باشگاه منچسترسیتی با پیشنهاد 20 میلیون پوندی در ژانویه به دنبال اشلی کول مدافع چلسی خواهد بود.
عجب رویی دارن منسیتی ها ول نمیکنن همین 2 روز پیش به جان تری پیشنهاد دادن و چلسی قبول نکرد حالا گیر دادن به اشلی کول ..چلسی هم در اوایل ورود ابرامویچ به دنبال بازیکن بود ولی انقد نمیچسبید به 1 تیم .من به همه فوتبال دوستان و علاقه مندان فوتبال لیگ جزیره قول میدم که نه تری نه جو کول نه هیچ بازیکن معروفی (غیر روبینهو که مادرید با او لج کرده بود وقرار دادش تمام شده بود)به این تیم نمیره و این تیم در حد و اندازه های چلسی نیست روبینهو هم در استانه پیوستن به چلسی به منسیتی رفت به 2 دلیل :1.این که چلسی از منسیتی پر ستاره تر بود و میترسید نتواند همیشه ثابت باشدوجایگاهش به خطر بی افتد.2 . پول بیشترمنسیتی
که بازیکنان چلسی در قبال پول تیم خود را نمیفروشند . چند مثال:تیم ریال مادرید پارسال به بالاک پیشنهاد داد ولی او در چلسی ماند با اینکه همه میگفتند او دیگر بالاکی که در ریال بود نیست و در چلسی افت کرده...2.لمپارد با پیشنهاد اینتر با مربی گری مورینیو روبرو شد و در چلسی ماند و چند روز پیش در مصاحبه ای که چرا رنگ من ابیست که من این مصاحبه رو گذاشتم تو انجمن از چلسی به عنوان تیمی خوب یاد کرد و در شرایطی که اصلا حال روز خوشی نداشت و نمیتوانست بعد مرگ مادرش درست تصمیم بگیرد .تصمیم به ماندن گرفت و چند روز پیش از ان تصمیمی که گرفته بود ابراز خوشحالی کرد.3.انلکا در زمانی که چلسی به او پیشنهاد داده بود منچستر هم او را میخواست و انلکا با علاقه ای که به چلسیداشت به این تیم امد.4.دیروز منسیتی به جان تری پیشنهاد هنگفتی داد و در این اقدام هم شکست خورد. حال پیشنهاد به اشلی....البته رایت فیلیپس 1 نیمکت نشین در چلسی بود و با میل خود مسولان و خود رایت فیلیپس(چون در چلسی به او بازی نمیرسید) به سیتی رفت
دیگر شکستهای سیتی:خرید کاکا.ویا .ون نیستر روی .فان پرسی و انری و.......
کنه جدید فوتبال(منچستر سیتی)
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 185 بار

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
شما مثل اینکه یادت رفته این آبرام نفتی وقتی چلسی رو خرید چجوری پیله همین کشلی کول کرده بود تا بالاخره از آرسنال آوردش چلسی؟
منچستر سیتی چلسی جدید هست نه کنه.
اگر من سیتی کنه هست چلسی که کنه تر هست.
بازیکنان چلسی همگی پولکی هستند و هیچکدام تعصب روی تیم ندارن.
آخه تعصب رو چی؟
2 تا قهرمانی انگلیس؟!!
تا قبل از آبراموویچ این تیم تیم 7-8 لیگ انگلیس بود.
چرا این تیم که اینقدر محبوب لبوده قبل از آبراموویچ بازیکنانی مثل آنلکا نپیوستن بهش تا ثابت کنن پول واسشون مهم نیست و عاشق چلسی هستن؟!!

منچستر سیتی چلسی جدید هست نه کنه.
اگر من سیتی کنه هست چلسی که کنه تر هست.
بازیکنان چلسی همگی پولکی هستند و هیچکدام تعصب روی تیم ندارن.
آخه تعصب رو چی؟
2 تا قهرمانی انگلیس؟!!
تا قبل از آبراموویچ این تیم تیم 7-8 لیگ انگلیس بود.
چرا این تیم که اینقدر محبوب لبوده قبل از آبراموویچ بازیکنانی مثل آنلکا نپیوستن بهش تا ثابت کنن پول واسشون مهم نیست و عاشق چلسی هستن؟!!

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
شکستهای چلسی:
خرید رونالدینهو و کاکا و ویا و آرشاوین و تورس(که به جای چلسی به لیورپول رفت) و دانیل آلوز و پیرلو و....
چلسی هم کم شکست نخورده.
بازیکنان بزرگ دنیا با دیدن وضعیت و جایگاه منفور چلسی ترجیح می دن به تیمی مثل من سیتی برن از جمله روبینهو...
لمپارد که به خاطر پدر تنهاش در لندن موند و آقای آنلکا هم داشت تو بولتون (
) یک قول دو قول بازی می کرد و خرید یک بازیکن معمولی از یک تیم معمولی این حرفهارو نداره.
آنلکا هم می دونست اگه بره منچستر نیمکت نشین میشه و بالاک هم می دونست اگه بره رئال جاش رو نیمکت هست در ضمن چلسی به هردو این بازیکنها پول بیشتری از منچستر و رئال میده و این بازیکنها به خاطر پول ایستادن.

خرید رونالدینهو و کاکا و ویا و آرشاوین و تورس(که به جای چلسی به لیورپول رفت) و دانیل آلوز و پیرلو و....
چلسی هم کم شکست نخورده.
بازیکنان بزرگ دنیا با دیدن وضعیت و جایگاه منفور چلسی ترجیح می دن به تیمی مثل من سیتی برن از جمله روبینهو...
لمپارد که به خاطر پدر تنهاش در لندن موند و آقای آنلکا هم داشت تو بولتون (
) یک قول دو قول بازی می کرد و خرید یک بازیکن معمولی از یک تیم معمولی این حرفهارو نداره.
آنلکا هم می دونست اگه بره منچستر نیمکت نشین میشه و بالاک هم می دونست اگه بره رئال جاش رو نیمکت هست در ضمن چلسی به هردو این بازیکنها پول بیشتری از منچستر و رئال میده و این بازیکنها به خاطر پول ایستادن.

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد