,
همشهری عزیز..حسینیه با بحث تخصصی درباره دین زمین تا آسمان متفاوته...در مباحث عزاداری که کسی بحثی نداشت همه هم میرن استفاده میکنند.دوست عزیز و زخمتکش سایت مسعود که همه به خاطر زحماتش دوسش داریم

و هرکسی مشکل کامپیوتری داره سریع براش رفع می کنه تاپیک زیبایی درباره عاشورا و مباحث حسینی باز کرد..کسی هم اعتراضی نداشت همه استفاده می کردند ولی مباحث تخصصی مذهبی چندان مورد توافق همه نیست و نمونه های مشابه را دیدم.همشهری دیگرمان ابراهیم یک حدیث بی منبع را گفتند تاپیک به 7 صفحه و بیش از 40 پست رسید..این یعنی چی یعنی در اینگونه موارداتفاق نظر نیست...
ضمنا برداشت دوستان از مفهوم دین یکسان نیست و همانطور که گفتم در سایت بدون تعارف از این لحاظ شکاف عقیدتی شدید و سنگینی داریم.فرض کن این اختلافات و شکاف ها در مورد یک موضع بحث برانگیز مذهبی گل کند و خدای ناکرده حرمت شکنی شود و کدورتی پیش آید.
پس اگر کمی آینده نگرانه تر فکر کنیم و همه جوانب را بسنجیم در شرایط فعلی منصرف خواهیم شد.
ضمنا آدمی مثل من و خیلی های دیگر هر بحثی را چشم و گوش بسته نمی پذیرند و این طور نیست که فردی مدعی شود این حدیث از فلان معصوم است و بگوییم بله پذیرفتیم و درست می گویید.تا ریشه و مصداق حدیث در نیاید قابل پذیرش نیست...
من حتی اگر زمانی بحث مذهبی در این سایت باز شد احادیثی که یکدیگر را آشکارا نقض می کنند و دو حرف ضد یکدیگر را می زنند!و در بین مردم رواج دارند را مطرح می کنم تا ببینید که حرفهایی که در مورد بحث فلان بن فلان زدم چندان هم بی پایه نبود.
حالا فرض کنید این احادیث متناقض باعث بحث و جدل در سایت شود...هم من به علت ندانستن به قول یکی از دوستان علم رجال و حدیث قادر به جلب رضایت موافقین حدیث نخواهم بود و مهمتر اینکه دیگر حوصله اینگونه بحثهای کشدار را ندارم و آنها نیز به علت اینکه سالها این احادیث شاید برایشان تثبیت شده باشد و تشکیک در مورد آن نیز ذنب لایغفر محسوب گردد..شجاعت تردید کردن در مورد صحت و سقمش را نخواهند داشت.
میبینید چه وضعیتی در سایت پدید می آید؟