جدید ترین پهباد ؟ آیا کسی میدونه سبکترین پهباد ساحت ایران ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member

جدید ترین پهباد ؟ آیا کسی میدونه سبکترین پهباد ساحت ایران ؟

پست توسط حخغشلشقی »

با عرض سلام و خسته نباشید
در مورد پهبادهای ساخته شده در حال حاضر در ایران آیا پهبادی هست که با دست پرتاب بشه و به صورت گسترده استفاده شه ؟

agar chenin chizi vojood dare aya mishe begid ke vazn va che karbord hayy mitoone dashte bashe ? .p

agar emkanesh hast aksi ro ham zamimeye in post konid lotfan
aaya mitoone dar shab ham amaliati bashe ? p

kheili mamnoon misham agar betoonid javabe banda ro bedid
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: جدید ترین پهباد ؟ آیا کسی میدونه سبکترین پهباد ساحت ایران ؟

پست توسط Solver »

راستش من همینطوری به لغت پهباد حساس شدم و جستجویی داشتم در موردش. به مطالب جالبی رسیدم که یکی از اونها را که در برگیرنده سوال اصلی شما هست اینجا نقل قول میکنم:

و اما سابقه بكارگيري وساخت پهپاد در ايران و ماجراي پهپادهاي حزب ا...
پهپاد پيشرفته ابابيل
تصویر
تصویر
تصویر
پهپاد مهاجر
تصویر
پهپاد دست پرتاب فراز-2
تصویر
سابقه بكارگيري پهپاد در ايران به قبل از انقلاب اسلامي بر مي گردد. بعد از خريد هواپيماهاي جديد براي نيروي هوايي به ويژه بعد از خريد اف-14 ها برخي از فرماندهان نيروي هوايي و ش ا ه تصميم به خريد تعدادي پهپاد هدف AQM-37 از ايتاليا براي تست توانايي اين هواپيماها و موشك هاي آنها مخصوصا موشك جديد فونيكس گرفتند. در آن زمان بيشتر اين تست ها با موفقيت انجام شد.
اما سابقه بكارگيري از پهپادهاي شناسايي در ايران به بعد از انقلاب اسلامي و زمان جنگ تحميلي باز مي گردد. در زمان جنگ ايران به طور خيلي ساده از هواپيماي كنترل از راه دور اسباب بازي و يك دوربين بسيار ساده فيلم برداري براي شناسايي استفاده مي كرد. ايران توانست با استفاده از اين پهپادهاي بسيار ساده اطلاعات خوبي را در زمان جنگ از دشمن بدست آورد. در واقع ايران در زمان جنگ به اهميت فوق العاده پهپادها و نقش سرنوشت ساز آنها در جنگ پي برد و بعد از جنگ با توجه به تجربه هاي گرانبهاي بدست آمده در طول جنگ تحميلي فعاليت بسيار گسترده اي را در زمينه طراحي، ساخت و بكار گيري از پهپادها را آغاز كرد.
برخي از رسانه هاي جهان بر اين عقيده اند كه ايران با بدست آوردن تعدادي از پهپادهاي پيشرفته ساير كشورها نظير آمريكا و شايد رژيم صهيونيستي توانسته است صنعت پهپاد سازي خود را سال ها (حدود 10-20 سال) جلو بياندازد.
ايران هم اكنون يكي از بزرگترين سازندگان و استفاده كنندگان پهپاد در جهان است. پهپادها در ايران آنقدر اهميت دارند كه بخشي به نام فرماندهي پهپاد در نيروهاي مسلح ايران ايجاد شده و افراد بسيار زيادي به طور بسيار تخصصي در حال فراگيري طرز كار پهپادها و همچنين توليد نسل هاي جديدي از پرنده هاي بدون سرنشين هستند.
امروزه برخي از منابع غربي از پرواز پهپادهاي ايراني بر فراز فلسطين اشغالي به كمك حزب ا.. لبنان خبر مي دهند. پرواز پهپادهاي شناسايي و تهاجمي ايران بر فراز اسرائیل كه خود يك قدرت در صنعت ساخت پهپاد است اولا پيامي جدي به مسئولان اين رژيم جعلي دارد ثانيا نشان دهنده قدرت ايران در عرصه ساخت و بكار گيري پهپاد است.
برخي گمانه زني ها مبني بر انتقال تكنولوژي ساخت پهپاد ايران به حزب ا... لبنان وجود دارد. حزب ا... لبنان هم اكنون پهپادهاي خانواده مرصاد كه گفته مي شود از تكنولوژي پهپادهاي خانواده مهاجر ايران بهره مي برند را مي سازد. اين پهپادها (مرصاد) پروازهاي موفقي را بر فراز خاك فلسطين اشغالي داشته اند. در اولين پرواز موفق يكي از اين پهپادها توانست در 7 نوامبر 2004 تا منطقه ناهاريا در شمال فلسطين اشغالي پيشرود و حدود يك ساعت پروازي را بر فراز خاك اسرائیل داشته باشد .
پرواز پهپاد مرصاد-1 بر فراز فلسطين اشغالي
تصویر
مسير پروازي مرصاد-1 در خاك اسرائیل
تصویر
حزب ا... لبنان در جنگ 33 روزه نيز توانست از پهپادهاي مرصاد استفاده گسترده اي كند. يكي از موارد استفاده از پهپاد مرصاد در جنگ 33 روزه تعيين محل دقيق نيروها و تانك هاي مركاواي اسرائیل و وارد كردن خسارات جدي بر پيكره ارتش اين رژيم بود.

در كل آينده صنعت ساخت پهپاد در ايران با توجه به عنايت هاي ويژه مسئولين كشور به اين صنعت بسيار خوب پيش بيني مي شود و به زودي خبرهايي خوش از صنعت ساخت پهپاد در ايران منتشر ميشود كه دنيا را تكان خواهد داد.

[COLOR=#NaNNaNNaN]هشدار! هرگونه برداشت از اين مطالب تنها با ذكر نام سايت ميليتاري و نام نويسنده(احسان) مجاز مي باشد !

[COLOR=#NaNNaNNaN]
[HR]
بنده قانون انتشارش هم همراهش گذاشتم تصویر

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

حخغشلشقی ، تا جائيكه بنده ميدونم ،سبكترين پهپاد ساخته شده توسط صنعت،پهپاد "تلاش" هست :

[External Link Removed for Guests]

اما پهپادهاي دست پرتاب رو چندين دانشگاه ساختند كه در نمايشگاه هايي هم به نمايش در اومده.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

در ایران MAV ساخته شده ، پرنده های بالزن هم ساختیم ،

اما نه درایران و نه در هیچ جای دنیا به دلیل ویسکوزیته بالای جریا این پهبادها عملیاتی نشدعکس دو نمونه از MAV ها و یکی از بالزنها رو می تونید درگزارشی از هشتمین کفرانس انجمن هوافضای این پیدا کنید ،
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

دوستان کوچکترین بهپاد ایرانی بهپاد زیر میباشد که در اصفهان ساخته شده راستش خیلی وقت پیشها عکسش رو گرفتم دقیقن منبعش یادم نیست یا برای سنتراله یا میلیتاری در ضمن به این بهپاد ها (micro uav ) گفته میشود و بهپاد ایرانی از نمونه اسراییلی خود کوچکتر و قادر به حمل دور بین میباشد

کوچکترین بهپاد ایران

کوچکترین بهپاد اسراییل(mosquito)

و اما ربات بالزن این دو خبر برای دوستان اولش مربوط به مسابقات ÷نو 2005 هستش این جوان ایرانی با اینکه از کشور های ثالث پیشنهاد های زیادی داشت طرح خود را به سپاه فروخت البته من این مطلب رو در گذشته خوانده بودم اما خوب لینکش رو نداشتم خبر مربوط به این موضوع رو برای شما دوستان میزارم

مصاحبه با حسام ملکیبرنده اسكار و مدال برنز از نمایشگاه اختراعات ژنو 2005

تصویر
لطفاً خودتان را معرفی کنید و در مورد اختراعتان توضیح دهید.
من حسام ملکی دانشجوی سال آخر خلبانی دانشگاه هواپیمایی کشوری هستم. از طرف شرکت هواپیمایی ماهان با طرح «هواپیمای بال زن» در نمایشگاه اختراعات ژنو شرکت کردم.

تصویر
چه شد که به فکر این اختراع افتادید؟
من بلا استثناء هر وقت که پرنده ای را می بینم به آن نگاه می کنم که دارد چه می کند. مانوری که پرندگان می دهند خیلی مرا به خودش جذب کرد و باعث شد روی آن تحقیق کنم و نمونه اش را بسازم. اگر پرنده ای را در اتاق کوچکی رها کنید خیلی راحت پرواز می کند؛ یا مثلاً سنجاقک می تواند خیلی خوب مانور بدهد. با بررسی پرواز پرندگان، من حس کردم می توانم حتی هواپیمای جتی بسازم که بتواند در محیط های کوچک به راحتی و بدون اینکه به جایی برخورد کند مانور بدهد.
اصولاً هواپیماها در پرواز مشکلاتی دارند و باید به سرعت حرکت کنند تا بتوانند خودشان را در هوا نگه دارند؛ حتی هلیکوپتر هم مشکل دارد که به جایی برخورد نکند، ولی «هواپیمای بال زن» خیلی ساده می تواند پرواز کند و نسبت به هواپیما و هلیکوپتر نیروی بار بیشتری را داشته باشد.

تصویر
اختراع شما چه کاربردهایی می تواند در صنایع و اقتصاد کشورمان داشته باشد؟

این پرنده دو حالت دارد:
هم می توانید در سایز بزرگ از آن استفاده کنید هم در سایز خیلی کوچک. سایز خیلی کوچک برای امور نظارتی و مقاصد نظامی استفاده می شود؛ حتی می تواند یک دوربین کوچک را حمل کند و از محل های خاص فیلمبرداری کند؛ کاربرد دیگر آن حمل مسافر است.
این دستگاه یک سری ویژگی هایی دارد از جمله این که هواپیما اگر زاویه اش نسبت به افق زیاد باشد به سمت پایین می افتد و سقوط می کند، ولی این دستگاه چون بال هایش جا به جا می شود، این خاصیت را دارد که در مقابل چنین حوادثی مقاومت کند. من در تحقیقاتم متوجه شدم که الان اسرائیل دارد برای اهداف نظامی اش روی این قضیه کار می کند. ناسا نیز سیستم سنجاقک را کار می کند که بتواند روی سطح مریخ به جای آن روبات هایی که روی زمین حرکت می کند مورد استفاده قرار دهد؛ چون این دستگاه روی هوا می رود و می دانیم جاذبه در مریخ خیلی کمتر از جاذبه زمین است، بنابراین می تواند خیلی راحت چیزهایی را حمل کند، و نمونه برداری و عکسبرداری کند.

تصویر
به نظر شما شرکت درنمایشگاه هایی نظیر نمایشگاه اختراعات ژنو چه کمکی می تواند به نخبگان جهان -علی الخصوص ایران- کند؟
جنبه ی بسیار عالی آن تبادل اطلاعات است. در بازدید از غرفه ها سوالات مان را از سایر شرکت کنندگان می پرسیم (و بالعکس) و باهم تبادل اطلاعات می کنیم؛ و مجموعاً می توانیم سطح علمی خودمان را بالا ببریم و اگر کسی نباشد که هدف سوء داشته باشد کل دنیا پیشرفت می کند؛ به طور کلی این کار باعث توسعه کارهای تحقیقاتی می شود.

تصویر
چه کسانی عامل موفقیت شما بوده اند ؟
من حدود 8 سال است که کارهای تحقیقاتی انجام می دهم و افراد زیادی پشتیبانی ام کرده اند. تمام افراد خانواده ام ، همسرم، و خانواده همسرم شرایطی را ایجاد کردند که بتوانم رشد کنم. خیلی از خانواده ها به کارهای تحقیقاتی علاقه ندارند و از آن جلوگیری می کنند، ولی خانواده من خیلی کمکم کردند.

اختراعات دیگری هم دارید؟

بلی، این تقریباً هفتمین اختراع من است و دوست دارم باز هم اختراع داشته باشم و به فکر اختراع بعدی نیز هستم. از زمانی که وارد نمایشگاه شدم با خودم گفتم سال آینده حتماً دوباره در نمایشگاه شرکت خواهم کرد.
و نکته آخر؟

تصویر
می خواستم از اسپانسرم (حامی مالی) تشکر کنم چون همانطور که می دانید پیدا کردن اسپانسر برای چنین نمایشگاه هایی خیلی سخت است و آقای عرب نژاد مدیر عامل شرکت ماهان ایر خیلی لطف کردند و حدود 3 میلیون تومان به من پول دادند تا بتوانم در این مسابقات شرکت کنم. هر چند ایشان می دانند که در اینجا تبلیغات زیادی برای شرکتشان نمی شود (چون به ژنو پرواز ندارند) با این همه ایشان خواست به من کمک کند. از ایشان و همچنین از خانواده ام متشکرم.

مصاحبه: بخش اجتماعی سایت تبیان

و اما

- سبكترين پرنده دست‌ساز جهان در ايران ساخته شد

پژوهشگران يكي از واحدهاي مركز رشد فن‌آوري‌هاي پيشرفته شريف از ساخت نمونه آزمايشگاهي ربات بالزن كنترل شونده خبر دادند كه با 30 گرم وزن سبكترين پرنده ساخت بشر به شمار مي‌رود.
دكتر كريم مظاهري، عضو هيات علمي دانشكده هوافضا دانشگاه صنعتي شريف و سرپرست شركت سازنده اين ربات در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: اين ربات بالزن نظير هواپيماهاي بدون سرنشين با كنترل از راه دور توسط خلبان هدايت مي‌شود و برد پرواز آن تا فاصله‌ قابل رويت براي خلبان مي‌باشد كه در پنج نمونه در ابعاد 50 تا 120 سانتيمتر ساخته شده است.
وي افزود: اين ربات پرنده كه مشابه پرندگان طبيعي با استفاده از بال زدن نيروي برآ و جلوبرنده‌ي خود را تأمين مي‌كند و قادر به حمل محموله‌ است، حدود 30 گرم وزن دارد كه با تجهيزات مورد نياز براي هر ماموريت كه روي آن سوار مي‌شود، وزني حدود 200 گرم پيدا مي‌كند كه تاكنون سبك‌ترين پرنده دست ساز در جهان مي‌باشد و در آن از مواد كامپوزيتي و پلاستيكي استفاده شده است.
دكتر مظاهري با بيان اين كه زمان پرواز بالزن بر حسب مورد كاربرد 10 تا 20 دقيقه است، در خصوص كاربرد ربات بالزن به ايسنا گفت: استفاده از بالزن براي انجام ماموريت‌هاي مختلف نظامي و غير نظامي هنوز به فعليت كامل نرسيده است؛ اما بر اساس مطالعات صورت گرفته، كاربردهاي متنوعي - از جمله در كشاورزي، مديريت ترافيك، جست‌وجو و نجات، كشف معادن، تفريح، سرگرمي و آموزش، تبليغات، نظارت بر مرزها و ...- براي اين پرنده‌ها قابل تصور است.

منبع /topiranian
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”