یک مشکل فنی در Yahoo Messenger
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
یک مشکل فنی در Yahoo Messenger
با اجرای یک برنامه، گویی تغییراتی در یاهو مسنجرم ایجاد کرده است.
این تغییر به صورت زیر است:
وقتی PMی را میخواهم ارسال کنم، وقتی کلید Enter را فشار میدهم، بجای آنکه PM ارسال شود، خط بعدی را به متن اضافه میکند. یعنی عملا برای ارسال یک PM، باید بجای اینکه به سادگی با Enter آنرا ارسال کنم، باید با Mouse که کار مشکلی هم هست آنرا بفرستم. حال اگر میتوانید مرا راهنمایی کنید تا یاهو ام را به حالت اولیه بازگردانم و با فشردن دکمه Enter از KeyBoard پیام نوشته شده را ارسال کنم، متشکرتان خواهم شد.
این تغییر به صورت زیر است:
وقتی PMی را میخواهم ارسال کنم، وقتی کلید Enter را فشار میدهم، بجای آنکه PM ارسال شود، خط بعدی را به متن اضافه میکند. یعنی عملا برای ارسال یک PM، باید بجای اینکه به سادگی با Enter آنرا ارسال کنم، باید با Mouse که کار مشکلی هم هست آنرا بفرستم. حال اگر میتوانید مرا راهنمایی کنید تا یاهو ام را به حالت اولیه بازگردانم و با فشردن دکمه Enter از KeyBoard پیام نوشته شده را ارسال کنم، متشکرتان خواهم شد.

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
Re: یک مشکل فنی در Yahoo Messenger
Eagle_of_sky نوشته شده:سلام.
من نیز یاهوم خراب شده و اصلا نمیتونم وصل شم چاره چیست؟
خرابی یاهو از سرعت اینترنت شاید باشه. اون آیکون کامپیوتری که گوشه پایین سمته راست مانیتور وقتی در اینترنت هستی ظاهر میشه رو میبینی؟ روی اون کلیک کن ببین Recieved و Sent ها چقدره؟ یک Connection سالم، باید Recieved هاش از Sent هاش به مراتب بیشتر باشه. اگه اینتور نباشه پس ایراد از Server هست

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
, عزیز
اگرجه مشکل جدی و پر دردسری نیست،اما حذف و نصب مجدد نرم افزار یاهو مسنجر مشکل شما را مرتفع خواهد کرد.
, عزیز
خیلی کلی فرموده اید، پیغام خطا ؟ و ....
آیا از نسخه دیگری استفاده کرده اید،اگر خیر ، از ورژن های دیگر بهره بگیرید.
اگرجه مشکل جدی و پر دردسری نیست،اما حذف و نصب مجدد نرم افزار یاهو مسنجر مشکل شما را مرتفع خواهد کرد.
, عزیز
خیلی کلی فرموده اید، پیغام خطا ؟ و ....
آیا از نسخه دیگری استفاده کرده اید،اگر خیر ، از ورژن های دیگر بهره بگیرید.
اتفاقا فوق العاده مشکل جدی و مهمی هست. من الآن چند وقته دیگه نمیتونم بخاطر این قضیه از یاهو مسنجرم استفاده کنم.

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
سلام.
باتشکر کانکتیشن سالم بود.
پیغان خطا
there was a problem singing into yahoo messenger
please try bit later
ورژن یاهو ام هم 8 هست
باتشکر کانکتیشن سالم بود.
پیغان خطا
there was a problem singing into yahoo messenger
please try bit later
ورژن یاهو ام هم 8 هست

- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
,
اگر با هر اینتر به خط بعد می رود حتما شما در تنظیمات یا حالا نصب هر برنامه دیگر این مشکل پیش امده است چون در یاهو اگر دکمه ctrl را پایین نگه داشته و اینتر کنید به خط بعد میرود پس نتیجتا یک چیز دارد کار دکمه ctrl را خودکار انجام می دهد.
,
مشکل شما از خیلی چیز ها می تواند باشد مثل خود یاهو که به راحتی با نصب مجدد می توانید این مشکل را حل کنید . سعی کنید یک ورژن 9 نصب کنید.
اگر با هر اینتر به خط بعد می رود حتما شما در تنظیمات یا حالا نصب هر برنامه دیگر این مشکل پیش امده است چون در یاهو اگر دکمه ctrl را پایین نگه داشته و اینتر کنید به خط بعد میرود پس نتیجتا یک چیز دارد کار دکمه ctrl را خودکار انجام می دهد.
,
مشکل شما از خیلی چیز ها می تواند باشد مثل خود یاهو که به راحتی با نصب مجدد می توانید این مشکل را حل کنید . سعی کنید یک ورژن 9 نصب کنید.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
مشکل به خاطر همين 8 بودن مسنجر هست، نسخهي 9 رو نصب کنيد مشکل رفع خواهد شد
مشکل به خاطر همين 8 بودن مسنجر هست، نسخهي 9 رو نصب کنيد مشکل رفع خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
aligascan,
مشکل شما در حقیقت قابلیت خود یاهو است نه مشکل.
پس از آنلاین شدن، زمانی که پنجره نرم افزار باز است کلیدهای Ctrl + Shift + P را فشار دهید تا پنجره تنظیمات نرم افزار نمایان شود.
به شکل زیر نگاه کنید، شما به سادگی امکان تنظیم این را دارید که با زدن کلید Enter پیام ارسال شود یا به خط بعد بروید:
دوستان دیگه با نسخه های قدیمی یاهو مشکل دارند، کافی است در رجیستری سرور اتصال یاهو خودشون را تغییر بدن، البته نرم افزارهایی هست که به صورت خودکار این کار را انجام میدهند. در گوگل جستجو کنید موارد زیادی پیدا خواهید کرد.
مشکل شما در حقیقت قابلیت خود یاهو است نه مشکل.
پس از آنلاین شدن، زمانی که پنجره نرم افزار باز است کلیدهای Ctrl + Shift + P را فشار دهید تا پنجره تنظیمات نرم افزار نمایان شود.
به شکل زیر نگاه کنید، شما به سادگی امکان تنظیم این را دارید که با زدن کلید Enter پیام ارسال شود یا به خط بعد بروید:
دوستان دیگه با نسخه های قدیمی یاهو مشکل دارند، کافی است در رجیستری سرور اتصال یاهو خودشون را تغییر بدن، البته نرم افزارهایی هست که به صورت خودکار این کار را انجام میدهند. در گوگل جستجو کنید موارد زیادی پیدا خواهید کرد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 120 بار
- سپاسهای دریافتی: 580 بار
سلام
آقا مشکل من اینه که
پی ام های من برای کسایی که تو ادد لیست من نباشند نمیره
من حتما باید اونخا رو ادد کنم تا ییامم بیره
البته پیاام اونها میاد ماله من نمیره
من قبلا ورژن 8 داشتم
الان 9 رو هم 2-3 روزه که نصب کردم اما مشکل همچنان وجود داره
از کمکتون ممنونم
آقا مشکل من اینه که
پی ام های من برای کسایی که تو ادد لیست من نباشند نمیره
من حتما باید اونخا رو ادد کنم تا ییامم بیره
البته پیاام اونها میاد ماله من نمیره
من قبلا ورژن 8 داشتم
الان 9 رو هم 2-3 روزه که نصب کردم اما مشکل همچنان وجود داره
از کمکتون ممنونم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
دليل اين مشکل روشن هست، نسخهي مسنجر شما بسيار قديمي هست، آخرين نسخه در حال حاضر 10.0.0.1270 هست، اين نسخه رو استفاده کنيد، مشکل رفع خواهد شد
پروتکلها و کانفيگهاي ياهو در حال توسعه و تغيير هست و به همين دليل هميشه بايد آخرين نسخهي اون رو استفاده کرد تا به طور کامل سازگار باشه با سرورهاي ياهو و اين مشکلات کمتر بشه (البته اساسا ياهو بسيار مشکل دار هست و ....)
دليل اين مشکل روشن هست، نسخهي مسنجر شما بسيار قديمي هست، آخرين نسخه در حال حاضر 10.0.0.1270 هست، اين نسخه رو استفاده کنيد، مشکل رفع خواهد شد
پروتکلها و کانفيگهاي ياهو در حال توسعه و تغيير هست و به همين دليل هميشه بايد آخرين نسخهي اون رو استفاده کرد تا به طور کامل سازگار باشه با سرورهاي ياهو و اين مشکلات کمتر بشه (البته اساسا ياهو بسيار مشکل دار هست و ....)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 571 بار
- سپاسهای دریافتی: 211 بار
سلام و خسته نباشید.
دوستان مشکل جدیدی با Yahoo Messenger پیدا کردم.
اینه که وقتی پی ام میدم، پی ام میره، اما تو صفه نشون نمیده. همچنین پی ام هایی که میاد. هرکاری کردم درس نشد؛ پاک کردمو دوباره نصبیدم، فولدر هاشو تو Application Data پاک کردم و...
مجبور شدم یه User دیگه تو XP بسازم تا درس شه. چیکار کنم؟مشکل از کجاست؟
دوستان مشکل جدیدی با Yahoo Messenger پیدا کردم.
اینه که وقتی پی ام میدم، پی ام میره، اما تو صفه نشون نمیده. همچنین پی ام هایی که میاد. هرکاری کردم درس نشد؛ پاک کردمو دوباره نصبیدم، فولدر هاشو تو Application Data پاک کردم و...
مجبور شدم یه User دیگه تو XP بسازم تا درس شه. چیکار کنم؟مشکل از کجاست؟