در خواست برنامه copy rator

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار
تماس:

در خواست برنامه copy rator

پست توسط sezar & sanaz »

این برنامه عالی هست برای کپی کردن فایل های آسیب دیده من این برنامه رو قبلا داشتم ولی الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم جدیدن هم هر چی از اینترنت می گیرم زده روش همین اسم رو ولی داخل فایل رار max data r.. هست آخرین ورژنی که من داشتم 1.4 بود که کرکش هنوز و هاردم هست فقط برنامه اش رو یکی لطف کنه ممنون تصویر تصویر تصویر
دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: در خواست برنامه copy rator

پست توسط Mahdi1944 »

&  ,
پيشنهاد ميکنم اين برنامه رو استفاده کنيد
BadCopy Pro
ميتونيد از centralddl.com دانلود کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار
تماس:

پست توسط sezar & sanaz »

دارم این برنامه ای که می گم یه چیز دیگه ای هست شما اگر قسمتی از cd رو که ترک خورده نمی تونید با BadCopy Pro کپی کنید ولی باcopy rator می تونید امتحان کنید BadCopy Pro گیر می کنه
دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

&  ,
Please Login or Register to see this code
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”