در جستجوی یک گمشده

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member

در جستجوی یک گمشده

پست توسط jafarak »

با سلام به همه

خوانندگان عزیز من به دنبال اطلاعاتی در مورد آخرین روزهای زندگی یکی از دوستانم هستم که در جنک تحمیلی به شهادت رسید. نام او علیرضا جمال آبادی بود و تنها چیزی که می دانم این است که وی در لشکر کرمانشاه خدمت می کرد و در عملیات مسلم بن عقیل به شهادت رسید.
آیا کسی او را می‌ شناسد؟
یا کسی می داند در کجا من می توانم تحقیقاتی در مورد او را انجام دهم؟
آیا کسی می داند که در زمان جنک تحمیلی لشکر کرمانشاه چه پادگان هایی داشت و نیروهای آن در کجا مستقر بودند؟
اگر درست به خاطر داشته باشم پادگانی که او در آن خدمت می کرد در کرمانشاه بود؟ اما مطمئن نیستم شاید هم فقط جند روزی آنجا بوده. آیا آن زمان در کرمانشاه پادگانی وجود داشت و اگر وجود داشت نام و نشان مشخص تری دارد؟ و دارای چه یگان هایی بوده است.
از هرگونه اطلاعاتی هر چند کوچک بسیار متشکر می شوم. برای توضیح من در خارج از ایران زندگی می کنم و خود دارای هیچگونه اطلاعات نظامی نیستم.
باز هم متشکرم

جعفر.ک.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

jafarak,

دوست عزيز اگر در ارتش بوده اند لشکر مربوطه لشکر 81 کرمانشاه است.

در رابطه با اطلاعات درباره ايشان اگر لشکر مربوطه بخواهد به شما مي دهد.و اگر نشد به بنياد شهيد کرمانشاه يا بنياد شهيد شهر زندگي آن شهيد مراجعه کنيد.
  بی  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط harier »

سلام دوست عزيز من بچه كرمانشاه هستم مشخصات كاملش به ايميلم بفرست تا برم به بنياد شهيد شهرمون اگر اطلاعاتي بدستم آمد در اختيارت بزارم

sallar1989@gmail.com
New Member

پست توسط jafarak »

میلاد گرامی
از پاسخ شما بسیار متشکرم.
آیا می توانم از طریق اینترنت با قسمت مربوطه در لشکر کرمانشاه یا با بنیاد شهید کرمانشاه تماس بگیرم؟ همانطور که گفتم من ساکن خارج از کشور (آلمان) هستم و امکان مراجعه مستقم به ادارات مربوطه را ندارم.
در ضمن شما که خود نظامی هستید آیا می توانید به من بگویید که آیا لشکر کرمانشاه در زمان جنگ پادگانی در شهر کرمانشاه یا نزدیکی آن داشته است یا نه؟
باز هم متشکرم
جعفر. ک.
New Member

پست توسط jafarak »

harier گرامی
نام این دوست من علیرضا جمال آبادی بود. متولد ۱۳۴۱. محل زندگی: تهران - خیابان مولوی. دیپلم سال ۱۳۵۹. ما با هم همکلاس بودیم.
نمی دانم چه اطلاعات دیگری برای شما می تواند مفید باشد. لطفا با من تماس بگیرید.
قبلا از زحمات شما متشکرم.
جعفر.ک.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

jafarak,

دوست عزيز من خود نظامي نيستم ولي با نظاميان کار کرده ام و دستان نظامي بسيار خوبي دارم.

البته ارتباط با ارتش به اين سادگي ميسر نيست.حضوري بايد به محل ستاد لشکر 81 در کرمانشاه برويد.

البته اگر اين دوست عزيز نيز برايشان مقدور باشد مي توانند بروند.

با تهران و بنياد شهييد و امور ايثارگران تماس بگيريد بهتر راهنماييتان خواهند کرد.

يا علي
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”