طلائيه پذيراي زائرين؛و وظايف ما

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

طلائيه پذيراي زائرين؛و وظايف ما

پست توسط بهنام41 »

ديروز براي كاري به منطقه طلائيه رفته بوديم.وقتي كه داشتم دنبال اون موقعيت مورد نظر ميگشتم يه مرتبه چشممان به گنبد "يادمان شهداي طلائيه" افتاد و برق گنبد در زير نور افتاب ما را به خودمون اورد كه اول بريم اونجا و عرض ادبي نثار ان عزيزان داشته باشيم.
[External Link Removed for Guests]
وقتي اونجا رسيديم از خلوت بودن اونجا دلم گرفت و با خودم گفتم :چرا بازديدها همش تو ايام نوروزه ؟چرا كاروانها در تمامي طول سال به زيارت نميان؟
وقتي متوجه شدم كه تمامي بابها بسته است ؛بيشتر دلم گرفت.
يه دوري اطراف زدم و ديدم كه كارگران در حال ساخت سرويسهاي بهداشتي و وضوخانه در همان اطراف هستند.تا موقع رسيدن كاروانها اين سرويسها تكميل ميشن.

[External Link Removed for Guests]
كارگرا گفتند كه گاهگاهي كاروانهايي از استانهاي همجوار براي زيارت ميان و الان تقريبا 2هفته اس كه كسي نيومده براي همين هم درها بسته است ولي اگر به سربازا بگيد اونا درها را براتون باز ميكنن .
حقيقتش دلم نيومد توي سرما سربازا رابكشم بيرون.داشتيم برمي گشتيم كه يه كاروان از برازجان(استان بوشهر)رسيد.سربازا بدو رفتند و درها را باز كردند و شروع به جاروكشيدن كردن.
ما هم از فرصت استفاده كرديم و به نيابت از همه بچه هاي گل سنترال كلاب نايب زياره شديم.
انصافا خيلي كار شده بود.
نور پردازي بسيار خوب و سيستم خنك كننده نصب شده بود.
كف صحن با قالي ماشيني كاملا فرش شده بود و خيلي تميز بود.
به نظرم رسيد كه چند نكته را ياداوري كنم تا زائرين با رعايت كردن انها از اسيب رساندن ناخواسته به انجاجلوگيري كرده و اون محل در شان اين شهدا باشه .اگر شما هم نظري داريد بنويسيد تا افرادي كه ميرن زيارت رعايت كنند.
ازريختن زباله در محل خودداري كنيد.
ازنوشتن روي در و ديوار و...خوداري كنيد.
از بستن پارچه و قفل و...به ضريح خودداري كنيد.
چند نكته ايمني:
فقط از محلهاي تعيين شده تردد كنيد .
از بردن اشيا مشكوك،مين و....بعنوان يادگار جنگ خودداري كنيد.
از گروه خودتان جدا نشويد.
اگر شيئ مشكوك ديديد به سرپرست كاروان خود اطلاع دهيد.
التماس دعا
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”