دیدار تیم های پیکان قزوین و پرسپولیس تهران در چهارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر ایران با تساوی به پایان رسید.
این دیدار از ساعت 14:15 در ورزشگاه شهید رجائی قزوین آغاز شد که در پایان دو تیم به تساوی 2-2 رضایت دادند. در همان دقایق نخست "ابراهیم توره" از غفلت مدافعان پیکان استفاده کرد و در دقیقه 3 گل اول بازی را به سود پرسپولیس بثمر رساند. فشار پرسپولیس ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 8 "علی کریمی" پرسپولیس را صاحب یک ضربه پنالتی کرد اما ضربه پنالتی "نیکبخت واحدی" با واکنش خوب "محمدی" دفع شد. بعد از این اتفاق فشار بازیکنان پیکان بر روی دروازه پرسپولیس بیشتر شد تا اینکه دو بار در دقایق 33 و 37 توسط "ایمان حیدری" و "محمدرضا طهماسبی" به گل رسید و بازی با نتیجه 2-1 در نیمه اول به سود شاگردان "مدیرروستا" به پایان رسید.
نیمه دوم بسیار زیبا و پرهیجان آغاز شد. در همان دقایق ابتدایی ضربه سر بازیکنان پیکان به تیرک دروازه پرسپولیس برخورد کرد. در دقیقه 53 "ابراهیم توره" بر روی ضربه ایستگاهی "کریم باقری" گل دوم خود و تیمش را بثمر رساند و بازی را 2-2 مساوی کرد، چند دقیقه بعد سرخپوشان پایتخت بر روی حرکت ستاره خود "توره" صاحب ضربه پنالتی دیگری شد اما باز هم "نیکبخت واحدی" پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و ضربه اش توسط "محمدی" برای دومین مهار شد تا شانس پیروزی پرسپولیس را کاهش دهد. زمانی که این پنالتی توسط ممبینی گرفته شد، "علی قربانی" بازیکن ذخیره پیکان به نشانه اعتراض وارد زمین مسابقه شد که از سوی داور با کارت قرمز مواجه شد. بعد از این لحظات پرالتهاب و دیدنی، بازی به تعادل کشیده و دو تیم موقعیت هایی بر روی دروازه ها ایجاد کردند اما موفق به گلزنی نشدند تا بازی با تساوی 2-2 به پایان برسد.
قضاوت این دیدار برعهده هدایت ممبینی بود که به "میثم امیری" و "ایمان حیدری" از پیکان و "پژمان نوری" از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
ترکیب پیکان قزوین: محم محمدی، حمید هدایتی، سعید لطفی، حسین معمار، میثم خسروی، میثم امیری(74 جهانگیر عسگری(90 میرفرج لطفی))، محمود پوراسدالله، محمدرضا طهماسبی، سیدمهدی سیدصالحی، مرتضی عزیز محمدی(63 امیر بزرگی)، ایمان حیدری
سرمربی: اصغر مدیرروستا
ترکیب پرسپولیس: علیرضا حقیقی، سپهر حیدری، نبی الله باقری ها، علیرضا محمد، مجتبی شیری، مازیار زارع، پژمان نوری، کریم باقری(85 حسین بادامکی)، علی کریمی، علیرضا نیکبخت واحدی(76 هادی نوروزی)، ابراهیم توره
سرمربی: افشین پیروانی
منبع:آرین اسپورت
تساوی پرسپولیس و پیکان در روز ناکامی نیکبخت
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
تساوی پرسپولیس و پیکان در روز ناکامی نیکبخت
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
samanrossonero نوشته شده:البته محمدی گل دوم را تقدیم پرسپولیس کرد با خطای دو ضرب ناشیانه اش.
![]()
![]()
حقیقی هم گل دوم را تقدیم به پیکان کرد دوست عزیز مگه بازی را ندیدی!
پرسپولیس باید با اختلاف می برد.. اما شانس با محمدی و پیکان یار بود
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.