Nokia N95 در راه است

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي نوکيا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Nokia N95 در راه است

پست توسط Reza6662 »

به نظر مي رسد نوکيا که از ساخت گوشي هاي سري N بسيار منتفع شده به دنبال ساخت مدل هاي پيشرفته تر اين سري در آينده نزديک است.

[External Link Removed for Guests]

به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز، بزرگترين سازنده تلفن همراه در جهان پس از ساخت گوشي هاي N91، N92 و احتمالا N93 که بيشتر يک دوربين ويدئويي ديجيتال خواهد بود تا گوشي، درصدد ساخت گوشي تاشوي N95 است.
گزارش هاي سايت هاي خبري حاکي است که اين گوشي قابل تا کردن از هر دو طرف بوده و مجهز به صفحه کليد کامل و امکانات فراوان چند رسانه اي براي گوش کردن به موسيقي است .
عکس ها واطلاعاتي که مخفيانه در مورد اين گوشي به خارج درز کرده نشان مي دهد که N93 مجهز به دوربين ديجيتال 5 مگاپيکسلي با لنز Carl Zeiss خواهد بود. همچنين انواع کارت حافظه micro SD بر روي اين گوشي قابل استفاده است. همچنين شنيده شده که اين گوشي از شبکه هاي HSPDA پشتيباني کرده و مي توان آن را به شبکه هاي بي سيم Wi-Fi هم متصل کرد.

سازگاري با شبکه هاي WLAN و GPS، کيفيت تصويري در حد DVD ، راديو و پشتيباني از پخش پادکست از جمله ديگر ويژگي هاي اين گوشي است.
گفته مي شود که اين گوشي تا شهريور ماه براي عرضه آماده خواهد شد.
اخراج شده
نمایه کاربر
پست: 859
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۱۱:۴۴ ب.ظ
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

سلام

رضا جان با عرضه معضرت ولي اطلاعاته شما اشتباه است . البته کمي اشتباه.

ان 93 دوربينش 3.2 کارل زيس است.

دوما من فکر نکنم که اين گوشي تا 4 يا 5 ماهه ديگه هم وارد بازار بشه.

در ضمن کيفيت تصويرش 256 کيلو بايته و اون ان 92 است که کيفيت تصويرش 16 مگابايته.

خلاصه ببخشيد

اگر هم اطلاعات کامل اين گوشي را مي خواستيد به آدس زير مراجعه کنيد.

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... c&start=20
تصویر

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “Nokia”