: " سرالکس فرگوسن " سرمربی منچستر یونایتد اعلام کرد، " کریستیانورونالدو " هافبک پرتغالی رئال مادرید میتواند یک روز به اولدترافوردبازگردد.
" فرگوسن " گفت: « کسی نمیداند، ممکن است کریس رونالدوبه منچستر یونایتد بازگردد. او یونایتد را دوست دارد. اگر به 6 سال گذشتهکه او در کنار ما بوده نگاه کنیم، او هیچ تمرینی را از دست نداده است. یکیاز چیزهایی که او را بالاتر از سایر بازیکنان قرار میدهد، این است هرگزمصدوم نشد و همیشه بازی میکرد. او فقط 24 سال دارد و هنوز میتواند بهاولدترافورد بازگردد. »
سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ معتقد است " کارلوس تهوز " ستاره آرژانتینی که راهی منچستر سیتی شده، 25 میلیون پوند نمیارزد.
اودر این باره میگوید: « زمانی که کارلوس در آرژانتین بود با او صحبت کردم.دیوید گیل(مدیر اجرایی یونایتد) نیز به کیا جورابچیان پیشنهادی ارائه کرد.من قبل از بازی با اینتر با تهوز صحبت کردم و او گفت که ما فقط باید باکیا جورابچیان مذاکره کنیم اما ما هیچ جوابی نگرفتیم. به نظر من تهوز 25میلیون پوند نمیارزد، این قضاوت من است و شاید اشتباه میکنم. »
"فرگوسن " در عین حال از پیشنهاد 40 میلیون پوندی منچستر سیتی به " جان تری" کاپیتان چلسی دفاع کرد زیرا معتقد است تجربه " تری " بسیار بالا است واز همه مهمتر کاپیتان تیم ملی انگلیس محسوب میشود.
منبع:اسکای اسپورت