[External Link Removed for Guests]
بعد از تجدید نظر هایی که در پرژه OICW Block1/XM8 انجام گرفت کمپانی هکلر کوخ تصمیم به ورود به بازار سلاح های نظامی و همچنین نیروهای اعمال قانون با طرح جایگزین دیگری گرفت که در واقع تصمیم کاملا درستی به نظر میرسد. بر پایه ی تجربیاتی که در بهسازی و به روز کردن سلاح های انگلیسی SA80/L85A2 بدست آمده بود،هکلرکوخ تصمیم به طراحی دوباره و از بین بردن مشکلات فنی کرد که حدود چهل سال گریبانگیر خانواده سلاح های M16 بود.
مهمترین تغییر تعویض سیستم گازی استاندارد M16 با نوع پیستون با کورس کوتاه تفنگ تهاجمی G36 است که جایگزین مکانیزم گازی مستقیم استاندارد M16 شده بطوریکه دیگر رسوبات باروت داخل مکانیزم نشده و مشکل کثیف شدن در نتیجه گیر کردن آن نیز از بین می رود. این سیستم گازی همچنین به صورت اتوماتیک تنظیم شده و بدون هیچ مشکلی به همراه لوله هایی با طول های مختلف عمل می کند.
از تغییرات دیگر می توان به ضربه گیر،مکانیزم گلنگدن،لوله ی آهنگری شده و محافظ دست آزاد با تبدیل ریلی یکپارچه اشاره کرد.مدل های کنونی این سلاح که در اواخر سال 2005 عرضه شدند،کارابین هایی با لوله های 5/10 و 5/14 اینچی هستند و گونه های با لوله ی 5/16 و 20 اینچ در آینده عرضه خواهند شد.
مسئله مهم دیگر در مورد این سلاح وجود یک برادر بزرگتر با کالیبر 7.62mm بوده که با نام HK417 شناخته شده و در صورت ورود به بازار به همراه HK416 با کالیبر 5.56mm سلاح FNSCAR را به مبارزه خواهد طلبید.
این سلاح بر اثر تلفیق ارگونومی بی نظیر M16 و مکانیزم بی عیب و نقص G36 به وجود آمده و با توجه به هزینه ی پایینی که دارد رقیب سلاح های جدید و پرقدرت قرن بیست و یکم بوده و از شانس بالایی در بازار رقابتی برخوردار است.
*-* آشنایی با سلاح تهاجمی و مدول HK416 *-*
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
*-* آشنایی با سلاح تهاجمی و مدول HK416 *-*
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: *-* آشنایی با سلاح تهاجمی و مدول HK416 *-*
درود بر دوست عزیزم CAPTAIN PILOT

رامین جان همیشه منبع مطالب خوبت رو هم برامون بنویس

راستی یه سوالی برد این اسحله اتوماتیک چقدر هست؟

رامین جان همیشه منبع مطالب خوبت رو هم برامون بنویس

راستی یه سوالی برد این اسحله اتوماتیک چقدر هست؟
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
دوست عزیزم SAMAN جان, سلام 

بابت ذکر نکردن منبع عذر خواهی میکم. اشتباه از طرف من بود
راستش این مطلب و مطالب قبلی در مورد سلاح و همینطور آنهایی که در آینده ارسال خواهد شد!! همگی از روی وبلاگ "مجله نیروی زمینی" به آدرس: [External Link Removed for Guests] برگرفته شده است.
البته این وبلاگ منبع مرجع نیست ولی به هر حال مطالب جالبی در اون قرار دارند
موفق باشید

بابت ذکر نکردن منبع عذر خواهی میکم. اشتباه از طرف من بود
راستش این مطلب و مطالب قبلی در مورد سلاح و همینطور آنهایی که در آینده ارسال خواهد شد!! همگی از روی وبلاگ "مجله نیروی زمینی" به آدرس: [External Link Removed for Guests] برگرفته شده است.
البته این وبلاگ منبع مرجع نیست ولی به هر حال مطالب جالبی در اون قرار دارند
موفق باشید

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

-
- محل اقامت: مازندران - نوشهر
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
CAPTAIN PILOT نوشته شده:دوست عزیزم SAMAN جان, سلام![]()
بابت ذکر نکردن منبع عذر خواهی میکم. اشتباه از طرف من بود![]()
البته این وبلاگ منبع مرجع نیست ولی به هر حال مطالب جالبی در اون قرار دارند![]()
موفق باشید
دوستان سلام بابت مطلب ارایه شده شما من میلاد با نام REDCARD هستم
این وبلاگ که معرفی فرمودید به بنده تعلق داره اگر کمی از بابت منابع داره من پوزش می خوام ولی بنده وب دیگه ای هم دارم که به اونجا دعوتتون میکنم .
باسپاس.
میلاد عمویی
میلاد عمویی