آرزوي مادر سرلشگر خلبان شهيد احمد كشوري

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

تصویر

مادر سرلشكر خلبان شهيد احمد كشوري گفت: در صورت حمايت مسئولان كشور و استان مازندران آرزو دارم بيت شهيد به موزه تبديل شود.
به گزارش فارس، فاطمه سيلاخوري مادر شهيد كشوري پيش از ظهر امروز در ديدار جمعي از خواهران بسيجي پايگاه شهداي نينواي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران اظهار داشت: فرزندم متعلق به همه مردم شهيد‌‌پرور ايران است و من خدمتگزار كوچكي در راه ترويج فرهنگ شهادت و ايثارگري در جامعه هستم.

اين مادر فاضله به توصيف ويژگي‌هاي شاخص شهيد كشوري پرداخت و افزود: اخلاص، ايمان، شجاعت و ولايت‌مداري از بارزترين ويژگي‌هاي رفتاري وي بود كه او را زبانزد خاص و عام كرده بود.

وي تصريح كرد: به كمك يك جوان مازندراني ابعاد زندگي و رشادت‌هاي آن شهيد سروقامت به منظور تهيه كتاب در حال جمع‌آوري است.

در پايان اين ديدار كه در خانه شهيد كشوري در شهر كياكلا برگزار شد، از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران به مادر شهيد و خواهران بسيجي لوح تقديري داده شد.

منبع : عصر ايران  
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”