سلام
آیا دقت کردین این کامیون های بالا چقدر خوش رنگن .
شایدم اشکال از رنگ سبزشون باشه (آبی) .
البته از حق نگذریم که رانندهای کامیون (مخصوصا تک و 10 تن) اکثرا به وسایل کوچکتر احترام نمیزارن توی رانندگی
وبه قول خودشون ما که این بالا نشستیم وخیالمون راحته . آهنم که دردش نمی گیره .
غافل از اینکه دست بالای دست بسیار است و کسی بالاتر از خدا نیست .
از سیستم ایمنی وسایل بالا از قبیل کیسه هوا ترمز ا بی اس و ... یا حتی اجکت (EJECT) هم کاری بر نمی آمد .
من خودم زخم خورده ی سایپا هستم و هر موقع یادم میاد فقط می تونم بگم خدا خیرشون نده .
فقط اینو بگم که بعد از عمری یه پرید صفر خریدم به هزار دل و امید . از تخم مرغ شانسی ها یه خوبش (نسبت به گند خوب بود وگرنه نسبت به عالی لجن محسوب میشه)
نسیب من شد . اما بعدش خامی کردم و ماشینو بردم نمایندگی واسه تعویض لنت .بعد از تحویل گرفتن دسته موتورش صدا میداد که دوباره اونو بردیم گارانتی .
سرتون رو درد نیارم به همین نام ونشون تا جعبه دنده ودیفرانسیل پیشروی کردند آخرش گفتن بایداز تهران تقاضای تعویض دیفراسیل کامل بدی .

چون اینجا نداریم .
گفتن 15 روز طول می کشه . تا 2 ماه فقط میرفتم و میومدم (هم نمایندگی هم سرکار) تا اینکه بعد کلی رفت و آمد و زنگ زدن به تهران یه دختره توی سایپا (خدا خیرش بده )
گفت که او نمایندگی واسه ما دیگه اعتباره نداره (بحث شون شده بود) وبرو یه نمایندگیه دیگه تا برات تعمیرش کنن نه تعویض .حالا شما تصور کنین که توی این چند ماه دنده ی 1 و 2 به خفت جا می رفت و پشت چراغ قرمز هم که
رانندگان فوق مودب تا می تونستن فحش میدادن (البته به عوامل سایپا) . منم رفتم (قبلا واسه تعویض رفته بودم اما اونا هم نداشتن و باقی ماجرا از نو)
و برام فقط سره هم بندیش کردن (اگر گفتم گارانتی عذر می خوام چون همه رو نقدی حساب کردم) .
این همه صغری کبری کردم که یه وقت فکر نکنین از ماشین من قطعه برداشتن (دزدی کردن) بلکه مطمئن باشید .