یادداشت‌بردار یا Notetaker کیست ؟

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
اخراج شده
نمایه کاربر
پست: 859
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۱۱:۴۴ ب.ظ
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

یادداشت‌بردار یا Notetaker کیست ؟

پست توسط Nokia N93 »

ایسکانیوزـ برای این‌که دانش‌آموزان و دانش‌جویان ناشنوا در تحصیل موفق شوند باید از خدماتی استفاده کنند که دانش‌آموزان و دانش‌جویان عادی از آن ها استفاده نمی‌کنند. یکی از این خدمات "یادداشت بردار" است.
به گزارش خبرنگار ایسکانیوز ،نویسنده وبلاگ "ناشنوایان" به آدرس [External Link Removed for Guests] در این مورد نوشته است:
گاهی وقت ها شرایطی پیش می‌آید که تمرکز و توجه دانش آموز یا دانش‌جوی ناشنوا باید معطوف به سخنرانی یک سخنران یا معلم کلاس باشد در چنین شرایطی معمولاً دانش آموزان و دانش‌جویان ناشنوا قادر به یادداشت کردن سخنان سخنران یا معلم نیستند زیرا اگر دانش آموز یا دانش‌جو بخواهد برای نوشتن مطالب نگاه خود را از سخنران یا معلم بردارد بخشی از اطلاعات را از دست می‌دهد . در چنین مواقعی معلم کلاس می‌تواند برای کمک به دانش آموز یا دانش‌جوی ناشنوا از یک یادداشت بردار استفاده کند . یادداشت بردار فردی است که مطالب مورد نیاز دانش آموز یا دانش‌جو از جلسه را یادداشت می‌کند و سپس در اختیار او قرار می‌دهد . یادداشت بردار می‌تواند از همکلاسی های شنوای دانش آموز یا دانش‌جوی ناشنوا، از دوستان او، یکی از کارکنان مدرسه یا دانشگاه یا افراد واجد شرایط دیگر باشد . یادداشت بردار باید برای این کار آموزش خاص ببیند.
زمانی هم که دانش آموز یا دانش‌جوی ناشنوا در جلسات یا کلاس درس حضور ندارد استفاده از یادداشت بردار می‌تواند تا حدی عدم حضور او را جبران نماید.
وقتی هم که در تدریس از فیلم یا ویدئو استفاده می‌شود و دانش آموزان یا دانش‌جویان باید از آن‌ها یادداشت بردارند نیز این امر صادق است . هیچ گاه در چنین مواقعی نباید از دانش آموز یا دانش‌جوی ناشنوا خواست که یادداشت بردارد.
تصویر

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”