تیمهای میلان و رئال مادرید که به ترتیب با 7 و 9 بار قهرمانی اروپا پرافتخارترین تیمهای جهان هستند در بحرانی مشابه گرفتار شده اند.
این هفته هر دو تیم با نتیجه مشابه 3 - 1 به ترتیب به ختافه و پالرمو باختند.
تیم میلان و عملکرد مسئولین این تیم بحث برانگیز است.
در حالی که فصل گذشته با عدم درایت مربی خود یعنی کارلو آنچلوتی به یک تیم معمولی تبدیل شده بودند این فصل هم با همین مربی کار را آغاز کردن تا پس از چند پیروزی خفیف در سری آ باز روند نزولی و تساوی و شکست های پیاپی آغاز شود.
مسئولین میلان که با آنچلوتی رابطه صمیمانه و دوستانه ای دارند تیم میلان را مثل یک شرکت بازرگانی اداره می کنند و هرکس که دلشان بخواهد بر سر کار می آورند و شخص بی مصرفی مثل آنچلوتی را با وجود ناکامی های زیاد سر کار و منصب مربیگری نگه می دارند.
در حالی که رقبای میلان مثل اینتر و یوونتوس در حال صعود و بالا کشیدن خود هستند میلان در حال اسکی روی دامنه سری آ و سقوط به پایین است.
بازیکنانی مثل کاسییاس که دیشب کاملآ درمانده شده بود و امثال کاکا و رونالدینهو که بهترین بازیها را ارائه می دهند تاوان چه را می دهند؟
سیستم درخت کریسمس آنچلوتی؟
این سیستم در بهترین شرایط پیروزی با حداقل گل زده را به ارمغان می آورد در حالی که اینتر و یوونتوس هر دو 4-4-2 بازی می کنند و سیستم درخت کریسمس 4-3-2-1 هست و سیستمی کاملآ دفاعی.
جالبتر اینجاست که آنچلوتی خالی از شعور در هر بازی چه مقابل تیم های بزرگ چه تیم های کوچک و چه در بازی هایی که شدیدآ نیاز به پیروزی دارد با همین ترکیب دفاعی کار می کند.
متاسفم.
