یک سنی می تواند وارد ارتش یا سپاه شود؟ (لطفا راهنمایی کنید)
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
یک سنی می تواند وارد ارتش یا سپاه شود؟ (لطفا راهنمایی کنید)
با عرض سلام خدمت همه دوستان و عزیزان
یک سوال در مورد این که یک سنی می تواند وارد ارتش یا سپاه داشته باشد را داشتم؟
لطفا توضیح دهید که یک فرد سنی می تواند وارد نیروهای ویژه (نوهد - صابرین و ...) شود یا خیر؟
شرایط ورود به ارتش یا سپاه چیست؟
چه تعداد داوطلب در آزمون ارتش شرکت می کنند و چه تعداد پذیرفته می شوند؟
لطفا توضیح دهید که یک فرد سنی می تواند وارد نیروهای ویژه (نوهد - صابرین و ...) شود یا خیر؟
چه تعداد داوطلب در آزمون ارتش شرکت می کنند و چه تعداد پذیرفته می شوند؟

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
Re: یک سنی می تواند وارد ارتش یا سپاه شود؟ (لطفا راهنمایی کنید)
ارتش بله ولی سپاه رو فکر نمی کنم بتونه وارد بشه مگر این که امین بودنش و ... به آنها ثابت بشه

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
نمي خوام وارد بحث مذاهب بشم ولي وقتي اسلام دين برادري و براري چرا براي سني ها يك سري محدوديت وجود دارد؟
مگر همه ايراني نيستيم؟
چرا يك فرد سني نميتواند حتي براي رياست جمهوري خود را كانديد كند؟
واقعاً كه !!!!
مگر همه ايراني نيستيم؟
واقعاً كه !!!!
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
نمي خوام وارد بحث مذاهب بشم ولي وقتي اسلام دين برادري و براري چرا براي سني ها يك سري محدوديت وجود دارد؟
مگر همه ايراني نيستيم؟
واقعاً كه !!!!
مگر همه ايراني نيستيم؟
واقعاً كه !!!!
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه

- سپاسهای ارسالی: 1110 بار
- سپاسهای دریافتی: 360 بار
1723340631 نوشته شده:با عرض سلام خدمت همه دوستان و عزیزان
شرايط استخدام برگرفته از سایت ارتش
1-تابعيت جمهوري اسلامي ايران 2- متدين به دين مبين اسلام و اعتقاد و التزام به ولايت فقيه و احكام اسلامي
1723340631 نوشته شده:چه تعداد داوطلب در آزمون ارتش شرکت می کنند و چه تعداد پذیرفته می شوند؟
طبق شنیده های من
حدود 40 هزار نفر شرکت کردند که 12 هزار نفر در کنکور قبول شدند که از بین آنها ارتش حدود 2هزار نفر رو استخدام میکنه!
در مورد نیرو های ویژه ی نوهد هم شما باید از طریق همین کنکور دانشگاه افسری اقدام کنید و بعد از قبولی و طی مراحل پزشکی و عقیدتی
در انتخاب رشته , رشته ی مدیریت دفاعی نیروی زمینی رو انتخاب کنی و بعد از طی موفقیت آمیز دوره بر حسب صلاحیت در خواست ورود به این نیرو ها رو بدی و ....!

!!!A good controller is a PROCEDURAL controller
... sincerely yours -
mogtaba-pilot نوشته شده:1723340631 نوشته شده:با عرض سلام خدمت همه دوستان و عزیزان
شرايط استخدام برگرفته از سایت ارتش
1-تابعيت جمهوري اسلامي ايران 2- متدين به دين مبين اسلام و اعتقاد و التزام به ولايت فقيه و احكام اسلامي
شرایط ورود به ارتش یا سپاه چیست؟1723340631 نوشته شده:چه تعداد داوطلب در آزمون ارتش شرکت می کنند و چه تعداد پذیرفته می شوند؟
طبق شنیده های من
حدود 40 هزار نفر شرکت کردند که 12 هزار نفر در کنکور قبول شدند که از بین آنها ارتش حدود 2هزار نفر رو استخدام میکنه!
حتما این دو هزار نفر انتخاب شده هم از برادران اهل تشیع خصوصا خانواده های نظامی ، شهدا و یا بسیج های فعال هستند ، به عبارت دیگر احتمال پذیرفته شدن یک برادر اهل تسنن ، اون هم در حالی که از مزایای گفته شده برخوردار نباشه چیزی در حدوده منفی 100 درصد هست! درسته یا نه؟

1723340631 نوشته شده:حتما این دو هزار نفر انتخاب شده هم از برادران اهل تشیع خصوصا خانواده های نظامی ، شهدا و یا بسیج های فعال هستند ، به عبارت دیگر احتمال پذیرفته شدن یک برادر اهل تسنن ، اون هم در حالی که از مزایای گفته شده برخوردار نباشه چیزی در حدوده منفی 100 درصد هست! درسته یا نه؟
با عرض پوزش باید بگم نه!
دوست من !ارتش ایران دنبال افراد مومن و پایبند به انقلاب و حامی ارزش ها و آرمان های اون میگرده!
مذهب افراد چندان فرقی نمیکنه!
شما هم اگر این شرایط رو در خودتون می بینید و به حرفه ی نظامی گری علاقه دارید ( صرف نظر از برخورد احساسی) برای ورود به آجا اقدام کنید و به خدا توکل داشته باشید!
ان شاالله موفق می شوید
یا حق

... sincerely yours 
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 77 بار
به نظر من دین مهم نیست.برای خدمت در نظام مهم وطنپرستیه.ممکنه یه نفر بهایی باشه ولی جونشو واسه ایران بده.(سوء تفاهم نشه.من شیه ام)

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
دوستان علت ایجاد این تاپیک یک سوال بوده و قاعدتا مباحث مطرح شده هم می بایست مربوط به سوال طرح شده باشند ....
مطرح کردن مسائل دیگری غیر از سوال مطرح شده و کشیدن بحث به جاهای دیگر نه تنها چندان جالب نیست که عجیب هم هست ، سوالی مطرح شده مبنی بر اینکه آیا اهل تسنن قادر به ورود به نیروهای نظامی هستند یا نه ؟ جواب مثبت بوده ، ولی فردی با نادیده گرفتن این جواب مثبت ، به موشکافی این پرداخته که چرا اهل تسنن نمی توانند وارد نیروهای نظامی بشوند !!!!!!!!
پست های اضافی پاک شد.
مطرح کردن مسائل دیگری غیر از سوال مطرح شده و کشیدن بحث به جاهای دیگر نه تنها چندان جالب نیست که عجیب هم هست ، سوالی مطرح شده مبنی بر اینکه آیا اهل تسنن قادر به ورود به نیروهای نظامی هستند یا نه ؟ جواب مثبت بوده ، ولی فردی با نادیده گرفتن این جواب مثبت ، به موشکافی این پرداخته که چرا اهل تسنن نمی توانند وارد نیروهای نظامی بشوند !!!!!!!!

پست های اضافی پاک شد.
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
بله.هيچ مانعي هم وجود ندارد.بسياري از برادران كرد و تركمن با مذهب اهل سنت در سپاه حضور دارند.

, عزیز
فرمایش شما کاملا درسته
من هم یک مطلبی رو خدمتتون عرض میکنم:
پدر بنده بازنشسته نیروی هوایی ( بخش پدافند و یگان موشک های زمین به زمین) هست
وقتی سوال دوستمون , رو برای پدرم مطرح کردم در پاسخ گفت:
تعدادی از هم دوره ای های من از برادران اهل تسنن بودند و در یگان ما هم تعدادی از برادران اقلیت های مذهبی ( مسیحی و...) وجود داشت!
موفق باشی
د
فرمایش شما کاملا درسته
من هم یک مطلبی رو خدمتتون عرض میکنم:
پدر بنده بازنشسته نیروی هوایی ( بخش پدافند و یگان موشک های زمین به زمین) هست
وقتی سوال دوستمون , رو برای پدرم مطرح کردم در پاسخ گفت:
تعدادی از هم دوره ای های من از برادران اهل تسنن بودند و در یگان ما هم تعدادی از برادران اقلیت های مذهبی ( مسیحی و...) وجود داشت!
موفق باشی
د
... sincerely yours 
- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
امیدوارم این اطلاعات ناقص به درد دوستمون بخوره در واقع حداقل سن لازم برای ورود به ارتش و سپاه 18 سال است در واقع اگه درست فهمیده باشم سوال شما در مورد نحوه پیوستن به واحدهای نخبه ارتش و سپاه است برای این کار دو راه وجود دارد اول اینکه شما از طریق اگهی های استخدام ارتش و سپاه که جهت تکمیل کادر خود صادر می کنند جزب یکی از این دو شوید سپس ان می توانید از طریق تغییر رسته درون سازمانی در خواست پیوستن به واحد های ویزه را داشته باشید و یا می توانید از طریق دانشگاه های افسری ارتش و سپاه وارد نظام رزم انها شده و سپس از همون شیوه بالا لگر رسته نیروی ویژه ایی وجود نداشت (که در ارتش وجود دارد ولی سپاه را نمی دانم) به طریق بالا خیلی راحت به هدف خود برسید
این کل اطلاعات من در مورد سوال شما بود امیدوارم به دردتان بخورد
این کل اطلاعات من در مورد سوال شما بود امیدوارم به دردتان بخورد
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.