مورینیو: آنچلوتی به چلسی خواهد رفت

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

مورینیو: آنچلوتی به چلسی خواهد رفت

پست توسط bahmanwolf »

آقای خاص ادعا کرده که اطلاعاتی ویژه دارد که نشان می‌دهد آنچلوتی فصل بعد به چلسی خواهد رفت
سایت گل: ژوزه مورینیو مربی اینتر پیش از این پیش‌بینی کرده بود که کارلو آنچلوتی هدایت چلسی را به عهده خواهد گرفت، و حالا روی این نظرش تاکید کرده است. او ادعا کرده به اطلاعاتی محرمانه دست یافته که نشان می‌دهد کارلتو جانشین گاس هیدینک خواهد بود: «دوستان من در چلسی می‌گویند کارلو به این تیم خواهد رفت. بعضی از بازیکنان چلسی از من این سوال را می‌پرسند که آیا او برای ما خوب است؟ آیا انتخاب او کار مثبتی است؟ من پاسخ دادم که او مربی بسیار خوبی است و بسیار به بازیکنانش نزدیک است و می‌تواند جوی سرشار از همدلی با بازیکنان بسازد.»

مربی سابق چلسی درباره حضور او در لندن هم گفته: «آنچلوتی می‌تواند با شرایط لندن خو بگیرد. او بازیکنانی در اختیار خواهد داشت که منتظر یک مربی خوب هستند تا پیروز شوند. این تیم می‌خواهد برنده باشد. برای او بهترین آرزوها را دارم. اما اگر نظر من را جویا شود، به او خواهم گفت که با این بازیکنان و این باشگاه، او نباید زیاد تردید داشته باشد چرا که ماجرایی بزرگ پیش روی اوست.» حرف‌های مورینیو به شایعات اخیر به شدت دامن زده است.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”