مرورگر گوگل کروم (Googel Chrome)

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

مرورگر جديد گوگل با نام كروم (Chrome) دردسترس كاربران قرار گرفت. بعد از اينكه مرورگر قدرتمند فاير فايكس باقابليت ها و سرعت بالاي خود عرصه را بر بازار اينترنت اكسپلورر تنگ كرد اينك گوگل هم وارد اين ميدان شده است و گفته مي شود اين مرورگر جديد كه همانند فاير فاكس به صورت كد باز (Open Source) عرضه شده است مي خواهد كامل كننده دو مرورگر قدرتمند مذكور شود. و شايد در آينده اي نه چندان دوراين مرورگر بلايي را سر فاير فاكس بياورد كه چندي پيش فاير فاكس بر سراينترنت اكسپلورر آورد. خوب حال بايد ببينيم اين مرورگر كم حجم و پر سرعت گوگل چگونه در بين كاربران رواج پيدا مي كند و اوج مي گيرد. نسخه بتاي اين مرورگر براي نسخه هاي ويندوز در بيش از 100 كشور مختلف ارائه شده است وهمچنين گوگل در نظر دارد جهت سيستم عامل هاي لينوكس و مكينتاش هم اين مرورگر را توسعه دهد. آنچه مسلم است نمي توان از كنار محصولات گوگل به راحتي و بدون توجه گذشت.
مرورگر گوگل کروم (Googel Chrome) کروم بسیار سبک می باشد و کار کردن با آن لذت بخش است.

در زیر تصویری از Home Page این مرورگر به همراه تصاویری از محیط Gmail نسخه بتا مشاهده می نمایید. 
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر 
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: مرورگر گوگل کروم (Googel Chrome)

پست توسط Mil@d »

مرسی یاسر...
این موضوعی که استفاده از chorome می تواند به گوگل برای جاسوسی کمک کند چیست؟
در برخی چند جا این موضوع را خوانده ام؟
شایعه است..حقیقته؟
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

اینو من نمی دونم و باید کسانی که به مسائل امنیت و شبکه وارد هستند نظر بدهند. اما من فکر می کنم که آنها اگر بخواهد چه با این مرورگر و یا چه با چیزی غیر از این کار خود را خواهند کرد.
حالا ما که خیلی چیز مهمی نداریم بخواهیم بترسیم :grin:
اما کلا کار با این مرورگر خیلی راحته اما خوب یک ایراد هم داره.

موقع ارسال مطالب در انجمن ها نمی شود به راحتی از آن استفاده کرد (اول و آخر خط را درست انتخاب نمی کنه و کلا برای ویرایش مشکل دارد) و من در این هنگام از Internet Explorer استفاده می کنم.

فعلا ایراد دیگری به ذهنم نمی رسد و در کل در این مدت چند ماهی که از آن استفاده می کنم خیلی راضی هستم.

موفق باشید.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

این موضوعی که استفاده از chorome می تواند به گوگل برای جاسوسی کمک کند چیست؟

من برای اولین دفعه چنین چیزی می شنوم.
بسیار دور از دسترس که گوگل بخواهد با این کارش شخصیت خودش را زیر سوال ببرد!
یک زمانی شایعه شده بود که error dont send اگر گزینه send را انتخاب کنید در واقع اطلاعات خود را به مایکروسافت می فرستید و یک نوع جاسوسی هست!!!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

دوستان، اينکه هر شرکتي که تحت قوانين امريکا باشه ملزم به تامين و پاسخگويي به سرويسهاي اطلاعاتي هست، شکي نيست، اما در مورد گوگل اگر قرار بر چنين کارهايي باشه، بسيار راههاي ساده‌تري براي اين کار ميده و اون از طريق سرويسهاي آنلاين گوگل هست، نه يک مرورگر اوپن سورس، گوگل تقريبا براي انواع نيازها يک امکان مفيد و کاربري ارائه کرده که اگر کسي بخواهد زندگي خود را از طريق سرويسها گوگل هماهنگ کند نيز امکان‌پذير هست و به اين شکل کاربران انبوهي از اطلاعات در اختيار اين غول دنياي مجازي قرار ميدهند، پس نيازي نيست در برنامه‌هاي اوپن سورس که به راحتي قابل شناسايي هستند چنين کاري انجام بده، اين مساله در مورد مايکرسافت شکل ديگري به خود ميگيره، کدهاي برنامه‌هاي مايکروسافت همگي بسته هستند و سورس در اختيار کسي قرار نميگيره، به اين شکل احتمال وجود هر نوع عامل گزارش دهنده و ... براي موارد جاسوسي فراهم هست، براي مثال اگر اشتباه نکنم حدود سال 2001 مايکروسافت از طرف اتخاديه اروپا متهم به جاسوسي از طريق WMP شد که در دادگاه اروپا نيز مجرم شناخته شده و قرار شد در نسخه‌هاي اروپايي اين برنامه رو حذف کرده و تعهد دهد که تکرار نخواهد شد، البته در مورد ارسال کننده‌ي اطلاعات خطاي ويندوز موردي گزارش نشده، و در خود لايسنس مايکروسافت هم ذکر شده که در صورت پذيرش حق ارسال هر گونه اطلاعات در مورد خطاها رو به مايکروسافت خواهيد داد، پس به طور کلي در مورد محصولات اوپن سورس گوگل بسيار بعيد هست چنين اشتباهي مرتکب بشه گوگل، اما بحث مايکروسافت متفاوت با گوگل هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”