مدتها بود که می خواستم شروع کنم و به شما دوستان خوبم ساخت مدلهای کیت مقیاسی رو اموزش بدم.
تعداد زیادی از دوستان با من اشنا هستند ولی خودم رو بار دیگه معرفی میکنم
محمد علی هستم از کشور اوکراین دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی هوا و فضا گرایش طراحی و ساخت هواپیما و شغلم ارسال همین مدلها به ایران به صورت عمده و تکی به صورت سفارشی هست.
بنا بر این دوستان در طول مدت اموزش به هر وسیله ای که نیاز داشتند میتونند به من پیغام خصوصی بدهند.
خوب میریم سر اصل مطلب

امروز میخواهیم با هم یک مدل عالی و با کیفیت مقیاس 48/1 جنگنده شناسایی ار اف-4 ئی ساخت شرکت فقید هازگاوا رو مونتاز و با هم رنگ کنیم.
دوست دارم دوستان تا اخر کار من رو همراهی کنند.
خوب یک نظر سنجی گذاشتم که بدونیم در اخر کار فتو فانتوممون رو به رنگ اسستتار قدیمی خاکی استتار بزنیم یا با رنگ جدید ابی.
شروع به کار میکنیم

اینها لوازم کار من هستند که از اول مونتاز تا اخر اون با اونها مفصل اشنا میشیم
[External Link Removed for Guests]
این هم مدل زیبای ماست که میخواهیم باهاش یک فتو فانتوم واقعی بسازیم!
برای بالا بردن دقت مدل من از قطعات فلزی دقیق و صندلی ایجکت رزینی استفاده میکنم . چرا؟
این رو هم بعد از شروع کار براتون توضیح میدم.
هنگام باز کردن جعبه با همچین پاکتی مواجه میشوید:

و دیکال یا همن برچسب هامون :

خوب این قطعات مدل ماست

دقت کنید-به هر کدام از این مجموعه قطعات یک " درخت" میگویند. مدل ما شامل درخت های D.E.H.N.L.J.U.F.Q.Y.W.R
مجموعا 12 درخت هست.
به علت زیادی عکس ها من فقط برای مثال عکس درخت N رو میگذارم

دقت کنید که هر جعبه مدل شامل قطعات و دیکال ( یا همون ارم های هواپیما –برچسب!) و نقشه اموزش نحوه مونتاز کردن و کابین شیشه ای میشه.
قطعاتی که در نقشه تیره نشان داده شده اند مورد نیاز ما نیستند ولی شما انها رو دور نریزید مثلا قطعه شماره 17 درخت N در مورد نیروی هوایی زاپن استفاده میشود و در مورد فتو فانتوم های نیروی هوایی ایران ما از قطعه شماره 18 استفاده میکنیم که در نقشه جزو قطعات مورد نیاز نمیباشد.
این هم نقشه ساخت مدل ماست .خوب به شماره رنگ ها دقت کنید.این شماره رنگ های شرکت رنگ مدل سازی MR.HOBBY میباشد.
این هم نقشه شماره رنگ ها در نقشه مونتاز ماکت

و کل نقشه:

خوب شروع به کار میکنیم
اولین قسمت از ساخت مدل ساخت کاکپیت یا همون کابین هست.
در مدلهای شرکت های مختلف کاکپیت ها به صورت های مختلفی طراحی و تولید میشوند.
مثلا در اکثر مدل های هازگاوا صفحه الات دقیق و دکمه ها و وسایل کنار دست خلبان با دقت بسیار بالایی به صورت برجسته حک شده اند و فقط باید انها رو با حوصله از روی عکس واقعی درون کابین رنگ کرد.
مثلا به این صفحه الات دقیق کاکپیت فتو فانتوم ماست:
و این هم کل کاکپیت که من اون رو برای نمونه با دقت رنگ کردم:
به راهنمامی رنگ کردن مدل بخش کاکپیت با دقت بیشتر توجه فرمایید:
البته برای کسانی که به کاکپیت برجسته علاقه ای ندارند در اکثر مدل های هازگاوا در برگه دیکال کاکپیت به صورت رنگی چاپ شده و باید قسمت های برجسته رو از روی کاکپیت پلاستیک حذف کرد و با دقت انها رو به روی سطح صاف کاکپیت چسباند. در مورد چگونگی چسباندن دیکال ها بعدا توضیح میدهم.
خوب دقت کنید.

در بالا صفحه الات دقیق فتو فانتوممون رو که یا باید ان رو با دقت و با حوصله رنگ کرد و یا باید ان رو تراشید و به جای ان دیکال و یا قطعات فلزی رنگی اماده چسباند دیدید
من برای این مدلم یک قطعه فلزی مقیاس48/1 ساخت شرکت eduard کشور چک خریدم و بنا بر این صفحه الات دقیق رو رنگ نمیکنم چون قطعات فلزی علاوه بر دقت فوق العاده ای که دارند برجسته و بسیار زیبا هستند.
البته همون طور که گفتم در بعضی از مدل ها صفحه الات دقیق به صورت دیکال موجود هست .مثلا به این صفحه الات دقیق :جنگنده اف-104 مقیاس 48/1 شرکت هازگاوا دقت کنید
این انتخاب و سلیقه خودتونه که کاکپیتتون رو رنگ کنید و یا دیکال رو بر روی ان بچسبانید یا اینکه از قطعات گران قیمت فلزی استفاده کنید.
البته این مدل ما فاقد دیکال های کاکپیت هست(به عکس دیکال دقت کنید!) بنا بر این یا باید کاکپیت و تمامی الات دقیق رو با دقت که بسیار سخت و پیچیده هست رنگ کنیم یا از قطعات دقیق فلزی استفاده نماییم!
ادامه دارد............
------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز توجه کنند که برای خرید سریع و سفارشی این مدل یا هر مدل دیگری در ایران با من میتونند تماس حاصل کنند.

:
:-