پرسانحه ترين و کم سانحه ترين جنگنده نيروي هوايي
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
پرسانحه ترين و کم سانحه ترين جنگنده نيروي هوايي
یه سوال جالبه...
تا حالا فکر کردید کم سانحه ترین و پرسانحه ترین جنگنده نیروی هوایی ایران کدام بوده است؟
البته فقط سقوط به دلیل نقص فنی وگرنه جنگنده های نابود شده توسط پدافند و هواپیماهای دشمن نباید در آمار به حساب آیند...
فقط سقوط به دلیل نقص فنی
اگر این را گفتید یک رتبه جهانی نیز ارائه دهید...
در جهان کم سانجه ترین و پرسانحه ترین جنگنده کدام بوده است؟
باز هم فقط علت نقص فنی باشد
آمار دقیق و مستند لطفا ..
تا حالا فکر کردید کم سانحه ترین و پرسانحه ترین جنگنده نیروی هوایی ایران کدام بوده است؟
البته فقط سقوط به دلیل نقص فنی وگرنه جنگنده های نابود شده توسط پدافند و هواپیماهای دشمن نباید در آمار به حساب آیند...
فقط سقوط به دلیل نقص فنی
اگر این را گفتید یک رتبه جهانی نیز ارائه دهید...
در جهان کم سانجه ترین و پرسانحه ترین جنگنده کدام بوده است؟
باز هم فقط علت نقص فنی باشد
آمار دقیق و مستند لطفا ..
بی

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
Darya salar MILAD نوشته شده:من دقيقا توي آمار نيروي هوايي نبوده ام ولي فکر مي کنم سقط بر اثر نقص فني بيشترين آمار را فانتوم و کمتري آمار را ميگ 29 داشته باشد...
در جهان نيز فکر کنم سوخو 24 و ميگ 21 استاد سقوط و اف 15 ايمن تر باشند.
شما چه فکر مي کنيد...البته اگر ممکن است تعداد نيز ذکر کنيد تا به يک جمع بندي خوب برسيم
دوست عزیز
پرداختن به اینگونه مسائل باید همراه با مستندات و آمار رسمی باشد اینکه شاید من و یا شما و یا خیلی از دوستان از یکسری آمار اطلاعات داشته باشیم ولی عنوان کردن آن دو اشکال دارد اول اینکه این اطلاعات نظامی است و چه بسا با عنوان این مطالب دوباره سایت دچار مشکل شود و دوم اینکه هیچ کدام از دوستان حتی خود بنده هم در جریان سقوطهای هواپیماهای ایرانی بر اثر نقص فنی نیستم پس پرداختن به این موضوع از نظر اینجانب جایز نیست .
فقط یک نکته را برای آگاهی شما ذکر کنم اگر بخواهیم آمار پروازهای این دوجنگنده را از ابتدای ورود به خدمت تا به امروز مرور کنیم به جرات می توان گفت تعداد پروازهای فانتوم حداقل 50 برابر میگ 29 است پس ....
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
از نظر خبرهاي بخش شده در مورد سقوط هواپيماهاي جنگنده بر اثر نقص فني
جنگنده ميگ 21( اف.7) و جنگنده امريکايي F-16 در رتبه هاي اول قرار دارند.
فانتوم يکي از اسطوره هاي مقاومت در پرواز است
.
جنگنده ميگ 21( اف.7) و جنگنده امريکايي F-16 در رتبه هاي اول قرار دارند.
فانتوم يکي از اسطوره هاي مقاومت در پرواز است
.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .

عنوان کردن آن اشکال دارد
ممنون محمد جان ولی یک نکته...ما که قصد نداریم در این سایت به افشای اطلاعات سری و حساس کشور دست بزنیم این کار با خیانت فرقی ندارد...
فقط یک قصد داشتم که بدانم در این 30 سال بعد از انقلاب کدام جنگنده ایمن تر بوده و کدامیک مستعد سقوط...
آمار نیز نمی خواهد...هرچند موارد اعلام شده در مطبوعات و تلویزیون رسمی موجود است ولی متاسفانه تا به حال جمع نزده ام...
قصد اصلی ام فهمیدن ایمنی جنگنده های ایرانی بود...همین و بس

بی
با سلام،درياسالار عزيز درست ميفرمايند،اينكه چيز مهمي نيست فقط يه نظرسنجي خيلي معموليست.به نظر من كمترين سانحه مربوط به ميگ 29 وبيشترين مورد مربوط به فانتوم بوده،هرچند كه به دليل فرسوده بودن پرنده هاي موجود هر هواپيمايي كه پرواز ميكند احتمال سقوط آن بسيار بالاست
حال ميخواهد اف4باشد يا ميگ يا.................
حال ميخواهد اف4باشد يا ميگ يا.................
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
بنده تا حدی که اطلاع دارم خدمت دوستان عرض میکنم:
با تایید صحبت جناب shahbaz متاسفانه اف-7 ( هواپیمای مورد علاقه:D ) نا امن ترین هواپیما در کشور است. اف-4 برترین و بهترین جنگنده ساخته شده در طول تاریخ است.( از هر لحاظ)
البته بنده یه آمار مختصر دارم که اصلا نمیشه گفت ملاک کلی است ولی گفتن اونها هم بی ضرر نیست:
سقوط اف-7 با خلبانی سرگرد شهیدعرفانیان
سقوط میراژ-اف-1 در مشهد
سقوط سوخوی 24 در تهران
سقوط جنگنده اف-5 در دزفول به خلبانی سرگرد شهید علوی
و اخیرا سقوط جنگنده فانتوم در جنوب کشور !
با تایید صحبت جناب shahbaz متاسفانه اف-7 ( هواپیمای مورد علاقه:D ) نا امن ترین هواپیما در کشور است. اف-4 برترین و بهترین جنگنده ساخته شده در طول تاریخ است.( از هر لحاظ)
البته بنده یه آمار مختصر دارم که اصلا نمیشه گفت ملاک کلی است ولی گفتن اونها هم بی ضرر نیست:
سقوط اف-7 با خلبانی سرگرد شهیدعرفانیان
سقوط میراژ-اف-1 در مشهد
سقوط سوخوی 24 در تهران
سقوط جنگنده اف-5 در دزفول به خلبانی سرگرد شهید علوی
و اخیرا سقوط جنگنده فانتوم در جنوب کشور !

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

SAMAN نوشته شده:با تایید صحبت جناب shahbaz متاسفانه اف-7 ( هواپیمای مورد علاقه:D ) نا امن ترین هواپیما در کشور است. اف-4 برترین و بهترین جنگنده ساخته شده در طول تاریخ است.( از هر لحاظ):sad:
مرسی سامان جان ولی یک نکته...
من هم به بی ارزش بودن اف 7 واقفم ولی بحث ما تعدد سقوطها بوده است...نکته دیگر اینگه فانتوم در هر حال بالاترین پروازها را در کشور دارد و به هر حال بالا بودن آمار سقوطش پذیرفتنی است...

بی

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:
سلام بر همگی دوستان
از نظر تعداد سانحه F-4 (دو مدل Dو E) و F-14 و F-7 پرسانحه ترین ها و بعد همF-5 و SU-24 هستند و در درجه بعدی میراژF-1 و در آخر MiG-29
ممکنه از اینکه F-14 رتبه ی بدی داره تعجب کنید اما مشکل واماندگی موتور این هواپیما که در بین اهل فن مشهوره در زمان جنگ 4-5 سانحه داشته و مشکل هیدرولیک هم سانحه داشته که با داکاری خلبانش ضرر به بار نیاورده و اضراری نشسته
البته اگه به نسبت مدت حضور در نیروی هوایی و تعداد پرواز در این 30 سال حساب کنیم قضیه فرق میکنه و F-7 وSU-24 در رتبه ی بالاتر(بد تر ) قرار میگیرن
در دنیا هم F-104 استار فایتر که به تابوت پرنده مشهور شده بود و بعد MiG-21 (به لطف هندیها که رکورد دارن) پرسانحه ترین ها و کم سانحه ترین هم تا جائی که بنده خوندم میراژ 2000واف-15 هست البته جنگنده هایی مثل تایفون، رافال،اف-22،جی-10،هنوز چند سالی بیشتر نیست که وارد خدمت شدن و بعضی هاشون هیچ سانحه ای نداشتن
از نظر تعداد سانحه F-4 (دو مدل Dو E) و F-14 و F-7 پرسانحه ترین ها و بعد همF-5 و SU-24 هستند و در درجه بعدی میراژF-1 و در آخر MiG-29
ممکنه از اینکه F-14 رتبه ی بدی داره تعجب کنید اما مشکل واماندگی موتور این هواپیما که در بین اهل فن مشهوره در زمان جنگ 4-5 سانحه داشته و مشکل هیدرولیک هم سانحه داشته که با داکاری خلبانش ضرر به بار نیاورده و اضراری نشسته
البته اگه به نسبت مدت حضور در نیروی هوایی و تعداد پرواز در این 30 سال حساب کنیم قضیه فرق میکنه و F-7 وSU-24 در رتبه ی بالاتر(بد تر ) قرار میگیرن
در دنیا هم F-104 استار فایتر که به تابوت پرنده مشهور شده بود و بعد MiG-21 (به لطف هندیها که رکورد دارن) پرسانحه ترین ها و کم سانحه ترین هم تا جائی که بنده خوندم میراژ 2000واف-15 هست البته جنگنده هایی مثل تایفون، رافال،اف-22،جی-10،هنوز چند سالی بیشتر نیست که وارد خدمت شدن و بعضی هاشون هیچ سانحه ای نداشتن

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Darya salar MILAD نوشته شده:من دقيقا توي آمار نيروي هوايي نبوده ام ولي فکر مي کنم سقط بر اثر نقص فني بيشترين آمار را فانتوم و کمتري آمار را ميگ 29 داشته باشد...
در جهان نيز فکر کنم سوخو 24 و ميگ 21 استاد سقوط و اف 15 ايمن تر باشند.
شما چه فکر مي کنيد...البته اگر ممکن است تعداد نيز ذکر کنيد تا به يک جمع بندي خوب برسيم
مقایسه اف4 و میگ 29 در ایران از لحاظ نقص فنی نمی تونه ملاک باشه چرا که باید به عمر خدمتی تعداد سورتی پرواز ها و محدودیت در ضمینه تامین قطعات و غیره بدون شک در حال حاضر برای نیروی هوایی ایران تامین قطعات میگ 29 از اف 4 راحتر هست !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار