به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، در هفته سی و چهارم و پایانی مسابقات لیگ برتر، تیم فوتبال استقلال تهران در مشهد به مصاف تیم پیام رفت و در پایان موفق شد با تك گل جانواریو مقابل میزبان خود به پیروزی برسد وبا توجه به شكست ذوب آهن مقابل فولاد خوزستان عنوان هشتمین دوره لیگ برترایران را به خود اختصاص دهد.
تک گل استقلال در نیمه اول دیدار با پیام در دقیقه ۴۱ توسط جان واریو بهثمر رسید. با این پیروزی استقلال ۶۶ امتیازی شد و با تفاضل گل بهتر نسبتبه ذوب آهن قهرمان لیگ برتر شد.
علیرضا فغانی داور مسابقه به محمد مطوری، محسن زاهدی و رضا حقیقی، ماتسیمواز پیام و پیروز قربانی و امید روانخواه؛ علیزاده و کاظمی از استقلال کارتزرد نشان داد. همچنین برگیزر دقیقه ۸۹ از پیام و تقی پور در دقیقه ۹۲ ازاستقلال اخراج شدند.
ضمن اینکه آرش برهانی در دقیقه ۸۵ یک ضربه پنالتی را برای استقلال از دست داد.
در دیگر بازی امروز فولاد خوزستان 4 بر یك ذوب آهن را شكست داد و قهرمانی را به استقلال تهران هدیه کرد.



