5 اصل مهم ازدواج

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با جامعه شناسي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

5 اصل مهم ازدواج

پست توسط SAMAN »

درود بر همه دوستانتصویر
طبق یک سری مطالعه و تحقیقی که من انجام دادم و برسی کردم, به 5 اصل مهم در ازدواج که بیشتر مخصوص به آقایان است رسیدم.این 5 اصل با دقت برسی شدن و به نظر من جابه جایی در هریک از این اصول (برای آقایان) سقوط به دره های شکست در زندگی ممشترک خواهد بود.
باتوجه به سیل عظیم جمعیت و جوانان به نظر من رعایت ترتیب این اصول واجب است. جدای از اینکه مسائلی حاشیه ایی از قبیل عدم وجود اشتغال به اندازه کافی و ... موانع اصلی ازدواج برای جوانان است.

5 اصل زیر به این ترتیب است که هر کدام هم زیر شاخه هایی دارد که من اجمالا اونها رو ذکر میکنم. بنابر این ملاک و معیار یک آقا برای انتخاب همسر آینده خود میبایست این چنین باشد. پذیریش این اصول از طرف خانمها با دید روشن قابل پیش بینی است.

1- اخلاق 
شامل: سلامت روح و تن / صداقت و راستی / وفا/ صبر/ و همکاری و تعاون/ سطح فکری همتراز و...

2-خانواده 
 خانواده به عنوان بستر سازنده فرد و رشد فرد در یک خانواده متناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. به عنوان مثال عدم اعتیاد اعضای خانواده/ سلامت اخلاق شخصیتی و روانی خانواده/ سطح بینش و فرهنگ و .... 
 3- زیبایی 
این اصل متاسفانه همواره جابه جا می شود و یکی از عوامل مهم در شکست های خانوادگی در امر ازدواج است. تعادل در این امر بسیار مهم است. چون زیبایی از دست رفتنی است.
 4- سواد 
انتخاب همسر باسواد و همسطح علمی در پیشبرد زندگی مشترک بسیار تاثیر گذار است.
 5- ثروت 
ثروت هم جزو اصولی است که به کرات در اصول جابه جا میشود و همین هم از عوامل شکست است. ثروث هم از دست رفتی است و هم بدست آوردنی و به عبارتی اکتسابی است انتخااب همسری که از لحاظ مالی در وضع خوبی باشد خیلی خوب است ولی اگر این اولویت درجاسی خودش و در آخرین اصل باشد. چون ثروت توانایی آوردن خوشبختی را ندارد.

امیدوارم دوستان در مطلب فوق تامل کنند. و در رابطه با موضوع نظراتشان را بیان کنند.تصویر

به امید خوشبختی تمام جوانان پاک نهاد.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
ارسال پست

بازگشت به “جامعه شناسي”