سلام
این تاپیک را برای این منظور ایجاد کردم تا هر کس با پیغام خطایی برخورد کرد که قادر به حل آن نبود اینجا مطرح کند.
اولیش رو خودم می ذارم.
یک سی دی نرم افزار دارم که در هنگام اجرا با پیغام bad sector مواجه می شوم .آیا راهی برای اجرا کردن سی دی وجود دارد؟
پیغام خطاهای ویندوز و سایر برنامه ها
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
-

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
Re: پیغام خطاهای ویندوز و سایر برنامه ها
این نشان می دهد که سی رام قادر به خواندن فایل ها از روی سی دی نمی باشد و اصطلاحا سی دی خش دارد.
سی را با پالیش خش گیری کنید و سپس با برنامه ای مثل iso buster یا برنامه های مشابه کپی کنید بر روی هارد
سی را با پالیش خش گیری کنید و سپس با برنامه ای مثل iso buster یا برنامه های مشابه کپی کنید بر روی هارد
-
Ma3ouD نوشته شده:این نشان می دهد که سی رام قادر به خواندن فایل ها از روی سی دی نمی باشد و اصطلاحا سی دی خش دارد.
وقتی برنامه را اجرا می کنم با این خطا مواجه می شوم:
f:IDpcd#1\data2.cab
data error(cyclic redundancy check
و وقتی با برنامه isobuster همان فایل را چک می کنم این پیغام نمایش داده می شود:
sector 251004 couldnt be read
error 03/11/05

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
دوست عزیز.همونطور که مسعود عزیز گفتند سی دی شما به احتمال 99% خش داره.سی دی رو با خمیر خش گیر سی دی یا اگه نداری با خمیردندون خشگیری کن.انشاالله درست میشه.شاید هم سی دی مادر که سی دی شما از روش رایت شده خش داشته که راهی نیست.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !