11.یاسر زیاد پیچیده نیست...با پیچیده تر از تو طرف شدم پیچش رو باز کردم!دوباره هم آچار کشیش کردم!
آخه به قول معروف من نصفیم تو زمینه، من خودم هنوز خودمو خوب نشناختم.
13.بدون کت شلوار میری کنفرانس علمی..ضایع نیست...منی که اهل کت شلوار نیستم هم دیگه تو اینجور مراسمات مجبور به پوشیدن این لباس نه چندان دوست داشتنی هستم!
آخه تو کنفرانس ها چراغ رو خاموش می کنن برای همین لباسم معلوم نمیشه

، تازه اونجا رسمی تر لباس می پوشم ولی در کل امیدوارم بتونم رکورد کت شلوار نپوشیدن رو بزنم و اسمم رو در کتاب گینس ثبت کنم.
1.بدون باکلاس بازی و تعراف بگو ببنیم کسی رو تو نظر داری یا نه!
تاحالا که کسی رو مطابق خواسته های خودم ندیدم.
2.میگم من بعد از 14 روز از شوک تازه یکذره در اومدم و دستم به قلم رفت! تو اوضاع روحیت تو این 2 هفته عجیب غریب چطور بود...
از یه طرف میگی تازه از شوک دراومدی بی خیال فلان از این طرف طاقت نمیاری باز داغت تازه میشه؟
من از نتیجه که با توجه به واقعیات جامعه آگاه بودم و حتی قضایای بعدش رو هم حدس زده بودم و به بعضی از دوستان هم در پیام خصوصی گفته بودم اما در کل شلوغ کاری وجهه کشور رو تخریب کرد، بهتر بود همه در چهارچوب قانون اقدامات خودشون رو انجام می دادند. فقط متاسف شدم از اینکه .. حالا بماند.
3.تا الان با رهبری و یا رییس جمهوری دیدار داشتی و چه حرفایی با هم زدید؟
نه متاسفانه، البته یک بار قرار ملاقات داشتیم اما با کوتاهی یک نفر باعث شد توفیق پیدا نشه رهبری رو از نزدیک ملاقات کنیم.
4.یک دو بیتی بگو که هرچی بخونیم ازش سیر نشیم!
اینو باید چند سال پیش از من می پرسیدی،الان دیگه همه شعرها و متن های زیبا از یادم رفته اما از این شعر خیلی خوشم میاد:
روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم؟
از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم
مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا
یا چه بوده است مراد وی از این ساختنم
نه به خود آمدم این جا که به خود باز روم
آن که آورد مرا باز برد در وطنم
مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک
چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم
5.فوق العاده ترین کار عمرت؟
نوشتن یک مقاله مروری شیمی که تا اونجایی که من اطلاع دارم برای اولین بار در ایران بوده که یک مقاله مروری در مجله علمی با ضریب نفوذ (Impact Factor) بالای 10 به چاپ رسیده است. (میانگین ضریب نفوذ مجلات علمی شیمی در گرایش معدنی طبق اعلام وزارت علوم 1.260 است) البته کلی بیچارگی کشیدم تا این کارو انجام دادم.
6.تا حالا کسی بهت گفته آدم دقیقی و نکته بینی هستی..اگه نگفته من به جای همه میگم!
بیشتر اوقات می شنوم.
7.بحث گشت ارشاد و حجاب اختیاری نیز فعلا تا مشخص شدن نتایج... رفته تو بایگانی! یک نظر کوچولو بدهو سریع از این منطقه خطر رد شو!
آیا اعتقاد داریم که حجاب تنها یک امر فردی است و هیچ گونه اثری (مثبت یا منفی) بر جامعه ندارد؟
اگر جواب این باشد که اثر ندارد پس حجاب نباید اجباری باشد اما اگر قائل به اثر گذاری باشیم باید اجباری باشد.
درباره نحوه برخورد گشت ارشاد و نوع رفتار ماموران و حیطه دخالت آنها می توان نظرات متفاوتی داد.
8.روابط اجتماعیت با جنس مخالف چطوره...منظورم اینه که تعریفت از حدود و ثغور در این روابط چطوریه؟
خیلی عادی و راحت، چون ما خیلی از کارهامون در آزمایشگاه است و ارتباطاتمون تنها محدود به کلاس نبوده، خیلی این مسائل رو به دیده خاص نگاه نمی کنیم. من اعتقاد دارم که خود انسان متوجه می شود که نوع رابطه و نگاه وی چگونه است و آیا روابطی پاک دارد یا خیر با نیات دیگری است. حد و مرزش رو هم فکر می کنم نفس لوامه میگه کجاست (البته اگه بهش اجازه ابراز نظر بدیم

).
9.شرایطتت برای تبدیل دوستی اینترنتی به واقعی چیه...ارزون حساب کن!
خیلی شرایط خاصی ندارم، همون طور که گفتم من با همه دوست میشم اما صمیمیت با هر شخص در حد و اندازه خاص خودش.
10.برداشتم اینه که زیاد با اینجور واژگان روابط تنگاتنگ داری...استکبار جهانی--صهیونیزم بین الملل..فرهنگ منحط غرب...قدرتهای زورگو...تهاجم فرهنگی. به هر حال ادبیاتی است که در بخشی از جامعه گفتمان مسلط محسوب می شود...تا الان فکر کردی این واژگان بعد از 30 سال نیاز به بازنگری داره وباید دید فکری نو متناسب با مقتضیات روز جهان داشته باشیم...به نظرت کمی نخ نما نشده اند؟
بستگی داره از چه دیدی بخواهیم به مساله نگاه کنیم. بعضی از این واژگان تازه درحال مشخص شدن هستند، بعضی دیگه از حد متعارف هم دارن خارج می شوند. در کل یکسری واژگان هستند که با گذشت تاریخ تغییر نمی کنند، شاید مصادیق آنها تغییر کند اما اصل آنها ثابت است، مثل خیر و شر، تعالی و انحطاط، حق و ناحق و سایر واژگانی که در طول تاریخ مطرح بوده اند و نه در این 30 ساله اخیر.
11.قضیه کردان که یادته...شان مدرک دکترا خیلی اومد پایین و یادمه تو یه دانشگاهی کار تصویر برداری داشتیم دانشجوها روی دیوار کنار اسم استاد نوشته بودند دکتر فلانی از نوع کردان آکسفوردی--به نظرت چکار باید کرد تا شان و منزلت مدارک دانشگاهی به جایگاه قبلیش برگرده...میدونی چیه...از یک دید دیگه بگم که برای مدرک گرفتن دانشجو واقعا زحمت بکشه..نه اینکه بعد از 4 سال لیسانس گرفتن تازه دست و پاش بسته باشه و اصلا نفهمه تو این 4 سال چی یاد گرفته! یادمه یک لیسانس حسایداری داشتیم بلد نبود یک تراز ساده که از معمول ترین کارهای یک حسابداره رو بگیره!
اینها اثرات مدرک گرایی است که متاسفانه به جای کسب علم کسب مدرک ملاک شده است.
کردان که در هر صورت مدرک دکترای افتخاری داشت که فی نفسه بار علمی خاصی رو نمیرسونه، اما برای بهبود وضع باید اول یک بررسی اساسی در مورد کسانی که طی سال های گذشته مدرک گرفتند بشه و مدارک مخدوش از درجه اعتبار ساقط بشن.
البته کم کم با پیشرفت علم در کشور مقیاس های درست سنجش توانایی های افراد در حال جا افتادن هست، مثل کارهای پژوهشی و تحقیقی افراد و یا کارهای عملی در بعضی از رشته ها، اما در نهایت در هر رشته ای شخصی به پیشرفت می رسد که توانایی علمی داشته باشد (البته به جز حوزه سیاست).
12.اسپانیایی ها از معدود مردمان روی کره زمین هستند که غیر از اسپانیولی به سختی حاضر به تکلم به زبان انگلیسی در برخورد با خارجی ها می شوند و فی الواقع اصلا بلد نیستند!توجیه جالبی هم دارند که ما زبانمان پرگوینده ترین زبان جهان است و بیشترین کشورها اسپانیولی صحبت میکنند.مجبوری دکترای شیمی رو در اونجا بگیری یک چشم انداز از وضعیت متصور برای خودت بده!
اتفاقا فکر کنم فرهنگ اونها بیشتر به ما بخوره اما در هر صورت یکی از مشکلات من اینه که نه دوست دارم در کشورهای انگلوساکسون درس بخونم و نه حال و حوصله دارم یک زبون دیگه یاد بگیرم، وگرنه در کشورهای غیر انگلیسی زبان فکر کنم راحت تر بتونم پذیرش بگیرم. گفتی چشم انداز، یاد گاو بازی افتادم.
13.برنامه اینا چیه جریانش؟
جریان کاملش رو بخواهی باید قانون اساسی رو یه نگاهی بندازی اما :
شورای نگهبان در حال حاضر مرجع قانونی اعلام صحت برگزاری انتخابات
مجمع تشخیص مصلحت نظام وضع خوبی نداره و من شخصا موافقش نیستم. حقیقت نباید فدای مطلحت بشه
کمیته حقیقت یاب
اگه حقیقتی گم شده باشه خوب بد نیست پیدا بشه، اما اگه واقعا چیزی گم شده باشه.
هیات ویژه
برای پایان دادن به بهانه ها
بیت رهبری انشاالله خوب ازش محافظت بشه
نهاد ریاست جمهوری بهتر از کاخ سعد آباده
--------------------------
روزه گرفتن در گرمای 50 درجه!(امسال خدا به خیر کنه)
اجرکم عندالله
نماز شب در لیلة الرغائب انشاالله خداوند به همه توفیق بدهد چه در این شب چه در شب های دیگر
فتوای عجیب الازهر(همون قضیه حلال شدن همکار زن و مرد)
زیاد جدی نگیر، بالاخره چیزی که مفتی باشه همینه دیگه
الله اکبر گفتن از بالا پشت بام!
تا کدوم منظور باشه، بهتره گوینده بدونه داره چی میگه
----------------------------
جوانمرگ شدن مایکل(50 سال کم نبود؟)
که نشد، فوقش زیاد عمر نکرد، کمیت مهم نیست، کیفیت مهمه.
----------
محارب با خدا فکر نکنم خودش هم بدونه با کی داره می جنگه
مفسد فی الارض همانهایی که ملائکه فکر می کردند همه نسل آدم از اونها هستند.
-----------
راستی شعر امضای منو بخون..به نظرت در وصف کیه؟
من تعبیر به منجی عالم بشریت می کنم.
.بریم تو تخیلات...
من و تو و میلاد ابوعلی و یکی از کاربران دیگر سنترال(فرضا یه دختر افاده ای) رو به جرم ارتباط با سرویسهای جاسوسی بیگانه بازداشت کرده اند و محکوم شدیم به 5 سال زندان.تنها را آزادی هم اینه که هرکی این دختر رو به همسری قبول کنه میتونه آزاد بشه...من که مشکل (خوشکل)پسندم و زندان رو ترجیح میدم! دعوا بین تو و میلاد ابوعلی است!حاضری پیش من تو زندان بمونی ویا در رقابت با میلاد پیروز خواهی شد؟
بستگی به شرایط زندان داره، اگه خوش بگذره که خوب مگه بیکارم زن افاده ای بگیرم اما اگه شرایط سخت باشه ناچار ازدواج مصلحتی می کنم (البته بعد از توافق با اعضای جبهه) و بعد از بیرون رفتن از زندان طلاقش می دم، بعدم الفرار، بعد احتمالا دختره رو دوباره به جرم تبانی می گیرنش، میلاد ابوعلی هم میتونه این کارو تکرار کنه و اونم آزاد شه، تو هم دفعه آخر همین کارو بکن و خودتو خلاص کن، حالا از ما گفتن بود، اینجوری آخر سر دختره تنها باید تو زندان بمونه.