سوال در مورد طراحي يك مدار ساده برای رله
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
سوال در مورد طراحي يك مدار ساده برای رله
من يك مدار در اختيار دارم كه اگر فراميني(مثلا از نوع راديويي) به آن بدهم قادر است يك LED را روشن و در صورت ندادن فرمان آن را خاموش كند.سوال اين است كه چگونه مي توان يك مدار ساده طراحي كرد كه به جاي روشن كردن LED يك رله(مثلا 3ولتي) را قطع و وصل كند؟
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Re: سوال در مورد طراحي يك مدار ساده
با چی میخاید فرمان بدید؟ با میکرو؟
کار خیلی ساد ه ایی یه نگاه به اینجا بندازید.مدارو میتونید ببینید
[External Link Removed for Guests]
فقط شما باید به جای 741 از میکرو استفاده کنید و خروجی هم که قاعدتا از دو سر رله.
شما با یک tr که کار سوییچ رو انجام میده مشکلتون حل میشه
کار خیلی ساد ه ایی یه نگاه به اینجا بندازید.مدارو میتونید ببینید
[External Link Removed for Guests]
فقط شما باید به جای 741 از میکرو استفاده کنید و خروجی هم که قاعدتا از دو سر رله.
شما با یک tr که کار سوییچ رو انجام میده مشکلتون حل میشه

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: سوال در مورد طراحي يك مدار ساده
با تشکر از سیما نیکخواهی
دوست عزیز بدون استفاده از میکرو هم میشه!( تعجب میکنم چرا میکروکنترلر؟؟) فقط با یک ترانزیستور ساده bc107 یا نونه های ساده تر و ارزانتر
همانطور که فرمودند میتونید خروجی که به LED وصله مثبتش رو با یک مقاومت به بیس و منفی اش رو به امیتر بدید! بعد از کلکتور به یک سر بوبین رله وصل کنید و سر دیگه بوبین رله رو به تغذیه مدارتون (که ال ایی دی ) روش هست. به محض فرمان دادن هم ال ایی دی روش میشه و هم ترانزیستور سویچ میکنه!
مدار معرفی شده هم یک میشه گفت یه سنسور نوری هست که به کم و زیاد شدن نور رله رو قطع و وصل میکنه. اوپ امپ هم اینجا یک مقایسه گر ساده است. (در کل ربطی به هم ندارن{ با خواسته شما}).
موفق باشید.
دوست عزیز بدون استفاده از میکرو هم میشه!( تعجب میکنم چرا میکروکنترلر؟؟) فقط با یک ترانزیستور ساده bc107 یا نونه های ساده تر و ارزانتر
همانطور که فرمودند میتونید خروجی که به LED وصله مثبتش رو با یک مقاومت به بیس و منفی اش رو به امیتر بدید! بعد از کلکتور به یک سر بوبین رله وصل کنید و سر دیگه بوبین رله رو به تغذیه مدارتون (که ال ایی دی ) روش هست. به محض فرمان دادن هم ال ایی دی روش میشه و هم ترانزیستور سویچ میکنه!
مدار معرفی شده هم یک میشه گفت یه سنسور نوری هست که به کم و زیاد شدن نور رله رو قطع و وصل میکنه. اوپ امپ هم اینجا یک مقایسه گر ساده است. (در کل ربطی به هم ندارن{ با خواسته شما}).
موفق باشید.

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!