهد کرد.

فقط یک نکته اینکه ایران هم اکنون دارای 11 نیروی نظامی و انتظامی و حفاظتی است که شامل
1.نیروی زمینی ارتش
2.نیروی هوایی ارتش
3.نیروی دریایی ارتش

4.نیروی زمینی سپاه
5.نیروی هوای سپاه
6.نیروی دریایی سپاه
7.نیروی مقاومت بسیج سپاه
8.نیروی قدس سپاه
9.نیروی ولی امر سپاه
10.نیروی انصارالمهدی سپاه

11.نیروی انتظامی

و دارای نهاد های حفاظت اطلاعاتی زیر

1.حفاظت اطلاعات رهبری
2.حفاظت اطلاعات ستاد کل ن.م
3.حفاظت اطلاعات ارتش
4.حفاظت اطلاعات سپاه
5.حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی
6.حفاظت اطلاعات قوه قضاییه

و نهاد های اطلاعاتی زیر
1.اطلاعات ارتش
2.اطلاعات سپاه
3.وزارت اطلاعات
4.اطلاعات نیروی انتظامی

می باشد
نکته اخر:

بحث حفاظت اطلاعات و اطلاعات هیچ ارتباطی به هم ندارند.

حفاظت اطلاعات=جلوگیری از خروج و درز اطلاعات داخلی سازمان و کنترل نیروها جهت هرگونه اقدام براندازانه یا خیانت و...

اطلاعات:کسب اطلاعات از بیرون مانند نیروی قدس که اطلاعات نیروهای خارجی که برای ایران تهدید هستند را جمع اوری می کند.
این مساله درون مرزهای ایران را نیز شامل می شود

نقل قول فقط مجاز است با ذکر سایت سنترال کلابز.
  بی  
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

علاوه بر اینها
حفاظت اطلاعات وزارت دفاع
اطلاعات و اخبار وزارت خارجه
حراست دستگاه های دولتی
امنیت داخلی
و چندین نهاد امنیتی زیر مجموعه وزارت کشور و دیگر دستگاه ها
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

بمباران پایگاه های هوایی خسارت چشمگیری نداشت چون هواپیماهای ایران در آشیانه های مستحکم نگهداری می شدند. و فقط چند فروند محدود که در محوطه پارک بودند خسارت دیدند

کاملا درست است. نیروی هوایی عراق در این عملیات به طور ناشیانه ای از نیروی هوایی اسراییل تقلید کرد ولی تنها چیزی که بهش دست یافت نابودی یک فروند F-4E بود
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

کارت بسیج رهبر

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

پست توسط bill.goldberg »

بسيج چي است و بسيجي كي است؟
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

mehdi321,

بحث تاپيک در رابطه با توان نظامي و دفاعي رزمي بسيج است.

برخي اقدامات نسنجيده بعضي بسيجيان که با مزاج من و شما نمي سازد مربوط به بخش کوچکي از بسيج يعني ستاد احيا امر به معروف و نهي از منکر است.که استعداد آن در سراسر کشور از 5000 نفر فراتر نمي رود.

آن را به مجموعه عظيم 11 ميليوني بسيج ارتباط ندهيد.3000 گردان رزمي و عملياتي و مجهز به تسليحات شوخي نيست.
کجاي دنيا را سراغ داري که اين حجم نيرو را داشته باشد.

اگر کمي با ديد نظامي به قضيه نگاه کنيد بهتر متوجه عرض من خواهيد شد.

الان بسيج ارام آرام دارد به يک از قدرتهاي تکاوري و کاماندويي تبديل مي شود.
  بی  
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

اولش نمي‌خواستم اينجا مطرحش كنم اما :

به مسئولين پايگاه پيشنهاد برگذاري كلاس‌هاي دشمن‌شناسي رو دادم كه همين امشب هم خيلي سرش بحث شد و موافق و مخالفاني رو داشت اما در انتها اين اجازه رو دادن تا برنامم رو ارائه كنم ، منم يه وقت يك هفته‌اي خواستم تا بتونم يكسري مطلب جمع‌آوري كنم و يه برنامه بهشون تحويل بدم ، خوساتم از دوستاني كه در اين انجمن فعاليت مي كنن بخوام كه يك شما هم همين كار بكنيد ، منظورم بحث بر سر نقاط ضعف نيروهاي دشمن در اين تاپيك يا ساير تاپيك‌هاست تا من هم بتونم مطالبم رو جمع و جور كنم و هم اينكه اينجا به اطلاعات بنده و هم ساير دوستان علاقه‌مند در اين زمينه ، افزوده بشه .

پيشنهاد مي‌كنم بحث‌ها به اين صورت آغاز بشه :
معرفي سلاح يا خودرو مورد نظر
بيان نقطه ضعف‌هاش و يا نقطه ضعف‌هاي احتمالي ، با ارائه‌ي مدرك ، مثلا چندي پيش يكي از دوستان يه سري تصوير از از انهدام آبرامز آمريكا در عراق قرار داده بود اونم به وسيله‌ي تسليحات ابتدائي نيروهاي مقاوم مردمي و تروريست‌هاي عراقي كه اكثرا با آر‌پي‌جي 7 منهدم شده بودن كه برام خيلي جالب بود

مي‌دونم توقع زياديه اما چيكار كنم كه من خيلي پر رو هستم :grin:
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط TOPGUN »

کلن بسيج و سپاه جزو ارتش های ايديولوژيک هستند و وزيفه بخسوسی دارند :shock:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

بچه ها چرا پست من پاک شده؟!!!
من که هیچ چیزی بر خلاف قوانین نگفتم و شفاف سازی کردم در حد توانم.!!!
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

Darya salar MILAD,

مي دونم منظور شما چي بود اما من يه چيزايي از اين برادرامون ديدم ( حتي از اون فرمانده هاش ) که ديگه نسبت به اين اسم آلرژي پيدا کردم ... :-? :-P

به هر حال اگر بحثي خارج از موضوع تاپيک مطرح کردم عذر مي خوام ...

از مديران عزيز هم خواهش ميکنم وقتي پستي رو حذف يا ويرايش مي کنند دو تا کلمه بنويسن که حذف يا ويرايش شد که اگه يه بنده خدايي اومد بخونه بفهمه قبلا يه چيزي اينجا بوده :-(
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

mehdi321,
سلام عزیزم.
داداش گلم پاتوق ما رو به خاطر همین چیزها فیلتر کردن.
ما باید به قوانین سایت پایبند باشیم.
همه جا خوب و بد هست.
فقط کافیه بیای رئیس پایگاه دانشجویی ما رو ببینی تا بفهمی چقدر آدم خوبی هست.
متولد 65 هست و یک روز که یکی از اساتید با یکی از دوستان بنده بد صحبت کرد به شدت ناراحت شد و نامه توبیخی براش فرستاد بالا.
حالا اون دوست من رو همه می شناسن که آدم بی بند و بار و همه کاره ای هست اما رئیس پایگاه دانشجویی ما می گفت هر کاری که کرده باشه و هر چقدر هم خلافکار باشه یک دانشجو هست و استاد اومده بهش خدمت کنه و داره حقوق می گیره تا خدمت کنه،حق چنین برخوردی رو نداره...!!!
اینجور بسیجی های متعهد و وظیفه شناس رو باید قدر دونست.
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

samanrossonero,

من الان حدود يک سال و نيمه که توي سي سي عضوم و با جرات ميگم هر چي از موبايل و کامپيوتر و ماهواره و .... بلدم رو از سي سي ياد گرفتم ..

من هم دوست ندارم سي سي في لت ر بشه يا هر چيز ديگه . خيلي دوست دارم محيط سي سي به همون محيط علمي قبل برگرده. اما اينقدر بحث هاي نظامي و سياسي توي سي سي زياد شده .... :x
( قابل توجه مديران عزيز خصوصا مهدي )

در مورد برادراي عزيز بسيجيمون هم يه روز به حرف من ميرسي .. مطمئن باش

من زياد توي بسيج مسيج گشتم ..

منم يه زماني مثل تو فکر مي کردم ....... :sad:

يه روز به حرف من ميرسي . . .
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”